Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Första gången jag slickade och blev avsugen

Det var en rätt skön kväll. Jag och Tindra skulle bara gå en promenad. Jag var väldigt oerfaren kring allt med sex och tjejer. Tindra hade kille men vi var bra vänner. Men det är klart att man hade fantiserat lite om henne, och hon var väldigt snygg … extremt snygg faktiskt.

Ett ansikte med vackra drag, underbara ögon och hår, en stark och kurvig kropp. Hennes röv hade formen som en persika och när man gick bakom henne blev man nästan hård.

Vi skulle i alla fall gå en promenad tillsammans då vi inte hade träffats på ett tag. Jag väntade vid stigen som hon hade bestämt att vi skulle ses vid. Och där var hon, hon kunde inte ha haft bättre kläder på sig, själv hade man bara jeans och t-shirt. Hon hade bara en bh som topp och ett par träningsshorts med scrunch i skåran, så man kunde se hennes välformade röv.

jag kände hennes stenhårda bröstvårtor genom toppen

Just nu hade det kallnat till lite och man kunde redan på håll märka att hennes bröstvårtor styvnat till. Hon kom fram och hälsade och vi kramades länge och då kände jag hennes stenhårda bröstvårtor genom toppen. Hon hade sitt hår uppsatt i en lite slarvig tofs högt uppe på huvudet, detta gjorde att hon var ännu snyggare än vanligt.

Vi gick ett tag och pratade om skolan och att det var mycket plugg och sånt, som vänner brukar prata om helt enkelt. Det var inte lätt att i uppförsbackar låta bli att titta på den perfekta röven, och att ibland snegla lite försiktigt på hennes perfekta bröst och bröstvårtor.

Efter ett tag började vi komma in på min erfarenhet av tjejer, ska jag vara helt ärlig vet jag inte hur vi kom in på det, det var lite pinsamt när hon började le och ställa mig fler frågor. Hon undrade om jag hade knullat. Jag log bara tillbaka och sa nej, vilket hon inte verkade superförvånad över.

sen sa jag att jag är extremt oerfaren

Det var tyst några sekunder sen sa jag att jag är extremt oerfaren. Då frågade hon om jag ville att hon skulle visa mig. Jag svarade med ett skratt och påpekade att hon faktiskt hade en pojkvän, och att det skulle vara fel av henne om hon var otrogen. Då svarade hon att det var sant, men att han var otrogen igår och att hon skulle göra slut.

Jag blev förvånad och kramade om henne. Hon verkade dock inte så upprörd vilket jag påpekade. Jag fick till svar att hon hoppas jag kunde hjälpa henne med besvikelsen och att gå vidare. Och så började hon långsamt smeka sin överkropp. Och drog inbjudande med fingrarna över magen och brösten.

Vi stod nu vid det stora vattentornet. Jag stod där som förstenad. Vad är det som händer tänkte jag först. Men sen log lite och sa vi ju kunde hjälpa varandra.

då satte hon sig gränsle över mig

Då tog hon långsamt av sig överdelen och bet sig i underläppen. Jag närmade mig och hon satte sig på en bänk intill vattentornet. Jag satte mig bredvid och då satte hon sig gränsle över mig och vi började kyssas.

Kåtheten kom blixtsnabbt. Kuken var nästan stenhård nu, vilket hon måste ha märkt eftersom hon log. Jag mötte hennes tunga och det var mycket lättare att hångla än vad jag trott.

Jag la mina händer runt hennes hals och kinder, men började långsamt smeka nedåt mot hennes röv. Jag letade mig in under hennes shorts medan hon fortsatta att kyssa mig. Jag kände ett par stringtrosor och det gjorde mig ännu hårdare.

jag började massera det högra bröstet

Jag klämde och masserade hennes röv medan hon försiktigt började gnida sig mot mig i långsam takt, fortfarande sittandes gränsle över mig. Mina händer letade sig upp mot hennes bröst, och jag började massera det högra bröstet med min hand samtidigt som jag drog och nöp lite lätt i bröstvårtan på andra bröstet. Hon verkade gilla det för hon blundade och andades djupt.

Jag kunde inte tro att det var sant, att en sån här fantasi faktiskt kunde hända på riktigt. Nu stönade hon högre och började gnida sig hårdare och snabbare mot mig. Medan jag slutade kyssa henne för en stund och började suga på hennes bröst. Hon höll mitt huvud så att jag skulle fortsätta suga.

Jag fortsatte och nu var jag så kåt att det nästan gjorde ont, vilket hon märkte. Hon ställde sig upp och tog helt av sig sina kläder, långsamt medan våra hungriga blickar möttes. Hon stod nu helt naken framför mig och hennes safter rann längs insidan av låren.

hon satte sig på knä

Jag tog av mig min byxor och kalsonger och hon satte sig på knä alldeles framför min kuk som stod rätt ut. Ollonet var glasigt av all försats. Hon tittade på min kuk och sen på mig, som om hon bad om lov. Jag tog om hennes huvud och förde det försiktigt mot min kuk.

Hon började försiktigt att kyssa mitt ollon, för att sen rätt snabbt suga i sig försatsen. Jag stönade väldigt högt utan att tänka efter och hon log upp mot mig. Innan jag han reagera så hade hon börjat suga min kuk. Hon började också att använda sina händer och runka av mig medan hon sög.

Jag hade aldrig någonsin trott att det skulle vara så skönt som det var, och jag kände att jag var nära att komma. Jag sa till henne att det skulle gå för mig snart och till svar fick jag bara en hungrig blick. Hon fortsatte att suga och när hon började märka att jag fick orgasm fortsatte hon och ökade tempot lite. Och så kom jag och sprutade i hennes mun. Helt galet skönt var det.

Hon särade på benen

Hon satte sig på bänken och nu var det jag som satte mig på knä framför henne och slet av mig t-shirten. Hon särade på benen, tog försiktigt tag om mitt huvud och förde det mot sin fitta. Och jag var inte sen med att följa med.

Jag kände mig konstigt nog fortfarande skitkåt. Jag greppade tag om hennes lår och började slicka. Jag både sög och slickade och fick i mig hennes underbara safter medan hon stönade högt. Jag stoppade in två fingrar i henne och började massera hennes g punkt. Den skulle tydligen finnas i slidans främre vägg, mot magen till. Så jag trycket där och jag måste gjort nåt rätt för det fick henne att nästan att skrika av njutning.

Jag fortsatte och tryckte samtidig min tunga mot hennes klitoris. Nu flämtade hon att det var nära. Och strax skrek hon på riktigt av njutning samtidigt som hon stötvis tryckte mitt huvud mot sin fitta. Och så stillnade hon och bara satt där med slutna ögon.

/16

Till toppen av sidan