Panik - lämna sidan!
Sexnoveller som podd

Så vill jag att första gången ska vara

Lyssna på novellen här:

Välj om du vill läsa eller lyssna på den här sexnovellen. Du kan också lyssna och läsa på samma gång. Texten du ser i spelaren är samma som texten här nedanför.

Läs novellen här:

Jag ligger i din säng medan du är i badrummet och duschar. Du kommer ut ur badrummet med en vit handduk som avslöjar hela din överkropp, men som döljer din kuk.

Jag ser dig gå till din garderob för att hämta kläder, och det är då som du tappar greppet om handduken och jag ser att du har stånd. Du märker att jag ser. Då frågar jag om vi ska göra det, det där vi pratat om ett tag. Du nickar och ler, som om du tänkte på samma sak som jag.

Du hoppar upp i sängen och jag sätter mig över dig och din hårda kuk för att hångla. Mina armar är runt din nacke, men du för försiktigt ner dem mot kuken. Jag börjar leka med den och klämmer på den. Du stönar högre och högre och ber mig fortsätta. Det är väldigt upphetsande. Kanske extra upphetsande för att vi den här gången kommer att gå längre.

Du klämmer och börjar suga på ena bröstvårtan.

Du tittar mot mina bröst och jag tar dina händer och lägger dem på var sitt bröst. Du håller så en stund, sen tar du av mig tröjan och behån och börjar försiktigt att smeka de nu nakna brösten. Det är väldigt skönt och jag stönar. Du klämmer och börjar suga på ena bröstvårtan.

Jag lägger mig ner på sängen och du följer med och lägger dig över mig. Jag känner din kropp mot min bultande våta fitta och stönar till igen. Din tunga rör sig längre ner mot magen och du frågar om jag vill bli slickad. Jag vill inget hellre än just det.

Jag trycker mig mot fingrarna

Du knäpper upp mina byxor och jag tar av mig spetstrosan. Du börjar smeka klitoris med ditt pekfinger och för sen försiktigt in två fingrarna i slidan. Jag trycker mig mot fingrarna så att de glider in snabbare. Jag stönar högre och högre och du verkar njuta av att se mig ha det skönt.

Jag frågar om jag får suga dig. Du vill och vi byter plats. Jag börjar försiktigt slicka din kuk. Du flämtar till. Sen börjar jag suga den. Jag för den in och ut i munnen och du stönar ännu högre än tidigare.

Efter ett tag frågar du mig om jag vill att du kommer in i mig, och jag nickar. Du tar upp en kondom från ett en låda och rullar på den på din styva kuk. Du lägger dig på mig och våra kön hittar fram till varandra. Den glider in enkelt eftersom vi båda är kåta och jag är väldigt våt.

kuken liksom ökar i hastighet

När den långsamt kommer in i mig stönar jag riktigt högt, det högsta stönet hittills. Och så börjar vi långsamt röra på oss, fram och tillbaka. Vi båda stönar och andas djupt, och pö om pö ökar vi tempot. Vi kör snabbare och snabbare och kuken liksom ökar i hastighet.

Det som händer nu är obeskrivligt. Så skönt, speciellt och fint.

/Hur jag vill bli av med oskulden

Mer på UMO

Svara varandra

Hur skaffar ni kondomer utan att det blir pinsamt?

Jag älskar att runka med kondomer men har tills nu stulit från min pappas nattduksbord. Detta är inte ett hållbart sätt att skaffa kondomer ...

Svara varandra

Jag gillar inte penetrationssex - hur berättar jag det?

Som kille är detta väldigt jobbigt och svårt. Jag skulle uppskatta några tips på hur man skulle kunna göra och hur man kan berätta om detta för den man har sex med.  /Kille med problem

UMO-podden

Hur suger jag av någon bäst?

47. "Oftast gör jag sug-grejen. Men ibland har jag bara munnen öppen och låter penisen åka in och ut".

Till toppen av sidan