Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Önskedröm om gruppsex i omklädningsrummet

Lyssna på novellen här:

Välj om du vill läsa eller lyssna på den här sexnovellen. Du kan också lyssna och läsa på samma gång. Texten du ser i spelaren är samma som texten här nedanför.

Läs novellen här:

Det var tisdag, vi hade haft idrott som vanligt. Vi tjejer i klassen har alltid varit ganska nära varandra. Och att prata om sex har alltid varit helt normalt.

Vi kom ut från duscharna. En tjej i min klass som heter Vicky började prata.

– Visst är det skönt är att smeka klitoris när man onanerar?

Alla nickade och verkade hålla med.

– Fast tänk er känslan att bli slickad då! sa jag.

Alla stannade upp och tittade på varandra. Jag tror vi alla där och då började tänka på samma sak. För nu föreslog plötsligt Evyn nåt, nämligen att vi skulle ha gruppsex. Alla tittade på varandra och med blossande kinder. Otroligt nog svarade alla ja, inklusive jag själv.

Nu var vi alla helt nakna

Vi ställde oss som i en cirkel och tog av oss våra handdukar, långsamt föll de mot marken. Nu var vi alla helt nakna. Jag blev kåt direkt när jag tittade på Nora som stod bredvid mig. Jag tittade på hennes stora, runda bröst, de var så fina. Sen tittade jag upp och våra blickar möttes.

Plötsligt tog hon om mina kinder, förde mitt huvud mot sig och tryckte försiktigt sina läppar mot mina. Jag blev så våt att jag nästan kom där och då.

Hon frågade om jag ville lägga mig ner. Det ville jag och la mig snabbt ner på stengolvet och särade på bena. Nu pirrade det rejält där nere.

Varje gång hon kom till klitorisen stönade jag.

Nora tog tag om mina ben och drog sig fram till min fitta. Hon frågade om jag ville bli slickad och jag nickade. Och så började hon att slicka mig, upp och ner. Varje gång hon kom till klitorisen stönade jag. Det var det skönaste jag nånsin varit med om.

När jag kände att jag bara var några sekunder från att komma satte jag mig upp med ett stort leende på läpparna. Nu la sig Nora ner, även hon med ett pirrigt leende.

våra ben saxade och våra kön möttes

Vi tog varandras händer och jag gränslade henne med ena benet så att våra ben saxade och våra kön möttes. När våra våta fittor nuddade varandra stönade vi högt båda två. Jag började även smeka henne lite med min hand och jag såg att hon njöt ännu mer.

Vi började försiktigt jucka mot varandra, sen gjorde vi det snabbare och snabbare. Vi båda stönade av njutning. Och så märkte jag plötsligt att hon kom. Hon spände sig och stönade ännu högre innan hon slappnade av.

Jag gick av henne och satte mig bredvid. Hon frågade om jag också ville få en orgasm. Jag svarade att jag gärna ville det. För att visa hur jag ville ha det la jag mig ned och särade på benen.

Hon liksom tryckte sin tunga mot min fitta

Hon förstod vinken och började slicka mig igen, fast på ett hastigare sätt än tidigare. Hon liksom tryckte sin tunga mot min fitta. Jag stönade högt, så att hon skulle förstå att jag njöt.

Fram till nu hade jag varit helt fokuserad på Nora, men nu tittade jag mig runt. Det jag såg var det mest upphetsande jag nånsin sett. Mina klasskompisar låg som i en ormgrop där alla såg ut att njuta och tillfredsställa varandra. Någon pullade Vicky. Två tjejer sög på Evyns bröst medan hon smekte sig själv.

Nu krävdes det inte mycket för att jag skulle komma. Då tryckte Nora sin tunga mot min klitoris. Jag kom och stönade högt och länge. Det var så sjukt skönt.

/Hoppas du gillade det!

Mer på UMO

Svara varandra

Vad sexfantiserar ni om?

Och alltså, vad tycker ni räknas som en sexfantasi egentligen? Tycker ni det är en sexfantasi att fantisera om att bli berörd på ett sexuellt sätt av personen man är kär i?

Svara varandra

Mår ni dåligt efter att ha onanerat?

Jag undrar om ni oxå blir äcklade av er själva och/eller av andra efter ni onanerat och kommit?

Till toppen av sidan