Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Han smeker ner mot kanten av kalsongerna

Han kysser mig mjukt på halsen, och jag låter ett dovt stön lämna min mun samtidigt som jag greppar tag i hans hår. Jag kan känna hans läppar vridas till ett leende mot min hud, och han viskar i mitt öra.

– Vill du ha mer?

Jag nickar livligt.

– Ja, gärna.

Hans hand letar sig försiktigt mot min mage, och innan jag vet ordet av är hans händer innanför min tröja. De söker sig långsamt uppåt, tills de når mina bröst och greppar tag om dem. Jag stönar högre. Han slickar sig om läpparna och smeker mina bröst, innan han äntligen drar av mig tröjan.

Hans kyssar lämnar min hals och söker sig nedåt. Han låter läpparna vandra ner till min bröstkorg. När hans tunga snuddar vid ena bröstvårtan hårdnar mitt grepp om hans hår och jag öppnar munnen, men utan att något ljud slipper ut.

Sakta men säkert börjar han knäppa upp min gylf, och jag hjälper till genom att sparka av mig byxorna. Sen böjer mig ner och kysser honom. Jag ryser när hans fingrar letar sig in under mina kalsonger, men jag tänker inte låta det vara över så snart. Innan han hunnit ta av mig kalsongerna snurrar jag runt så att jag sitter nu ovanpå honom. Jag drar av honom tröja medan han tar av sig sina byxor.

När han lägger sina varma handflator på min rumpa kysser jag honom mer och mer lustfyllt, innan han återigen letar sig ner mot kanten av mina kalsonger. Den här gången låter jag honom fortsätta. Han snurrar runt oss för andra gången och drar av mig kalsongerna. Han planterar kyssar hela vägen ner till min kuk, och när han börjar suga mig hamnar jag till sjunde himlen. Jag vill bara stanna såhär för evigt. Jag och han. Han och jag.

/S.13

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan