Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Mitt stånd mot din rumpa

Vi är ute och åker bil med några kompisar. Det börjar bli sent så vi bestämmer oss för att avrunda kvällen. Efter att vi skjutsat hem kompisarna så åker vi hem till mig.

Vi har känt varandra i några veckor och ska sova tillsammans för första gången. Det var första gången jag skulle sova med en tjej.

Vi rullar fram till huset och går in. Du har på dig röda träningstights som jag har svårt att släppa ögonen från. Dina former är nästan ... förtrollande.

Vi chillar på mitt rum en stund innan vi bestämmer oss för att sova. Jag går in på toan och fixar mig och går sen tillbaka. Du är redan under täcket och klar. Jag kryper ner under täcket och ser dina röda spetstrosor, vi lägger oss tätt intill varandra och börjar skeda. Jag ligger bakom dig.

Det tar inte lång tid innan du känner min hårda kuk mot din rumpa. Jag vet inte hur du ska reagera så jag försöker ignorerar det. Du är väl van tänker jag. Du har haft några pojkvänner innan så du har erfarenhet.

Till slut så orkar vi inte vara vakna längre, vi lägger ner mobilerna och släcker. Men så småningom börjar vi ändå småprata. När småpratandet tar slut så bestämmer ja mig. Ja har känt det i luften.

–Du vet hur du har kallat mig feg för att ja inte har vågat kyssa dig? frågar jag.

– Ja, säger du frågandes.

– Jag skulle vilja ändra på det, säger jag.

Du svarar inte. Våra läppar möts istället och vi börjar hångla intensivt. Du börjar smeka mitt bröst med din hand, jag känner för att göra likadant så jag lägger en hand på din sida. Nästan omedelbart tar du min hand och för den innanför din tröja och smeker ditt bröst med den och låter sen mig fortsätta.

Vi har säkert hånglat och smekt varandra i 3–4 minuter när jag samlar mod och för min hand ner för din kropp mot trosorna. Jag frågar om jag får och du svarar ett tyst men ändå intensivt "ja!".

Du börjar få svårt att hångla eftersom min hand innanför dina trosor gör att du stöna. Efter en stund så frågar du om jag vill fortsätta och jag svarar ja.

Du sätter dig gränsle över mig när jag ligger på rygg och vi hånglar igen, ja har fortfarande handen innanför dina trosor och vi har arbetat upp en bra rytm nu. Till slut så frågar du och jag vill göra ”det”. Jag svarar att jag vill och hon frågar om jag är helt säker.

– Ja, jag är säker, jag vill, säger jag.

Du drar ner mina kalsonger och för dina trosor åt sidan. Du tar tag om min kuk, sätter dig på den och börjar rida. Det är precis så bra som ja har förväntat mig, bättre till och med.

Det tar inte lång tid innan jag kommer, men du kommer också snabbt. Vi båda stönar tyst när vi kommer.

Vi drar ur, lägger oss rätt och skedar senare till sömns.

/Abborren, 18

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan