Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Han och jag på flytbryggan

Jag är nere vid vattnet och väntar på att Rasmus ska komma. Jag är varm och vill bara bada direkt. Då jag gör en cykel komma rullande ned för grusbacken. Jag ser hans fina leende och springer mot honom för att ge honom en stor kram.

Jag slänger mig i hans famn och vi kramas hårt. Våra underlivs möts och jag känner hur hans kuk blir hård. Han händer glider nedför min rygg mot på rumpan och jag trycker mig närmare.

Jag kollar upp med en bestämd blick och säger nu ska vi bada. Jag kysser honom och sen springer jag ut på bryggan. Jag slänger av mig kjolen och tröjan. Han tar av sig sina jeans och vi hoppar i vattnet tillsammans.

Vattnets värme och hans fina muskler gör mig kåt och jag vet att han också är det. Jag simmar mot honom och vi börjar hångla. Vi börjar smeka varandras kroppar och hans händer glider långsamma om min midja och sen till rumpan. Vi trycker oss mot varandra och kommer väldigt nära.

Jag tar av mig bikinitoppen

Jag kollar in i hans mörkbruna ögon och jag känner hans händer glida upp längs med svanken igen. Jag knäpper upp bikinitoppen och slänger upp den på bryggan. Han kollar ner på mina bröst och sen in i mina ögon. Hans blick säger mig att han vill fortsätta och det vill jag också, jag nickar.

Jag vänder mig och och trycker min röv mot hans badbyxor och han tar ett grepp om mina bröst. Han nästan hånglar med min hals och jag får fram ett litet stön. Nu glider ena handen ner från brösten över naveln och hamnar lite frågande ovanför min bikinitrosa. Jag tar hans hand och placerar den innan för min trosa.

Min fitta mot hans kuk

Jag nickar mot flotten och vi tar oss snabbt dit. När jag kravlar upp hjälper han mig genom att greppa tag om min röv. Väl uppe sätter jag mig i hans knä med min fitta tryckt i mot hans kuk, endast lite tyg finns emellan våra kön.

Vi kysser varandra och han fortsätter ratt kyssa mig längs med brösten och över naveln. Jag lägger mig på rygg, krånglar av mig bikinitrosorna och drar honom över mig. Jag blundar och känner då hans tunga närma sig min fitta. Jag stönar och visar att jag vill ha mer och då börjar han slicka mig. Han kör lite extra på klitoris innan han också börjar pullar mig.

Han ökar takten

Först pullar han löst, men i takt med att mina stön tilltar ökar han farten. Han följer mina stön och fortsätter sen med att bara massera min klitoris.

När han pausar greppar jag tag i hans midja för att sedan dra ner hans shorts. Jag får av dem en bit och drar av sista biten med hjälp av fötterna. Jag söker hans blick och tittar sen mot hans kuk. Han stönar till när jag greppar tag om hans kuk och runkar den några gånger. Nu är våra kön så nära varandra. Han är hård och jag är våt.

Våra ögon möts igen, som att vi frågar varandra om vi ska göra det. Jag nickar och han ler. Så gör vi det, vi trycker oss mot varandra och hans kuk glider in. Jag ger ett ordentligt stön och kort därefter hör jag honom stöna.

Vi kör doggy style

Vi stöter mot varandra. Jag börjar massera mitt klitoris samtligt och spänner in min mage av upphetsningen. Hur kan det va så skönt?

Vi stönar i takt tills han slutar för att pulla mig lite till. Sedan knullar han mig igen. Det är så skönt! Vi byter ställning och kör doggy. Jag tror han når G punkten, det bultar och pulserar. Han klämmer hårt runt min röv och vi fortsätter. Han tar ut sin kuk och jag runkar av honom tills han kommer. Han stönar högt och jag ser det vita komma ur han kuk.

Upphetsad av hans orgasm ber jag jag honom pulla mig lite till och jag kommer på några sekunder.

/Tyra

Till toppen av sidan