Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Tjejen från parallellklassen

Det var en helt vanlig tisdag i skolan, förutom att läraren inte kom till sin lektion så vi fick håltimme. Min buss gick dock den vanliga tiden så jag och några andra fick vänta på den i en timme.

Efter en halvtimme så kom min parallellklass ut från ett av klassrummen. Då såg jag henne. Hon som jag gillat sen mellanstadiet då jag inte visste att jag var pansexuell. Jag visste inte om hon gillade tjejer, killar, båda eller inget av dem.

Jag mötte hennes blick och såg att hon log mot mig. Jag kände hur hela kroppen pirrade. Sedan sa någon att bussen kom så alla gick tillsammans till busshållplatsen.

När vi hoppat på bussen så satte hon sig bredvid mig.

– Hej! sa hon och log.

– Hejsan, sa jag och tittade på henne.

– Vill du hem till mig? Mina föräldrar är inte hemma.

Hon log snett och rörde vid mitt ben.

– Visst, sa jag och försökte att inte låta uppspelt.

När bussen stannade vid hennes hus så tog hon mig i handen och vi gick in i huset. Vi tog av oss ytterkläderna och sedan så kysste hon mig. När hon slutade så tog hon ett fast grepp om min arm och drog upp mig till sitt rum. Jag hade varit hos henne förut men kände knappt igen hennes rum. Det var mörkare nu och hennes kläder låg på golvet. Hon släppte mig och jag tittade mig runt.

När hon harklade sig så vände jag mig om och såg att hon hade tagit av sig kläderna. Hon log och klappade på sängen. Jag satte mig och hon ställde sig framför mig. Jag förstod vad hon ville göra och jag ville det med så jag nickade. Hon drog då sakta av min tröja och började kyssa min hals.

– Jag har alltid gillat dig, viskade jag.

Hon kysste mig mer intensivt och jag tog det som att hon tyckte detsamma.

Hon slutade efter en liten stund och tittade mig djupt i ögonen för att sedan föra mig bakåt så att jag låg ner. Hon klättrade över mig och täckte hela mig. Jag la mina ben runt henne och hon drog av mina byxor. Sedan smög hon ner sin hand i mina underkläder. Jag viskade ja och hon smekte mig.

Jag stönade lågt och håll i hennes hår. Hon kysste min mage och kom längre ner. När hon slutade så vände vi på oss och lirkade av min bh. Hon slickade mitt bröst samtidigt som jag fingrade hennes fitta. Hon kom. Jag stönade högt och hon började ta av sig sina underkläder, jag med.

När vi var helt nakna så gned vi oss mot varandra och vi båda kom ännu en gång. Vi stönade högt och gungade mot varandra länge och hårdare för varje sekund. Sedan tog vi på oss kläder och jag sov över den natten.

/Anonym

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan