Facetimesex

Klockan var runt 02.00 och jag kunde inte somna. Jag tog upp min mobil och skrev till min vän och frågade om hon var vaken och om hon var sugen på en sexig bild.

Vi brukade skicka sexiga bilder till varandra ibland på skämt. Det plingade till och när jag slarvigt tittade på mobilen såg jag en tumme upp.

Så, jag sminkade mig, satte på de långa lösögonfransarna och ett knallrött läppstift. Jag ställde telefonen på skrivbordet intill min säng, la mig bredbent på mage i sängen med rumpan upp i luften och tog ett kort. Jag la på ett filter och texten "kan inte sova, önska att du var här." Jag skickade det som svar på tummen upp.

Jag hade inte skrivit till min kompis

Det tog inte lång tid förrän jag fick en notis. Jag öppnade telefon och insåg då att jag inte skrivit med min kompis utan med en kille i min spanskaklass. Och till min förvåning hade han skickat en bild på sig själv tillbaka, utan tröja. Bara en bild och ingen text.

Vilken tur att han inte tog illa upp, och att jag inte skickat bilden utan att fråga först. Jag blev ganska snabbt upphetsad hans bild, hans bröstvårtor och vältränade kropp. Som en reflex tog jag en bild på min röv med stringtrosorna mellan skinkorna. Jag skickade och sen tog det inte lång tid förrän han ringde mig på videosamtal.

Jag fick lite panik först men ställde telefon i riktning mot min säng och satte mig i sängkanten, halvnaken med bara trosor och ett tunt linne. Jag svarade. Han svarade tillbaka med en kåt röst.

Han tog av sin t-shirt

Jag förstod att han ville leka en lek med mig och jag kände samma sak. Vi såg på varandra i samförstånd och med nåt upphetsat i blicken. Jag drog av mig mitt linne och satte på musik. Han tog av sig sin t-shirt och vred kameran ner mott sin kuk. Jag ställde mig på alla fyra och började jucka mot en kudde.

Medans jag håller på ser jag att han drar av sig sina byxor och stoppar handen i kalsongerna. Jag tar av mig min bh och han stönar till. Jag ler och börjar smeka mig runt brösten. Hans hand ligger fortfarande stilla i kalsongerna. Jag börjar bli riktigt kåt nu.

Vi är nakna och kåta

Hans blick följer min hand som rörs sig in under trosorna. Jag drar av mig mina stringtrosor och står där på knä, naken och kåt. Jag börjar smeka mig runt klitoris medans han drar av sig sitt sista plagg. Nu är vi både helt nakna och rejält kåta. Jag fortsätter att smeka klitoris medans han drar sin hand över sin hårda penis.

Det kommer några stön från honom men inget från mig. Då slutar han och frågar varför jag inte stönar. Jag svarar att jag inte vågar för att jag trodde att det var osexigt. Han svarar att det inte stämmer och att jag får stöna så mycket jag vill, om jag känner för det.

Jag för in fingrarna i snippan och smeker samtidigt runt mitt anus. Nu börjar jag att stöna och han stönar tillbaka. Han säger med upphetsad röst att jag är sexig. Jag fortsätter och känner att jag snart är där, hela snippan bultar och jag stönar, stön efter stön.

–  Nu, säger jag och spänner hela kroppen och börjar jucka mot handen.

Han stönar igen och kommer. Därefter kommer jag. Jag flåsar som en törstig hund och han svettades som en ökenråtta. Sen la vi på.
 
/14

Till toppen av sidan