Vi kom samtidigt

Det var en varm sommarkväll. Jag hade på mig en kort och luftig kjol utan något under, jag gillar brisen. Du stod vid tunnelbanan och väntade på mig, lika fin som vanligt. Jag älskar ditt hår, det glänste.

Vi gick och tog ett snabbt dopp vid sjön. När jag tog av kjolen och du insåg att jag var naken så tog du av shortsen du med. Sen drog du av mitt linne och vi hoppade i. Det var lagom mörkt så man såg en del men it allt.

Vi gick upp och jag fick sätta på mig fin-hoodie när vi gick upp till mig. Jag var ensam hemma och vi beställde pizza.

När pizzan kom så öppnade du för du vill inte att någon annan skulle se mina styva bröst genom linnet. Du hade märkt. Vi tog en slice var men hann inte mycket längre. Vi satt på min balkong och kollade ut över taken. Nu var det sent och solen hade gått ner. Jag kollade in i dina ögon och du kollade in i mina.

Vi kysser varandra ett tag innan vi går och lägger oss i min säng. Du har bara ett par shorts på dig och jag går runt i linne och trosor. Vi satte på en film och myser lite. Jag ligger på dig och du håller om mig. Efter ett tag är inte filmen största fokuset. Återigen stirrar vi in i varandras ögon. Vi kysser varandra igen, längre och mer passionerat.

Eftersom jag ligger på honom känner jag hur den hårdnar, jag ler.

– Får jag, säger jag och kollar ner på den samtidigt som jag lyfter bort täcket.

– Gärna, säger han och ler ännu mer än vad jag gör.

Jag knäpper upp knappen på shortsen och tar fram den, stirrar ett tag. Den var ganska stor och vacker. Jag har inte haft sex förut men det har han. Jag börjar kyssa den, mer och mer passionerat. Jag vet att han gillar det för han blir ännu hårdare och han stönar.

Så flippar jag runt och ligger på rygg och han på mig. Han kysser min nacke och neråt så jag får sugmärken hela vägen ner till troskanten. Nu frågar han.

– Får jag?

Jag nickar och han gnider med sina händer utan på mina trosor och på mitt innerlår. Han teasar mig så det kommer ut ett litet stön. Han drar av spetstrosorna och börjar kyssa min fitta. Det är den bästa känslan jag någonsin känt.

Han stoppar in två fingrar samtidigt som han masserar min klitoris. Jag älskar det och stönar högt. Han märkte att jag gillade det och till sist fråga han om han får stoppa in den. Jag ber honom att göra det.

Han sätter på en kondom och vi stoppar in den och hela jag har en känsla av hur skönt det är. Han börjar stöta in den. Han gör det i högre fart och vi stönar i takt. Gud vad skönt det är.

Vi stönar högt och kommer samtidigt. Vi är dock inte klara för han tar ut sin kuk och börjar slicka mig igen. Efter ett tag kommer jag igen. Det var den bästa känslan någonsin. Efter det skakar jag lite. Sen kollar vi klart på filmen och myser.

Sist så hoppar vi in i en dusch och har sex igen. När det är dags att sova skedar vi tills jag somnat. Jag vaknar av att vi fortfarande skedar med solljuset i ögon, vi kollar på varandra och säger att vi älskar varandra.

Nu i efterhand undrar hur många gånger han gjort det, eftersom det var så bra. Men det spelar ingen roll, jag älskar honom fortfarande.

/B

Till toppen av sidan