Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Porren gjorde det svårare att få orgasm

Jag började onanera när jag var typ 11. Det började med att jag hitta min fitta och märkte hur skönt det var. När jag var 12 hittade jag porr, jag började bara för att jag var nyfiken, men det blev nästean som beroendeframkallande.

Jag kände mig dum och äcklad

I början kunde jag inte ens kolla på kukar men sen gick det till ganska brutalt sex. Det blev också svårare och svårare för mig att komma. Jag kände mig dum och äcklad efter varje gång jag fick orgasm och jag stängde av direkt efter.

andra kände samma saker som jag

Sen började jag söka runt lite mer om porr och jag ville veta exat vad det var och gjorde. Och jag läste olika folks inlägg och fick reda på att andra kände samma saker som jag runt porr. Jag började minska mitt porrtittande och har slutat helt idag !

jag brukar läsa sexnoveller

Jag är så tacksam över att jag slutat, nu är det mycket enklare för mig att få orgasm. Jag kan fortfarande inte få det av att bara fantisera men jag brukar läsa sexnoveller vilken funkar kanon! >

Jag önskar att jag hade fått reda på vad porr gör mot en

Jag önskar att jag hade fått reda på vad porr gör mot en från en tidigare ålder. Och att man kan bli kåt på många fler sätt, tack för att ni läst min lilla berättelse.

/tjej på 14 år

Till toppen av sidan