Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Vi sög av varandra efter badet

Det var en sen sommardag på stranden och jag och min kompis hade precis tagit på oss badkläderna och gjorde oss redo att hoppa i vattnet.

Vi förväntade oss att det skulle vara varmare än det var, vi doppade os mest och sedan sprang vi upp på stranden och tog av oss badbyxorna och bytte om till vanliga kläder.

Sen cyklade vi till ICA och köpte vi godis och annat gott till kvällen. Vi kollade på en romantisk film om två killar som i hemlighet gillade varandra och i slutet blev dem tillsammans.

Filmen gav mig stånd

När vi kollade på filmen så rodnade jag och kände att jag blev smått hård. När kvällen var över så gick vi och lade oss.

Dagen efter så drog vi till stranden igen. Vi bytte snabbt om och sprang ner i vattnet och hoppade i vattnet samtidigt. Nnu var vi beredda på att det skulle vara lite kallare, men till vår förvåning var det mycket varmare än dagen innan Vi skrattade och hade kul.

Han hade stånd

Efter ett tag märkte jag hans badbyxor stod ut lite vid hans kuk. Han frågade varför jag kollade och jag sa som det var, att han verkade hård. Han rodnade och sa att han inte visste varför. Jag frågade om han gillade mig och jag sa att jag gillade honom. Han svarade med ett svagt "hm".

Han frågade om jag ville prova en grej när vi kom hem. Jag svarade ja fast med en lite frågande röst. När vi kom hem till mig var det ingen hemma och han frågade om vi skulle testa den där grejen nu.

Jag visste inte säkert vad det var men jag misstänkte att det var nåt jag gärna ville göra. Jag svarade ja med ett leende. Han pekade på soffan och vi satte oss i den. Sen tittade han frågande på mig och tog tag om mina byxor. Jag hjälpte honom att få av dem.

Vi sög av varandra

Ny syntes min slaka kuk, han tog dem i sin hand och började slicka på den. Det var skönt och jag han märkte det och försatte lite mer intensivt. Jag fick stånd. Nu blev det lättare att suga av mig.

Efter en stund så bytte vi plats. Jag sög av honom och sen bytte vi position till 69:an. Det var det skönaste som jag någonsin hade upplevt. Efter ett tag så kom vi i varandras munnar och vi stönade av kåthet.

Om det bara vore sant.

/MeDa

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan