Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Det började med prat om onani

Jag såg dig gående utefter trottoarkanten en sen lördagseftermiddag. Jag var ensam hemma. Det lyste om dig, jag längtade till jag skulle få ge dig en varm kram.

Du gick upp för uppfarten och gick fram till dörren och knakade, som om jag var hundra meter bort. Jag hade ju spanat på dig längst vägen och räknat ut när du skulle knacka på.

Jag hade gjort det fint i köket och vardagsrummet, tänt ljus och dammsugit. Den här gången skulle det vara fint när du skulle komma. Jag sprang fram till dörren och öppnade den hastigt.

- Hej Fatima, sa jag och gav henne en puss.

- Hej Sixten!

- Välkommen in, sa jag lite nervöst.

Vi pratade om sex

Vi satte oss ner vardagsrummet och började prata om snusk och sånt. Vi pratade bland annat om vilka som skulle kunnat ha haft sex i våran klass, vi hade ändå haft ett par i våran klass som var supersöta och fina tillsammans, och det ryktades om att dom hade haft sex med varandra.

Jag och Fatima började prata om onani och om vi hade provat det nån gång. Fatima svarade snabbt och ärligt att hon har gjort det och nu var det bara min tur att säga som det var. Jag sa att jag hade onanerat och att jag gör det rätt så ofta.

Hon frågade hur ofta jag onanerade

Fatima dök in i det där och frågade mig hur exakt hur ofta jag gör det och jag svarade att det var 3–4 gånger i veckan. Fatima såg inte ut att bry sig så det kändes bra. Det började hetta till i luften. Jag och Fatima fortsatte att prata om onani och sånt men tillslut sätter vi på en film.

Fatima närmade sig mig med hela sin kropp, vi la oss i soffan och kollade på filmen. Ögonlocken börjar kännas tunga och jag håller på och somna, innan ögonlocken stängs för gott känner har en varm och len hand komma upp efter min hals, jag vaknar till lite försiktig och börjar dra handen genom hennes hår.

Hon smeker mig

Hon tar ner handen en bit ner så den närmar min bröstkorg, jag känner hur det hettar till i mig och känner på mig att det är på väg att hända nåt. Jag för min hand från hennes hals ner till axeln och vidare ner till hennes midja. Nu för hon sin hand in under min hoodie, hennes naglar gör så jag får gåshud.

Hon sänker handen till min midja och till kanten av mina pyjamasbyxor där den tvekar lite. Jag börjar bli kåt och känner hur hjärtat börjar slå lite hårdare. Jag tar hennes hand och visar att jag vill fortsätta.

Vi går till sängen

Snart ställer vi oss upp och går mot till mitt sovrum, vi kastar oss ner i sägen och hon tar av sin tröja. Jag tar samtidigt av min hoodie och knäpper sedan upp hennes bh. Fatima knäpper upp sin gylf och sparkar av sina byxor, nu är hon nästan naken, det är bara trosorna kvar.

Jag känner hur jag börjar få stånd och att den håller på att resa sig. Fatima sätter sig på mig med sin rumpa på min kuk, vi kysser varandra, först på munnen, sen fortsätter hon att kyssa ner på halsen.

Hon slutar kyssa mig och bakar lite. Hon tittar mot min kuk och böjer sig över den, hon tar tag i snöret på pyjamasbyxorna med tänderna och tittar frågande på mig. Jag ler och nickar och hon sliter upp rosetten.

Hon runkar mig

Nu drar hon av mig mina pyjamasbyxor, nu har jag bara mina svarta kalsonger kvar. Fatima tar av sina trosor och kastar dom på golvet, nu tar hon tag om kalsong kanten och drar långsamt av dom samtidigt som hon ser mig i ögonen. Jag visar att jag vill. Kuken reser sig ännu mer, hon böjer sig över den och börjar runka av den, förhuden åker upp och ner.

Jag blundar och njuter. Fatima frågar om hon får ta den i munnen? Det får hon. Hon suger.

Sen släpper hon kuken och frågar om jag har en kondom, jag öppnar lådan på nattygsbordet och tar fram en kondom. Hon trär på den och närmar sig min kuk. Jag tar tag om hennes höfter och drar henne mot mig. Och så sjunker hon ner över min kuk och den glider in i hennes våta fitta. Hon liksom gungar upp och ner på kuken och jag njuter av att se hennes bröst gunga.

Först får hon orgasm

Efter en stund sätter vi oss upp och kör doggy, jag trycker in min kuk försiktigt sen kör vi på. Hela sägen gungar och det hettar till i mig. Jag hör hur hon stönar mitt namn det gör att jag tänder till lite extra.

Till slut hör jag att hon kommer och jag känner att jag själv inte är långt ifrån. Jag lägger mig på rygg och Fatima tar av kondomen och stoppar i kuken i munnen medans jag kommer. Efter en stund av vilande så sätter vi på oss våra underkläder och somnar.

/Söt pojke 14

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan