Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Gnuggar henne till orgasm

Du hade kommit hem till mig en fredagskväll efter skolan. Dagen hade varit jobbig och vi skulle bara slappa. Det var i alla fall det som var tanken.

Vi kom in i huset, lite halv döda av trötthet. Vi var där själva och vi hade köpt pizza till middag. Jag hade sett fram emot att du skulle komma hem till mig. Vi hade inte träffats på hela sommaren.

Vi var trötta och hungriga efter en lång dag i skolan. Vi började äta pizzan och den gick tog snabbt slut. När vi hade käkat upp drog vi upp till mitt rum. Du la dig i min säng och var nog redan nu kåt, men det förstod jag inte nu. I stället blev jag lite missnöjd eftersom du började skrolla på mobilen.

du vågade inte säga

Jag la mig också ned i sängen och under mitt sköna täcke. Vi kollade på mobilen och hade ansiktena mot varandra. Efter 5 lägger du mobilen bakfickan. Jag såg dina rosenröda kinder och din blick. Du tänkte på nåt, men du vågade inte säga vad.

Så tog du ett djupt andetag, samlade upp lite mod och viskade till mig.

– Vill du göra nåt?

Jag kollade på dig med en säkrande blick för att förstå vad du mena. Du tog min hand som låg under täcket och drog den sakta mot ditt bröst. Jag kände hur hårt ditt hjärta bultade. Du samlade tillräckligt mycket mod att förklara vad du ville få fram.

– Vill du ha sex? viskade du med en lekfull blick.

Jag smeker dig

Jag nickade, jag hade ju själv haft samma tankar men inte vågat fråga. Så började vi kyssa varandra i sängen. Vi blev kåtare och kåtare. Du tar min hand och drar den nedför bröstet, ner till magen och till sist över din jeanskjol. Jag smeker dig utanpå kläderna en stund

Jag satte mig upp, drar av täcket och börjar långsamt dra av kjolen. Jag kollade på dina trosor som hade blivit lite våta. Du hade antagligen tänkt på den här stunden hela förmiddagen, på oss två och att vi skulle göra nåt ikväll.

gnuggar handen mot ditt kön

Jag la min hand på dina trosor, du lägger din hand ovanpå och visar hur du vill att jag trycker och gnuggar handen mot ditt kön. Sen för jag in handen innanför troskanten och smeker där lite retsamt. Då drar du av trosorna.

Så känner jag den för första gången – din snippa. Det kändes underbart. Jag började smeka din klitoris och du började stöna lite svagt. Jag ser att du ville ha mer. Jag gnuggar med hela handflatan mot könet. Efter ett par minuter gled mitt finger in i din slida. Du gav ett stön, ett stön som gjorde att jag glömde alla andra problem i världen.

juckrörelser blir plötsligt långsammare och ryckigare

Jag började öka takten på gnuggandet och pullandet. Du styrde takten genom att jucka mot min hand och volymen på dina stön ökade. Vi var så fucking kåta. Till slut så kom du. Jag märkte de eftersom dina juckrörelser plötsligt blev långsammare och ryckigare och dina stön blev mer som kvidande flämtningar.

Sen låg du bara där och blundade med ett leende på läpparna, du var helt utmattad. Så utmattad att du nästan somnade. Men du viskade en sak till mig innan du somnade.

– Lova mig att vi fortsätter sen.

/KOJnkeln

Till toppen av sidan