Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Har ni tips för att inte tappa ståndet vid sex?

Träffar just nu en tjej som jag börjar gilla väldigt mycket. Vi har försökt ha sex flera gånger men vi har inte lyckats än eftersom jag alltid tappar ståndet när det väl är dags. Jag är alltid hård fram tills dess att byxorna åker av men sen slaknar den.

Några andra som haft samma problem? Hur löste ni det i så fall? Tips?

/En som är tacksam för svar

 

Svar:

 • Ja, jag kan ju säga att jag känner igen mig väldigt mycket. Det var mycket nervositet och tankar i mitt huvud när jag väl skulle ha det. Men sen så var det mycket att när jag hade kondom så kunde den bli lite slakare för att det blev inte samma sensation typ. Men sen senare i mitt förhållande så blev det bättre, för jag tänkte mindre o gjorde det mer för det var skönt o roligt.
  /Kille 21
 • Om min kille råkar slakna börjar vi göra annat, han kanske använder tungan och slickar på min snippa eller smeker mig med fingrarna där. Oftast kommer ståndet tillbaka senare.
  /Tjej 16
 • Försök att tänka så mycket sensuellt som möjligt när du håller på med tjejen.
  /Anonym
 • Det har aldrig hänt mig men jag tror om man blir för ivrig eller ställer prestationskrav på sig själv så kan den säkert bli slak.
  /Peter 14
 • Fortsätt med de ni gjorde innan, pussas, smek varandra. Försök att inte koppla i hop nakenhet med att stoppa in snoppen i snippan, utan snarare att ni bara blir mysigare, och gosar hud mot hud. Sedan kan du pussa henne ned mot snippan och slicka henne.

  Hon kan smeka dig också, kanske pussa dig ned mot snoppen. När ni vill ta på kondomen kan kanske hon ta på den och smeka och "leka" med din snopp så att du hålls hård och sedan drar hon på den, kanske utan att du tittar. Om du sedan tappar ståndet igen fortsätter ni gosa och smeka varandra igen, när du hårdnat igen kan du stoppa in den i hennes snippa. Ta det lugnt, tänk inte på att få stånd. Gosa bara och ta det som det kommer.
  /21
 • Brukar runka lite snabbt så kommer ståndet tillbaka, funkar 99% av gångerna.
  / Löser sig oftast
 • Jag har ofta det problemet när jag ska ha sex med min tjej. När det händer då brukar hon ta på min snopp och försöka göra mig hård, sen börjar hon suga på mina pungkulor och sen så börjar hon suga på min snopp. Det brukar pågå i 10 minuter. Sen så är jag hård och redo att stoppa in min snopp i henne och så brukar det oftast bli bra. Ett tips för att det ska bli lite roligare så kan ni ju ha lite förspel innan ni har sex.
   /Leon 19

Mer på UMO

Svara varandra

Jag gillar inte penetrationssex - hur berättar jag det?

Som kille är detta väldigt jobbigt och svårt. Jag skulle uppskatta några tips på hur man skulle kunna göra och hur man kan berätta om detta för den man har sex med.  /Kille med problem

Artikel

Hur är det att få penisen och pungen undersökt?

Har du fått penisen undersökt? Hur var det? Dela med dig eller ta del av andras erfarenheter!

Artikel

Penisens och pungens delar

Penisen gör det möjligt för kroppen att kissa, ha samlag och få utlösning. Pungen ansvarar för att producera sperma. Både penisen och pungen kan vara i olika storlek, utseende, färg, doft och behåring. Det är också vanligt att ha prickar på olika delar av dem.

Artikel

Sex första gången

Förlora oskulden, tappa oskulden eller sexdebut. Olika personer säger olika om att ha sex första gången. Tänk på att sex inte alltid blir som man tänkt. Och det är alltid okej att pausa eller avbryta.

Till toppen av sidan