Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

I duschen efter gympan

Min bästa kompis Lea och jag hade precis duschat efter gympan i skolan. Vi var de sista i omklädningsrummet.

Hon började dansa sexigt och kom närmare mig. Det pirrade till av kåthet och jag gick närmare henne också. Sedan så stod vi kropp mot kropp.

Vi utbytten en blick och började försiktigt att smeka varandras bröst. Det var sjukt upphetsande och nåt jag hade längtat efter.

Sen gick hon långsamt neråt. Plötsligt var hon hennes ansikte nere vid fittan. Jag särade lite på benen för att visa att jag ville och för att hon skulle komma åt.

Hon började slicka

Hon började slicka och jag stönade så högt. Sen gjorde jag samma sak på henne. Efter en stund kysstes vi tunga mot tunga och sen slickade vi varandras fittor samtidigt. Att ligga där och känna hennes tunga mot min fitta var så skönt! Det spelade ingen roll att golvet var hårt och blött.

Vi stönade tillsammans. Lea pullade min fitta medans jag sög på hennes bröst. Vi stönade så mycket. Vi saxade. Det var så skönt.

Lea hämtade en vibrator

Sedan så behövde vi gå tillbaka till skolan. Därefter gick vi hem till Lena eftersom hon var ensam hemma. Vi klädde av varandra och Lea hämtade en vibrator. Vi lekte med den och förde in den i fittorna och jag hade aldrig stönat så högt.

/Belladonna

Till toppen av sidan