Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Jag gillar inte penetrationssex - hur berättar jag det?

Som kille är detta väldigt jobbigt och svårt. Men jag gillar verkligen inte att penetrera vid sex, vilket alldid känns som det normala. Jag gillar att man kör med handen, oralt eller med leksaker, det är ju guld värt.

Jag har blivit av med min käraste och att hitta en ny tjej eller bara en one night stand och försöka förklara detta känns ju sjukt jobbigt. Jag skulle uppskatta några tips på hur man skulle kunna göra och hur man kan berätta om detta för den man har sex med. 

/Kille med problem

 

Svar:

  • Jag är lite i ungefär samma situation som du. Jag gillar hellre att onanera eller hålla på med sexleksaker, älskar oralsex riktigt mycket. Men penetration har inte riktigt varit min grej. Jag tror det bästa du kan göra helt enkelt är att bara berätta för den personen att du inte gillar att penetrera. Sex kan man ju ha på så många andra sätt ändå. Hoppas det löser sig iallafall. Du är inte ensam om den känslan. :)
    /Kille
  • Du skulle kunna föreslå att ha den typen av sex du gillar.
    /Grabb
  • Du kanske inte behöver säga på förhand, börja slicka snippan och smek bra istället, så får du se vad din partner tycker. Visst är det skönt och mysigt med penetrationssex men många tjejer får ju aldrig orgasm av det, så det kan ju räcka med att typ bli slickad till orgasm. Slicka och suga varann räcker nog bra som sex egentligen.
    /Tjej, 16

Mer på UMO

Artikel

Funkar sex som i porren?

Det är lätt att tro att sex ska vara som i porren, särskilt om du ser porr innan du har sex med någon första gången. Men porr är inte till för att visa hur sex går till. Den är gjord för att vara upphetsande för den som tittar och för att de som tillverkar porren ska tjäna pengar. Här kan du läsa eller se en film om hur porr skiljer sig från sex i verkligheten.

Artikel

Gnidsex

Gnidsex kan vara att gnida, gnugga eller trycka könen mot varandra. Eller att gnida könet mot någon annan del av kroppen. Gnidsex kallas också för gnuggsex, torrsex, frottage eller att saxa. Många tycker det är skönt och upphetsande.

Till toppen av sidan