Panik - lämna sidan!
Sexnoveller som podd

Gnid och sug på stranden med barndomskompisen

Lyssna på novellen här:

Välj om du vill läsa eller lyssna på den här sexnovellen. Du kan också lyssna och läsa på samma gång. Texten du ser i spelaren är samma som texten här nedanför.

Läs novellen här

Det var i slutet av sommarlovet, jag och mina killkompisar hade hängt hela sommaren och nu hade vi dragit till en strand för att bada. Jag var inte så jättebra kompis med alla, men Timmy hade jag känt sedan dagis. Vi två har alltid varit oskiljaktiga, vi har kunnat öppna upp oss om allt och alla tankar vi någonsin haft.

Timmy har alltid varit den viktigaste personen för mig. Nu la vi två ut picknick filten medan de andra killarna skojbråkade och kasta ner varandra i vattnet.

Jag har alltid varit en lugn person, Timmy också. Fast under den här sommaren hade jag börjat få konstiga känslor för Timmy, vilket gjort det svårt för mig att fokusera på det jag håller på med. Han distraherar mig.

Det har börjat pirra i magen varje gång han säger mitt namn. Varje gång han rör mig så strömmar det blixtar igenom kroppen. Hela sommaren har jag bara tänkt på Timmy, men jag har inte riktigt förstått varför. Jag har aldrig varit kär innan … särskilt inte i min bästa vän.

– Ryan! Kommer du? ropar Timmy till mig från vattnet.

Jag hade visst fastnat i mina tankar igen.

– Jag kommer! ropar jag tillbaka.

han tar tag i min hand

Det är sent på kvällen och solnedgången gör vattnet lysande. Jag har mina ögon fästa på Timmy och kan inte släppa blicken från hans läppar. Sen blir jag avbruten av att han tar tag i min hand.

Han tittar på mig med ett stort leende och hans perfekta tänder lyser i kvällsljuset.

– Vi hoppar på tre! ropar han och det gör vi.

Vi sätter oss ner på filten och Timmy ger mig en handduk. Sen byter vi om. De andra hade hört om en fest och nu drog alla dit dit, men jag och Timmy stannar kvar. Det var bara vi två på hela stranden. För att ha nåt att göra tar jag fram kakorna jag hade med mig och trycker in en i munnen.

Rayan måste berätta en sak.

– Ryan?

– Hhm, säger jag med munnen full av kakor.

– Jag måste berätta en sak.

– Vadå? säger jag efter att ha lyckats svälja. 

– Under den här sommaren har jag känt att det har hänt något mellan oss, vi beter oss inte som förut och ... jag vet inte hur jag ska förklara.

– Timmy, jag fattar tror jag, men fortsätt, säger jag.

– Det är som att du har tagit över min hjärna, du är det enda jag ser, och vill se. Du är den enda jag vill ha, säger han.

Det pirrar ända ner till mina fötter och jag tittar honom djupt i ögonen.

– Jag vill ha dig också, svarar jag.

min andning blir mer andfådd

Han lutar sig närmare och lägger sin hand på min käke och för mitt ansikte närmare hans. Jag känner hur min andning blir mer andfådd, det är bara några centimeters mellanrum mellan oss och vi andas samma luft.

Till slut kysser jag honom. Han kysser snabbt tillbaka och vi lägger oss ner kyssandes, han ovanpå mig. Våra läppar rör sig snabbare och vi blir mer desperata efter varandra, som att vi behöver mer.

Vi rullar över så att jag nu är ovanpå honom och jag öppnar munnen för att låta hans tunga glida in. Jag vet inte hur jag vet vad jag ska göra och hur jag ska agera, men min kropp gör jobbet åt mig och jag gillar det som händer.

jag känner att han är hård

Vi hämtar andan, Timmy tar av sig tröjan och jag gör detsamma. Vi fortsätter hångla och när vi trycker oss mot varandra känner jag att han är hård. Det gör mig riktigt kåt.

Vi klär av oss och har bara kalsongerna kvar. Vi sätter oss upp och Timmy sätter sig gränsle i mitt knä.

Våra hårda kukar nuddar varandra genom kalsong-tyget och Timmy börjar gnida sig mot mig. Det är galet skönt. Jag lutar mitt huvud bakåt av njutning, det pirrar igenom hela kroppen. Vi båda kippar efter luft.

Timmy börjar stöna

Jag börjar suga på hans nacke och lämnar sugmärken på vägen ner mot hans bröstkorg och mage. Timmy börjar stöna och det gör mig ännu kåtare. Jag kommer ner till kalsongkanten och stannar där, jag känner mig lite nervös.

– Du får dra ner dem om du vill, stönar Timmy och jag drar av hans kalsonger och blir bemött av en hård kuk som liksom studsar ut.

Jag tar tag i kuken och stoppar in den i munnen. Jag suger och njuter. Det är väldigt upphetsande och det verkar Timmy också tycka.

jag får bli avsugen

Sedan byter vi plats och så får jag bli avsugen. Det är den absolut bästa känslan jag upplevt. Vi avslutar med att suga av varandra samtidigt, och kommer båda två.

Sen lägger vi oss ner, hämtar luft och tar in vad som just hänt. Vi skrattar och kysser varandra igen, kyssar fulla med kärlek.

/From friends to lovers <3

Mer på UMO

Frågor & svar

Behöver jag testa mig efter munsex?

Jag undrar om jag borde testa mig efter att ha haft oralsex? Jag har inte fått några symtom, men jag vill ju liksom vara säker.

Svara varandra

Jag är homosexuell men mina kompisar är homofober

Jag har nyligen kommit fram till att jag är homosexuell. Detta är ganska jobbigt eftersom alla mina kompisar är homofober och jag tror att jag har känslor för en av mina kompisar.

Till toppen av sidan