Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Du och jag på toan på klubben

Huvudet vilade på din mjuka bröstkorg. Jag kunde känna dina andetag, dina djupa andetag. Jag kunde höra ditt hjärta slå, ganska snabbt men med jämna slag. Dunk, dunk, dunk. Jag kände hur du försiktigt flyttade din hand mot min bröstkorg. Din hand snuddade försiktigt mitt ena bröst.

Du blev plötsligt osäker och drog snabbt bort handen. Jag greppade tag i din hand och förde tillbaka den mot mitt bröst. Sen såg jag upp på dig, du log.

Musiken strömmade ur högtalarna och jag kände hur du började klämma på mitt bröst. Inte för hårt, men inte för lätt heller. Precis lagom. Jag kastade en hastig blick mot min klocka på höger handled. Siffrorna lyste upp och visade 01:53.

Musiken blev högre och intensivare. Runt om blev det mer och mer livat, men mellan oss fanns ett lugn där vi halvlåg på de mjuka dynorna i hörnet. Vi hade känt kemi mellan oss hela kvällen.

Vi gick ut på dansgolvet

Du slutade klämma på mitt bröst och gjorde ett försök att ta dig upp. Jag reste mig och såg på dig. Dina chokladbruna ögon och lockiga bruna hår glänste i discoljuset. Våra blickar möttes.

– Kom, sa du och drog med mig över dansgolvet.

Din mjuka hand omfamnade min och spred en fantastisk känsla genom kroppen. Jag blev helt varm. Du drog mig tätt intill dig, så nära att jag kunde känna din kuk emot min mage. Det gjorde mig lite upphetsad.

Vi dansade som änglar på moln den kvällen. Du och jag på dansgolvet. Jag kände mig fri.

Vi tungkysstes

Vi drog varandra närmare så att dina mjuka läppar kunde möta mina. Jag testade att sticka in tungan, du svarade genom att öppna munnen och jag kände din tunga i min mun. Vi började hångla.

Jag kände hur du började bli mer upphetsad då jag tryckte min kropp hårdare mot din kuk. Jag var också mer upphetsad. Andningen blev tyngre och vi gick till en toalett och jag satte mig på handfatet. Du låste dörren och vi fortsatte att kyssas.

Du var helt fantastisk. Dina händer letade sig sakta mot mina bröst och började sen massera dem lätt. Jag tog tag i din vita t-shirt och drog den över ditt huvud. Jag fascinerades av din kropp, dina bröstvårtor, dina mage och dina axlar.

Vi juckade mot varandra

Du omfamnade min midja och grep sen ett stadigt grepp om mitt huvud och hår. Fingrarna strök mig genom håret medan du långsamt började jucka. Jag juckade tillbaka och gav ifrån mig ett vagt stön.

Mina händer letade sig fram mot ditt skrev och jag gjorde ett försök i att öppna gylfen. Du hjälpte till och tog fram kuken. Min blick kunde inte slitas ifrån den. Du drog upp min knallröda klänning och drog din hand längs min mage tills du snuddade spetstroskanten. Jag drog snabbt av trosorna och såg hur din kuk reste sig ännu mer.

Det var så skönt

Våra kön möttes och min fitta omslöt din kuk. Vi juckade och gav ifrån oss höga stön. Det var underbart skönt. Jag greppade tag om dina skinkor och började klämma. Mer och mer intensivt. Jag såg hur svettpärlor forsade nedför ditt perfekta ansikte.

– Jag kommer snart, sa du och andades häftigt.

– Jag med, sa jag viskande.

Det bultade och kändes otroligt skönt. Jag puttade försiktigt bort dig och särade på benen. Du såg på mig med något stramt i blicken. Hela du var våt. Våt av svett och upphetsning.

Din tunga mot min klitoris

Så böjde du dig ner och började slicka mig. Din varma tunga smekte klitoris och det var nästan för skönt. Jag lutade huvudet bakåt och stönade och högt.

Du reste dig upp och började kyssa min hals och mina bröst. Du började klämma och drog ner klänningen för att få tag i behån. Du knäppte upp behån och masserade brösten i cirkelrörelser. Sedan började du suga. Först på det högra sedan vänstra.

Min hand mot ditt ollon

Sedan var det min tur. Vi bytte plats och jag satte mig på knä och började först lätt dra fram och tillbaka med handen på ollonet. Sedan böjde jag mig ner för att suga. Munnen fram och tillbaka. Jag hörde hur du viskade att jag skulle fortsätta.

Jag fortsatte en lång stund, innan jag letade mig uppåt igen för att kyssa din hals. Sekunderna blev till minuter och det kändes helt fantastiskt. Jag log och sen gick vi ut till den dunkande musiken.

/15

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan