Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Jag pullade och blev överraskad

Kia kysste min mage, hon kollade upp på mig och jag visste vad det betydde. För att visa att jag ville drog jag ner mina byxor, la mig till rätta och särade på benen. Hon började slicka min blöta fitta, en sådan skön känsla.

Hon frågade mig med mjuk röst om det var skönt för mig jag nickade och bad henne att inte sluta. Jag stammade fram att hon gärna fick fortsätta om det kändes ok. Hon kollade på mig och kastade sig sen på min fitta igen och slickade ännu intensivare.

hon tog av sig bh:n

Jag stönade högt. Efter en stund frågade jag om vi skulle byta. Kia nickade och drog av sig sina byxor. Sedan tvekade hon lite och pekade frågande på sin bh. Jag nickade leende och hon tog av sig bh:n också.

Jag lutade mig ner och började slicka hennes fitta. Sedan så la jag mig på henne och la huvudet mellan hennes bröst. Brösten var mjuka och varma.

Jag tog av mig min bh jag också. Kia började ta på min fitta, sen reste hon sig upp och tog fram en dildo. Vi förde in den i min våta slida och båda stönade.

jag förde in ett finger

Hon tog mig hand mot sitt kön och jag förde in ett finger i hennes slida, men när jag drog ut fingret såg jag att det var rött av blod, haha! Hon hade fått mens! Vi båda skrattade men jag brydde mig inte om blodet eller mensen och fortsatte.

/Moon-Wolf

Till toppen av sidan