Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Mår ni dåligt efter att ha onanerat?

Hej, jag undrar om ni oxå blir äcklade av er själva och/eller av andra efter ni onanerat och kommit? Jag kollar ibland på porr och blir direkt efter jag kommit väldigt äcklad över vad jag håller på med och vad jag kollar på eller fantiserar om.
/H

 

Svar:

 • Jag med, jag blir alltid så skyldig och tycker allt är äckligt.
  //loppan
 • Blir inte äcklad när jag bara onanerar och typ läser en sexnovell här. Men om jag kollar på porr. Då känner jag mig liksom typ dum.
  /Tjej
 • Jag känner mig glad och nöjd efter utlösningen.
  /Peter 14
 • Tjena bruh! Jag hade också en period där jag blev äcklad av porr och onani. Men jag ville liksom inte sluta onanera. Det jag gjorde var att byta fokus. Jag rensade min sökhistorik (så att porrwebbsidor inte dyker upp som förslag) och började göra aktiva saker om dagarna. Typ som att följa med kompisar hem, testa på klättring, löpträna, måla, göra smycken och plugga. Om man är aktiv om dagarna så somnar man lätt sedan. Efter två veckor kände jag ingen skam eller skuld. Då började jag onanera till noveller, eller till kyssar på film. Testa det! Men kom ihåg, att onanera är inte fel. Att fantisera är inte heller fel.
  /Kör hårt bruh!
 • Jag skämdes en lång period över att jag onanerade efter att jag kollade porr och blev äcklad av mig själv över att jag gjorde så. Efter att jag slutade kolla på porr så har jag inte alls skäms över att onanera, jag gillar faktiskt att tillfredsställa mig själv mer än att ha sex med någon.

  Onani är absolut inget fel och man ska egentligen inte alls skämmas över att man gör det. När jag kom in i puberteten och onanerade första gången tyckte jag att det var skönt men också jättekonstigt. Jag fattade först inte vad orgasm var.

  Min tips är väl att fortsätta onanera om du själv upplever att de är skönt, däremot försök att trappa ner på porr om du känner att du mår dåligt över det. Du är inte ensam om att känna den känslan som du gör och de finns många som känner samma sak, men de är absolut inte fel att onanera och du är inte alls äcklig för att du gör det! ⭐
  / Kille
 • Det brukar hända mig oxå, vet inte varför men känner mig äcklig och dum i huvudet för att jag gör det.
  /14
 • Jag brukar må dåligt efteråt eftersom jag har en ohälsosam relation med onani och känner mig beroende av pornografi.
  /Kille
 • Jag skämdes efter onani när jag var religiös, nu är jag inte det och skammen försvann.
  /Exmo
 • Kallas post nut clarity, väldigt vanligt. Känner också så ibland.
  /Kille
 • jag med, efter att jag har kommit känner jag att de är äckligt. Jag till och med skäms över det.
  /16-årig kille som runkar
 • Känner precis igen vad du känner. Jag kände så i början. Jag mådde dåligt och tyckte att det var äckligt. Jag läste runt om just detta ämnet då. Jag mådde så dåligt att jag kände mig tvungen att berätta det för någon. Jag tyckte det var jobbigt så jag skrev ett sms till min mamma . Bara för att jag mådde dåligt. Min mamma var förstående för känslorna och sa att många skäms men att det är inget att skämmas för.

  Det kanske låter helt sjukt att säga det till någon och du ska göra som du känner själv är bäst. Men för mig lättade det så småningom och jag känner ingen skam över det längre. Dock så skäms jag fortfarande att prata om det. Förmodligen för att jag inte haft så mycket prat varken från vänner eller familj om sex i uppväxten. Ett tips är att prata om det med någon du har förtroende för. Men förstår även att det kanske inte är något du vill göra. Jag tror många skäms i början men ju mer tiden går förstår man att det inte är något att skämmas över. Det jag vill få fram är att många skäms i början och att det ej är konstigt. Men även att om du känner för det prata om det med någon du litar på. Hoppas denna virriga text går att läsa. Mvh
  /Kille på 16 sommrar
 • Ja gud ja. Efter jag tittat porr känner jag mig asäcklig… Testa att onanera utan porr varannan gång (om du nu gör de varje gång). Till slut tycker man det är mer nice att fantisera i huvudet istället!
  /Em
 • Nej aldrig. Om man gör de så kanske man är nervös eller gjort något mot sin egen vilja. Men att må dåligt efter är inte bra för onani ska vara skönt och man ska inte göra nåt man inte vill.
  /Hej
 • Japp, jag kör bara i ca 10 min sen så kommer jag på att det ”är äckligt” och känner mig pinsam.
  /anonym
 • Jag brukar nästan alltid bli äcklad över att onanera. Jag har pojkvän och är jag med honom och onanerar känner jag mig inte äcklad men det är nog också för att han och jag gör det tillsammans. Tror dock att jag känner mig äcklad av att jag onanerar när jag inte är med honom och det känns på något sätt fel att kolla på porr och onanera.
  /Blir också äcklad
 • Jag med, vågar inte onanera ”hårt” rädd att tappa lust helt
  /Jadu
 • Samma här och jag vet inte vad jag ska göra åt det hehe.
  /17 tjej
 • Hej! det var samma för mig, första gången jag onanera så blev jag väldigt äcklad efter jag kommit. och så va det rätt så länge. Men ibland blir jag inte så äcklad ibland vill jag fortsätta men det kittlas efteråt i hela kroppen. och det gör mig äcklad. ibland vill jag inte röra på mitt cum eller vad ni kallar det hahaha. Men ibland vill jag det.
  /kille 13 år
 • Kallas för "post cum clairity".
  /Cumnaren
 • Känner mig också dum efter då jag komfimerat mig. Tänk om jag hamnar i h-vetet ...
  /Religiös Kille

Mer på UMO

Artikel

Hur gör du när du onanerar?

Dela med dig av dina onanitips och läs hur andra brukar göra när de onanerar.

Frågor & svar

Hur hittar jag porr utan våld?

Jag tycker om att onanera till porr men vill inte se våldsam porr och sånt som liknar övergrepp och våldtäkt.

UMO-podden

Porr - hur slutar jag titta?

33. "När jag slutade titta på porr blev sexet bättre och jag kunde jag få stånd igen".

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan