Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Trekant i förrådet

Efter idrotten ber idrottsläraren mig att ställa i ordning det sista, för han har bråttom. Så jag får nycklarna och börjar plocka ihop. Vissa av sakerna behöver läggas i förrådet så jag går dit.

När jag står utanför förrådet så hör jag ljud men bryr mig inte så mycket om det. Jag låser upp dörren och går in i förrådet.
Nu hörs ljuden högre, det låter som stön. Jag stannar upp och lyssnar mer.

– Hallå?

Ljuden upphör och en bekant röst svarar.

– Lo, är det du?

Jag stelnar till, går runt väggen och ser Iris och Manfred ligga på mattorna, nakna. Så fort jag ser scenen framför mig vänder jag mig om.

– Var det här det bästa stället ni kunde tänka på?

Manfred skrattar och Iris stämmer in.

– Vill du vara med eller, vi är helt ensamma?

– Ja, kom igen det blir kul!

Med rumpan mot Manfred

Jag står tyst och tänker över vad de sagt. Men sen så tänkte jag att det blir nog kul, jag har aldrig gjort något sånt här förut. Så jag svarar att varför inte.

Jag får av mig kläderna och joinar på mattorna. Iris fnittrar och kysser mig. Vi hånglar och Manfred tittar först på. Iris sätter sig över mig med rumpan mot Manfred. Manfred börjar knulla Iris bakifrån. Iris stönar in i min mun och börjar massera mina bröst.

Vi fortsätter, vem vet hur länge, tills Iris är nära orgasm. Vi byter position så att Manfred ligger ner, Iris sätter sig över Manfreds mun och jag sätter mig på Manfred kuk. Vi börjar röra oss. Jag rider Manfred och känner hur jag börjar närma mig.

Iris stönar mer och hon är snart där också. Jag tar tag i Siris ansikte och kysser henne djupt. Vi stönar ikapp och till slut så får vi orgasm tillsammans. Alla stönar ut en sista gång.

Men plötsligt öppnas dörren och vi hör hur någon går in i förrådet. Vi alla tystnar och håller andan. Någon börjar vissla en melodi, vi förstår att det är vaktmästaren. Han gör något och sen går han.

Alla börjar skratta tyst och vi kollar på klockan. Klockan är snart fem! Vi kommer missa den sista bussen! Iris samlar snabbt ihop sina saker och drar med oss ut. Vi springer ut, låser dörren, säger hejdå till Manfred och springer till busstationen.

/Louise

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan