Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Han pullade och slickade mig efter handbollsträningen

Det var en helt vanlig lördagsmorgon efter handbollsträningen. Idag hade vi tränat med killarna som var lika gamla som oss.

– Snygg fint du gjorde där i slutet av träningen, hörde jag en mörk röst säga bakom mig.

Det var Joakim, eller Jocke som de flest kallade honom. Vi hade gått i samma klass hela vår skolgång. Han var den snygga som alla tjejer någon gång varit kär i. Även jag. Och jag var kär i honom nu.

– Tack, du gjorde själv en snygg stegisättning, svarade jag.

Vi fortsatte prata och han frågade mig plötsligt vad jag skulle göra idag. Jag svarade att jag inte skulle göra nåt särskilt och vi bestämde att vi skulle hänga. Jag hojtade att vi skulle hänga till pappa, som var tränare. Vi gick ut till cyklarna och tog sällskap med de andra, men när vi kom till en brant backe vid sidan om cykelbanan svängde Alex av och jag följde efter.

Till slut kom vi fram till hans hus.

Jag hörde någon busvissla och hojta till. Någon annan undrade högt vad de ska göra, men jag brydde mig inte. Vi cyklade ett tag och pratade om träningen. Till slut kom vi fram till hans hus. Vi låste våra cyklar och gick in.

– Jag behöver duscha, sa jag. Jag stinker svett.

Alex tittade på mig och sa att jag skulle ta badrummet där uppe och att han kunde ta det på nedervåningen. Sen berättade han att hans föräldrar var hos några kompisar i helgen, så vi var ensamma hemma. Jag log och nickade till svar, innan jag gick upp på övervåningen.

Jag hade tagit på mig shorts och t-shirt, men struntat i bh:n.

När jag hade duschat klart satte jag mig i soffan där nere och väntade på Alex. Jag hade tagit på mig shorts och t-shirt, men struntat i bh:n. Då kom Alex ut ur badrummet med en vit handduk knuten runt höfterna. Hans bara överkropp syntes, han var så vältränad.

Han böjde sig lite och då gled den plötsligt av, handduken alltså. Min blick for ner till hans kuk på direkten, jag kunde inte hjälpa det. Den såg ut att vara rätt hård. Jag fnissade till nervöst och han såg generad ut. Han virade snabbt handduken om höfterna igen.

Jag lutade mig fram och vi förenades i en kyss.

Jag gjorde plats för honom i soffan och han satte sig lite försiktigt ned. Jag satte mig närmare och vi var nu vända mot varandra med ansiktena ganska nära. Jag lutade mig fram och vi förenades i en kyss.

Jag ville att den aldrig skulle ta slut. Sen puttade jag honom ifrån mig och såg in i hans nötbruna ögon. Jag sa det rakt ut.

– Gillar du mig?

– Nej, jag galen i dig, svarade han och vi började hångla igen.

Jag la hans ena hand på mitt bröst.

Vi kysstes intensivt, min tunga i hans mun. Hans händer närmade sig mina bröst. Jag la hans ena hand på mitt bröst och han började smeka mig där, sakta. Det pirrade till härligt i mig.

Jam smekte mig nedåt magen tills han kom fram till byxlinningen. Där stoppade jag honom, ställde mig upp och drog in honom på hans rum. Där tog jag av mig mina shorts och lät honom fortsätta smeka mig. Han tog tag om min t-shirt och jag håll upp armarna för att han skulle kunna dra av den.

Vi la oss ner på hans säng och fortsatte att hångla. Sedan förde jag ner handen och frågade om jag fick. Han nickade och jag började jag smeka hans kuk. Sakta. Jag lekte med den, klämde lite så att han stönade till och bad mig att fortsätta, vilket gjorde mig ännu mer upphetsad.

Då började runka av honom.

Jag böjde mig ner mot kuken och stannade upp, då tog han mitt huvud och förde det ännu närmare. Jag slickade först lite lätt på den. Han gav ifrån sig ett njutningsfullt kvidande. Då började runka av honom samtidigt som jag slickade på hans ollon. Jag fortsatte tills hanns stönande blev ännu mer intensiva och han tillslut kom. Hans varma vätska sprutades in i min mun. Jag la mig ner.

– Nu är det min tur att ge, sa han.

Jag särade han på mina ben och han böjde sig ner. Han började med att smeka lätt utanpå. Sedan förde han långsamt upp två fingrar i mig och jag tryckte mig mot hans hand. Jag gav ifrån mig ett högt stön. Det var så skönt och jag bad honom att fortsätta.

Han började slicka intensivare och suga på klitoris.

Han fortsatte men la till nåt, han drog tungan mot min klitoris. Jag kved till och han började slicka intensivare och suga på klitoris. Han pullade mig med fingrarna samtidigt som han höll på med tungan. Det var så skönt att jag var nära att komma.

Min andning blev snabbare och jag stönade. Först lugnt men sen snabbare och högre, tills jag nästan skrek och kom i en skön orgasm. Det var så skönt, det kändes som ett lyckorus i hela mig. Mina ben skakade.

Utmattade la vi oss ner bredvid varandra. Jag tittade på hans underbara bruna hår och han in i mina blåa ögon.

– Det var så magiskt, sa jag och han log och nickade.

/Längtar till att ha sex

Mer på UMO

Artikel

Orgasm

Orgasm får du när du är kåt och den sköna känslan blir som starkast. Du kan få orgasm när du onanerar eller har sex med någon. Orgasmer kan kännas olika starkt och pågå olika länge.

Artikel

Myter om onani

Har du hört någon säga att onani kan påverka kroppen eller hälsan? Det stämmer inte. Att onanera är inte farligt på något sätt. Här går vi igenom myter om onani.

Artikel

Sex första gången

Förlora oskulden, tappa oskulden eller sexdebut. Olika personer säger olika om att ha sex första gången. Tänk på att sex inte alltid blir som man tänkt. Och det är alltid okej att pausa eller avbryta.

Till toppen av sidan