Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

När jag och min bästa vän hade sex

Jag tänkte berätta om min första gång med min bästa vän!!! Allt började med att jag var hemma hos min allra bästa vän. Han frågade chans på mig och jag sa ja så vi hade varit tillsammans i 2 månader! Men hur som helst så satt vi och spelade GTA i hans rum, sedan så satte jag mig på han och frågade om jag fick spela och då märkte jag att han hade stånd.

han för in två fingrar i min slida

Jag började typ jucka lite lätt tills han sen lyfter upp mig och vi hånglar med varandra. Han var väldigt bra så jag njöt. Sedan lägger han sig på mig och vi drar av oss kläderna. Sedan slickar han lite på sina fingrar som glidmedel och för in två fingrar i min slida. De gled in direkt eftersom jag var väldigt våt. Det va sååå skönt och jag stönade lite, han såg att jag njöt så han gjorde det lite snabbare och snabbare.

Efter det så sätter jag mig på honom med rumpan mot hans ansikte och han slickar mig. Samtidigt runkar jag honom. Och sen suger jag lite på hans penis.

sen juckade vi  snabbare och snabbare

Sen frågar han mig om jag vill och jag svarar ja, för jag var väldigt kåt och ville verkligen. Han satte på en kondom och la sig på sidan bakom mig. Vi skedade och han stoppade långsamt in kuken i mig. Det va så skönt och sen juckade vi  snabbare och snabbare. Sedan höll vi på så och bytte ställningar. Sedan så låg vi i hans säng när vi var klara och bara somnade och vi skedade <3

Vi är tyvärr ej tillsammans nu men goda vänner:)))

/18 åring

Till toppen av sidan