Panik - lämna sidan!
Sexnoveller som podd

Dina läppar fortsätter ner

Lyssna på novellen här:

Läs novellen här:

Tystnad. Dina ögon möter mina. Andetag, hjärtslag. Just nu finns inget annat. Bara vi. Ett rus fyllt av värme sprider sig genom kroppen, ut till fingertopparna. Vi behöver inga ord. Tankar som förut gått kors och tvärs försvinner. Allt är klart.

Jag känner en lust starkare än något annat. Allt jag vill ha är dina läppar, din kropp. Värmen stiger och pulsen ökar. Dina fingertoppar rör sig sakta upp för min högerarm. Dina ögon följer rörelsen. Mina med, upp tills våra blickar möter varandra. Vi ser på varandra, jag ler. Oj, vad snygg du är.

Du tvekar inte en sekund. Våra läppar kastas mot varandra. Först lätt, dina läppar är mjuka som sammet. Dina händer söker sig till min midja. Mina söker sig till ditt hår.

Vi håller om varandra, för varje kyss hårdare. Din kropp pressas mot min. Jag kan känna dina hjärtslag nu, i takt med mina. Kyssarna blir intensivare precis som ditt grepp om mig. Vi är som ett, men jag vill komma närmare. Mycket närmare. Men så backar du.

Allt stannar upp. Återigen tystnad. Du ser på mig.

– Jag älskar dig, säger du.

Jag kupar mina händer under ditt ansikte och kysser dig som svar. Nu ler du på riktigt och vi drunknar i kyssar. Du leder mig ner. Långsamt och härligt landar jag mjukt. Jag ligger ner på rygg, du är precis över mig. Kyssarna upphör en sekund och våra ögon möts. Jag är så himla kär.

En lust växer nu starkare än något annat. Varenda cell i min kropp vill ha dig. Dina knän är på varsin sida om mina ben. Du kommer upp till knästående och drar av dig tröjan. Jag tror jag svimmar. Du tänder något inom mig som snart kommer brista ut i lågor.

När du fått av dina byxor också ler jag det största leendet på jorden. Du sjunker ner mot mig igen. Dina andetag precis ovanför mina. Du kysser mig. Mjukt och långsamt. Sen ler du och drar mig upp till sittande. Du tar tag om min tröja och drar av den. Jag tar av byxorna, och sen sitter vi där. Du ser på mig, du ser på hela mig, men du säger inget.

– Vad? frågar jag.

– Du är så vacker.

Till svar drar jag dig ner med mig. Våra läppar möts igen. Dina läppar fortsätter ner. Underläppen, hakan, halsen. Du stannar vid halsen. Långsamt kysser du mig, som att jag vore det mest betydelsefulla i ditt liv. Sen bröstet, magen …

Din tunga, dina läppar mot mitt underliv. Du smeker mig längs låren när du gör det. Jag blundar, kniper hårdare om sängen. Du tar mig till en underbar plats. Känslan går inte att beskriva med ord. Du gör det långsamt och ömt, sen snabbare och hårdare. Men innan gnistan söker du dig upp till mitt ansikte igen.

Du kysser mig, och jag kysser dig tillbaka, hårdare. Jag känner mig berusad. Och det är helt otroligt underbart. Du håller om mig, tar på mig, smeker mig.

– Känns det bra? frågar du.

Jag har inga ord just nu. Så jag bara nickar. Plötsligt känner jag hur våra underliv går samman. Till ett. I början går det långsamt. Mjuka rörelser. Känslan är obeskrivlig. Men sen tar lusten över. Jag vill ha mer. Du vill ha mer. Vi vill komma närmare.

Lågorna inom mig växer sig större. Värmen går genom hela kroppen. Rörelserna blir allt snabbare, och hårdare. Du håller om mig, och jag håller om dig. Det går snabbare och snabbare.

Lågorna bara växer. Underlivet rusar. Vi är så nära. Gnistan. Den sprider sig först upp till magen och ner till låren. En känsla av välbehag. Tillfredställelse och fridfullhet. Som elektricitet som fortsätter mot axlarna, ut i armarna, ut i benen och berusar hela kroppen. Det är så skönt.

Det är kärlek. I just denna stund känns det här som anledningen till varför vi lever. Jag älskar dig.

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan