Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag och min kompis runkade av varandra

Jag och min kompis var hemma hos honom och vi satt och snackade när vi båda var väldigt kåta. Han sa ”jag har typ stånd” och jag svarar ”ja, jag med”.

Han tittade på mig frågande och jag nickade. Han tog sin varma hand och stoppade ner den innanför mina byxor och kände på min snopp. Jag tycker det var så skönt! Jag gjorde sedan samma sak på honom och kände hans hårda snopp i min hand.

Efter ett tag så tog vi av oss nakna och rörde på varandras snoppar. Liksom smekte dem. Han höll ett relativt stadigt grepp om min snopp och spottade på mitt ollon. Efter det började han runka av mig! Det var sååå otroligt skönt! Det var jätteskönt när någon annan gjorde det!

Efter ett tag så var jag påväg att spruta. Och då s jag ”stopp, vänta”. Jag ville inte komma nu jag ville runka av honom först! Så jag gjorde samma sak. Spottade och började runka honom. Han njöt. Och efter en stund kom ett litet stön fram. Han stoppade också mig innan han också skulle komma.

Han frågade om han fick suga av mig. Och jag svarade ”ja gör det”. Han drog bak min förhud lite grann för att sedan börja göra det om möjligt skönaste jag varigt med om! Det var så skönt! Jag kunde inte motstå, jag stönade jag med!

Efter avsugning så stod vi bara och runkade av varandra tills vi båda kom. Han runkade mig och jag honom. Vi tittade på varandra och nickade med ett leende.

Jag frågade om han skulle vilja göra om det här, och det ville han! Nu gör vi detta så fort vi träffas. Det är jätte nice att göra det med någon!

PS. Varken jag eller han är homosexuella, vi upptäckte bara världens bästa sätt att onanera tillsammans!

/Kille 15 år

Mer på UMO

Artikel

Hur gör du när du onanerar?

Dela med dig av dina onanitips och läs hur andra brukar göra när de onanerar.

Artikel

Onanitips - penis

Det är ofta skönt att smeka penisskaftet och ollonet. Du som är omskuren kan använda glidmedel eller olja och föra handen fram och tillbaka över penisskaftet och ollonet.

Artikel

Onanitips - snippa

Alla sätt att onanera på är lika bra och lika rätt. Vissa kan känna sexuell njutning och få orgasm bara genom att fantisera, men många vill ha någon sorts beröring. Det viktigaste är att du hittar det som känns skönt för dig.

Till toppen av sidan