Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

69:an

Jag och han sitter i soffan och kollar på en film. Han flyttar sig närmare. Jag kollar honom i ögonen och vi ler. I något sorts samförstånd börjar ta av oss. Samtidigt som jag knäpper upp min blus så kysser vi varandra.

Jag sätter mig i hanns knä och känner hans kuk hårdna. Belåten med att han redan är kåt så tar jag av mig mina jeans ock lägger undan dem. Jag sitter nu bredvid honom i bara underkläder och han sitter med bart bröst och kalsonger.

Jag börjar runka av honom.

Han tar ner min hand mot hans kuk och han drar ner kalsongerna. Jag börjar runka av honom. Samtidigt knäpper han upp min behå. Vi tar av oss alla kläder och ligger nu nakna i soffan. Vi stönar högt.

skriker hans namn

Han tar ned huvudet mot min fitta och kollar upp på mig. Jag nickar och långsamt börjar han slicka. Jag stönar högt. Han slickar omväxlande långsamt och omväxlande fort, långsamt, fort. Jag börjar nästan skaka och skriker hans namn när jag kommer.

Nu byter vi position och jag suger nu på hans kuk. Men han fortsätter också att slicka, det är fortfarande skönt, som om orgasmen inte riktigt klingat av.

Han kuk hårdnar ännu mer och pekar uppåt mot min gom. Jag drar ned förhuden och börjar runka av honom igen medan jag slickar stången. Han kommer och flämtar av njutning.

Jag tänker på hans kuk

Vi hånglar in i duschen och sätter på vattnet. Han trycker upp mig mot duschväggen och vi fortsätter. Han stönar högt. Jag älskar honom. Jag viskar i hans öra hur bra han är på att tillfredsställa mig. Jag tänker på hans kuk, hur den kändes i min mun och jag blir kåt igen.

/Hehe

Till toppen av sidan