Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Sexnovell: Önskedröm om gruppsex i omklädningsrummet

Det var en tisdag, vi hade haft idrott som vanligt. Tjejerna i klassen har alltid varit ganska nära varandra. Att prata om sex har alltid varit helt normalt.

Vi kom ut från duscharna. En tjej i min klass som heter Vicky började prata.

– Vad skönt det är att smeka klitoris när man onanerar?

Alla nickade och verkade hålla med.  

– Fast tänk er känslan att bli slickad då! sa jag.

Alla stannade upp och tittade på varandra. Jag tror vi alla började tänka på samma sak. Evyn, en annan tjej i min klass föreslog plötsligt nåt, nämligen att vi skulle ha gruppsex. Alla tittade på varandra och med blossande kinder svarade vi alla ja.

Noras bröst gjorde mig kåt

Vi ställde oss som i en cirkel och tog av oss våra handdukar, långsamt föll de mot marken. Nu var vi alla helt nakna. Jag blev kåt direkt när jag tittade på Nora som stod bredvid mig. Jag tittade på hennes stora, runda bröst, de var så fina. Sen tittade jag upp och våra blickar möttes.

Plötsligt tog hon om mina kinder, förde mitt huvud mot sig och tryckte försiktigt sina läppar mot mina. Jag blev så våt att jag nästan kom där och då.

Hon frågade om jag ville lägga mig ner. Det ville jag och la mig snabbt ner på stengolvet och särade på bena. Nu pirrade det rejält där nere.

Hon slickade mig

Nora tog tag om mina ben och drog fram sitt huvud precis vid min fitta. Hon frågade om jag ville och jag nickade. Och så började hon att slicka mig, upp och ner, varje gång hon kom till klitorisen stönade jag. Det var det skönaste jag nånsin varit med om.

När jag kände att jag bara var några sekunder från att komma satte jag mig upp med ett stort leende på läpparna. Nu la sig Nora ner, även hon pirrigt leende.

Våra kön möttes

Vi tog varandras händer och jag gränslade henne med ena benet så att våra ben saxade och våra kön möttes. När våra våta fittor rörde varan stönade vi högt båda två. Jag började även smeka henne lite med min hand och jag såg att hon njöt ännu mer.

Sen så började vi jucka försiktigt, sen snabbare och snabbare. Vi båda stönade av njutning och jag kände att hon kom.

Jag gick av henne och satte mig bredvid. Hon frågade om jag också ville få en orgasm. Jag svarade att jag gärna ville det. För att visa hur jag ville ha det la jag mig ned och särade på benen.

Jag ville aldrig att hon skulle sluta

Hon förstod vinken och började slicka mig igen fast på ett hastigare sätt. Hon liksom tryckte sin tunga mot min fitta. Jag stönade högt, så att hon skulle förstå att jag njöt och fortsätta.

Jag hade varit helt fokuserad på Nora, men nu när jag låg där tittade jag mig runt. Det jag såg var det mest upphetsande jag nånsin sett. Mina klasskompisar låg som i en ormgrop där alla såg ut att njuta och tillfredsställa varandra.

Nu krävdes det inte mycket för att jag skulle komma. Då tryckte Nora sin tunga mot min klitoris. Jag kom och stönade och stönade. Det var så sjukt skönt.

/Hoppas du gillade det!

Gillade du den här sexnovellen?

Du kan rösta på den sexnovell du tycker mest om. De noveller som får flest röster kommer att spelas in till poddar. Här kan du rösta och läsa alla sexnoveller som går att rösta på!

 

 

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på upphetsande berättelser skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa upphetsande berättelser skrivna av unga.

Till toppen av sidan