Panik - lämna sidan!
Sexnoveller som podd

Hon smekte mina bröst i omklädningsrummet

Lyssna på novellen här:

Välj om du vill läsa eller lyssna på den här sexnovellen. Du kan också lyssna och läsa på samma gång. Texten du ser i spelaren är samma som texten här nedanför.

Läs novellen här:

Det är en vacker sommarkväll, jag och min klass har klassfest i vår idrottshall och alla dansar som galningar! Men inte jag, jag står i hörnet av idrottshallen och tittar på. Jag tittar på min bästa vän Linn när hon plötsligt vänder sig om och våra blickar möts.

om jag vill testa en sak

Jag tittar snabbt ner i golvet och hoppas att hon inte ser att jag tittar på henne. Men det måste hon gjort, för hon är nu på väg rakt emot mig. Hon kommer fram och kramar mig, ler och viskar frågande om jag vill testa en sak som många sagt är skönt. Jag blir alldeles varm och undrar om mina fantasier nu ska bli verklighet. Jag viskar ett tyst ja till svar.

Linn tar min hand och vi går runt idrottshallen där alla dansar och igenom en dörr till tjejernas omklädningsrum. Linn låser dörren bakom oss och tittar på mig med spända ögon. Sedan frågar hon rakt på om jag ville ha sex med henne.

våra läppar möts

Jag ler generat och får fram ett ja, för det vill jag ju verkligen! Hon går fram till mig, vi lutar oss fram mot varandra och våra läppar möts. Jag kan känna hennes varma läppar mot mina, sedan sträcker jag ut min tunga och den letar sig in i hennes mun. Vi hånglar och stämningen är het.

Till slut slutar Linn och tittar istället på mina bröst, hon tar tag i tröjlinningen och tittar frågande på mig. Jag sträcker leende upp mina armar för att hon ska kunna dra av mig tröjan och hon drar snabbt av den. Jag vänder mig om och hon knäpper upp min bh. Hon låter bh:n falla mot golvet och jag vänder mig mot henne igen. Då stirrar hon på mina bröst.

Hon tittar upp på mig och vi ser in i varandras ögon ett ögonblick. Så tar jag tag om hennes nacke och för hennes huvud försiktigt mot mina bröst. Hon börjar suga på min högra bröstvårta. Sedan byter hon till den vänstra. Det är så skönt och jag börjar stöna.

jag böjer mig ned och börjar suga, kyssa och slicka

Efter ett tag slutar hon och jag känner att nu är det min tur att göra det skönt för henne. Hon tar av sig sin tröja och sätter sig på bänken. Jag knäpper upp hennes bh och ser hennes stora bröst. De är så sexiga och jag böjer mig ned och börjar suga, kyssa och slicka på och runt hennes bröstvårtor. Samtidigt smeker jag det bröst som inte är upptaget. Hon verkar gilla det jag gör för hon stönar till och med högre än jag gjorde.

Linn reser sig från bänken och drar av mig min svarta kjol och tittar tankfullt på mina svarta spetstrosor. Jag tar hennes händer och lägger dem på min höft och hon drar sakta av mig trosorna. Sen lägger jag mig på bänken med benen lite isär.

Hon närmar sig och för in pekfingret och långfingret i sin mun. Därefter smeker hon min klitoris med de fuktiga fingrarna. Hon smeker upp och ner, jag tittar upp i taket och min andning blir tung.

hennes blöta tunga mot min redan våta fitta

Jag tar försiktigt tag om hennes huvud och tittar frågande på henne, hon ler och förstår vinken. Snart känner jag hennes blöta tunga mot min redan våta fitta, hon börjar slicka och det är så skönt!!!

Jag stönar så högt att jag behöver hålla för min egen mun för att de från festen inte ska höra oss. Jag tänker att det här är det skönaste jag varit med om. Hon fortsätter att slicka mig tills jag till slut inte kan hålla emot längre, och så kommer jag. Känslan är stark som ett vulkanutbrott.

Nu är det Linns tur, vi byter plats och jag drar av hennes rödglittriga kjol och sen hennes svarta spetstrosor. Hon lägger sig i position och jag börjar hungrigt att slicka henne. Hon stönar också högt och efter en kort stund kommer hon också. Vilken känsla att ha sin mun på en fitta som får orgasm!

Finns det nåt som är skönare än detta?😇

/Tänker bara på detta

Mer på UMO

Frågor & svar

Vad händer när en tjej får orgasm?

Killar får ju utlösning, men hur blir det för tjejer? Skiljer sig känslan på nåt sätt?

Frågor & svar

Det känns obehagligt i klitoris om jag inte får orgasm

Det är i stadiet när man bara behöver lite, lite beröring och sen kommer orgasmen. Då kan det kännas som att klitoris kommer "sprängas".

Artikel

Orgasm

Orgasm får du när du är kåt och den sköna känslan blir som starkast. Du kan få orgasm när du onanerar eller har sex med någon. Orgasmer kan kännas olika starkt och pågå olika länge.

Till toppen av sidan