Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

När jag och min bästa vän hade sex

Jag tänkte berätta om min första gång med min bästa vän!!! Allt började med att jag var hemma hos min allra bästa vän. Han frågade chans på mig och jag sa ja så vi hade varit tillsammans i 2 månader! Men hur som helst så satt vi och spelade GTA i hans rum, sedan så satte jag mig på han och frågade om jag fick spela och då märkte jag att han hade stånd.

Jag började typ jucka lite lätt tills han sen lyfter upp mig och hånglar med mig, han var väldigt bra så jag njöt. Sedan lägger han sig på mig och samtidigt drar av mina kläder och sedan slickar han lite på sina fingrar som glidmedel och för in två fingrar i min slida. Det va sååå skönt och jag stönade lite, han såg att jag njöt så han gjorde det lite snabbare och snabbare.

Efter det så sätter jag mig på han med rumpan mot hans ansikte och han slickar mig medan jag runkar och suger av han. Sen frågar han mig om jag vill, och jag svarar såklart jag vill. Sedan tog han fram en kondom och stoppade låångsamt in kuken i mig och det va så skönt och han gjorde det snabbare och snabbare. Sedan höll vi på så och bytte ställning i 2 timmar, sedan så låg vi i hans säng när vi var klara och bara somnade och vi skedade <3

Vi är tyvärr ej tillsammans nu men goda vänner:)))

/18 åring

Till toppen av sidan