Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Vi kom samtidigt

Det var en varm sommarkväll. Jag hade på mig en kort och luftig kjol utan något under, jag gillar brisen. Du stod vid tunnelbanan och väntade på mig, lika fin som vanligt. Jag älskar ditt hår, det glänste.

Vi gick och tog ett snabbt dopp vid sjön. När jag tog av kjolen och du insåg att jag var naken så tog du av shortsen du med. Sen hjälpte du mig av med mitt linne och vi hoppade i. Det var lagom mörkt så man såg en del men inte allt.

Vi gick upp och jag fick sätta på mig din fin-hoodie påvägen upp till mig. Jag var ensam hemma och vi beställde pizza.

När pizzan kom så öppnade du för du vill inte att någon annan skulle se mina styva bröst genom linnet. Du hade märkt. Vi tog en slice var men hann inte mycket längre. Vi satt på min balkong och kollade ut över taken. Nu var det sent och solen hade gått ner. Jag kollade in i dina ögon och du kollade in i mina.

Vi lägger oss i sängen

Vi kysser varandra och håller på ett ett tag, innan vi går och lägger oss i min säng. Du har bara ett par shorts på dig och jag linne och trosor.

Vi sätter på en film och myser lite. Jag ligger på dig och du håller om mig. Efter ett tag är inte filmen största fokuset. Återigen stirrar vi in i varandras ögon. Vi kysser varandra igen, ännu mer passionerat.

Eftersom jag ligger på honom känner jag hur den hårdnar, jag ler.

– Får jag, säger jag och kollar ner på den samtidigt som jag lyfter bort täcket.

– Gärna, säger han och ler.

Jag knäpper upp knappen på shortsen och tar fram den, stirrar ett tag. Den är vacker. Jag har inte haft sex förut men det har han. Jag börjar kyssa den, mer och mer. Det är upphetsande och jag märker att han gillar det, för han stönar och blir ännu hårdare.

Så flippar jag runt och lägger mig på rygg och han lägger sig på mig. Han kysser min hals och neråt så jag får sugmärken hela vägen ner till troskanten. Nu frågar han.

– Får jag?

Han teasar mig med smekningar

Jag nickar och han gnider med sina händer utan på mina trosor och på mitt insidan av mitt lår. Han teasar mig så jag ger ifrån mig ett litet stön. Han drar av spetstrosorna och börjar kyssa min fitta. Det är den bästa känslan jag någonsin känt.

Han stoppar in två fingrar samtidigt som han masserar min klitoris. Jag älskar det och stönar högt. Han märkte att jag gillade det och till sist fråga han om han får stoppa in den. Jag ber honom att göra det.

Han sätter på en kondom och vi stoppar in den. Hela jag känner den starka känslan av hur skönt det är. Han börjar stöta in och ut. Först gör han det långsamt, sen i högre fart och vi stönar i takt. Gud vad skönt det är.

Vi stönar högt och kommer samtidigt. Vi är dock inte klara för han tar ut sin kuk och börjar slicka mig igen. Efter ett tag kommer jag igen. Det var den bästa känslan någonsin. Efter det skakar jag lite. Sen kollar vi klart på filmen och myser.

Vi sover sked

Senare på kvällen hoppar vi in i en dusch och har sex igen. När det är dags att sova skedar vi tills jag somnat. Jag vaknar av att vi fortfarande skedar med solljuset i ögon, vi kollar på varandra och säger att vi älskar varandra.

Nu i efterhand undrar hur många gånger han gjort det, eftersom det var så bra. Men det spelar ingen roll, jag älskar honom fortfarande.

/B

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan