Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Sexnovell: Så vill jag att första gången ska vara

Jag ligger i din säng medan du är i badrummet och duschar. Du kommer ut ur badrummet med en vit handduk som avslöjar hela din överkropp, men som döljer din kuk.

Jag ligger i din säng medan du är i badrummet och duschar. Du kommer ut ur badrummet med en vit handduk som avslöjar hela din överkropp, men som döljer din kuk.

Jag ser dig gå till din garderob för att hämta kläder, och det är då som du tappar greppet om din handduk och jag ser att du har stånd. Du märkte att jag såg, så jag frågar om vi ska göra det. Du nickar som att det var det du också tänkte på.

Du hoppar upp på sängen och jag sätter mig på din hårda kuk för att hångla. Mina armar är runt din nacke, men du för försiktigt ner dem mot kuken. Jag börjar leka med den och klämmer på den och du stönar högre och högre och ber mig fortsätta. Det är väldigt upphetsande.

Du smeker mina bröst

Sen tittar du mot mina bröst lite undrande och jag nickar och för dina händer dit. Du tar av mig tröjan och behån och börjar röra de nu nakna brösten försiktigt. Det är mycket skönt och jag stönar. Du klämmer och börjar suga på ena bröstvårtan.

Jag lägger mig ner på sängen och du över följer med och lägger dig över mig på, jag känner din kropp mot min våta fitta. Jag stönar. Din tunga rör sig längre ner mot magen och du frågar om jag vill bli slickad. Jag vill inget hellre än just det.

Två fingrar i slidan

Du knäpper upp mina byxor och tar av min spetstrosa. Du börjar smeka klitoris med ditt pekfinger tills du försiktigt stoppar två fingrarna i slidan. Jag trycker mig mot fingrarna så att de glider in snabbare. Jag stönar högre och högre för att visa dig att jag njuter.

Jag frågar om jag får suga dig. Du vill och vi byter plats. Jag börjar försiktigt slicka din kuk. Du stönar högt. Sen börjar jag suga den. Jag för den in och ut i munnen och du stönar ännu högre än tidigare.

Du trär på en kondom

Efter ett tag frågar du mig om jag vill att du kommer in i mig, och jag nickar. Du tar upp en kondom från ett en låda ur din garderob och sätter på den på din styva kuk. Du lägger dig på mig och våra kön hittar fram till varandra. Den glider in enkelt eftersom vi båda är kåta och våta.

När den långsamt kommer in stönar jag högt, det högsta stönet hittills. Vi börjar långsamt röra på oss, fram och tillbaka. Vi båda stönar tills vi kör snabbare och du for in kuken hastigare.

När vi är färdiga tar du av dig kondomen som är helt blöt och slänger den. Vi båda kryper oss in i täckena och sover tillsammans resten av natten.

/Hur jag vill bli av med oskulden

Gillade du den här sexnovellen?

Du kan rösta på den sexnovell du tycker mest om. De noveller som får flest röster kommer att spelas in till poddar. Här kan du rösta och läsa alla sexnoveller som går att rösta på!

 

 

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på upphetsande berättelser skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa upphetsande berättelser skrivna av unga.

Till toppen av sidan