Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur onanerar ni med mens?

Jag har, under de senaste månaderna, blivit extra kåt under de första dagarna av min mens, när jag blöder som mest. Jag vill gärna onanera, dock vet jag inte hur jag borde gå till väga och letar därför efter tips!

Vanligtvis brukar jag lägga en handduk under mig i sängen för att det inte ska hamna massa lubrikation på lakanen och onanerar med mina händer, inga sexleksaker. Blodfläckar syns när handduken ska tvättas - inte så mys. Vill inte att mina föräldrar frågar eller blir oroliga.

Jag har tänkt på att onanera i duschen och har testat några gånger. Tycker tyvärr inte att det känns skönt; vattnet gör att det blir för stark friktion på klitoris och jag lyckas aldrig bli tillräckligt våt. Dessutom tänker jag bara på hur mycket vatten jag slösar på och kan inte slappna av och vara närvarande i stunden. Inget för mig helt enkelt!

Ett annat problem är att jag har mitt rum på andra våningen och familjens enda toalett ligger trappan nedanför. Att gå ner för att tvätta sina blodiga händer är också något familjen skulle kunna ta notis om... Jag menar, de kommer tro att jag styckat upp en fågel på sovrummet.

Jag vill väldigt gärna veta hur ni andra livmoderbärare kombinerar mens med onani. Dela med er av alla tips!! Tack <3
/en 18årig livmoderbärare :)

Svar:

 • Försök att inte onanera när dina föräldrar är hemma, om du vet att du har tid ifall det skulle blöda igenom eller tvätta händerna om du inte vill att någon ska märka.
  /Alex
 • Jag känner verkligen igen mig, tycker orgasmen lindrar mensvärken dessutom. Jag brukar använda tampong eller menskopp. Smeker då bara klitoris utanpå. Brukar ha ett trosskydd för säkerhets skull då det kan läcka lite.
  /Tjej 17 år
 • Lägg handduken i en hink med kallt vatten och salt, låt den ligga ett tag och blodfläckarna släpper rätt lätt :)
  /Loki
 • Asså jag brukar göra det i duschen. Du kan ju ha dina leksaker där!
  /Hej
 • Jag använder mest duschen, men kör i alla fall bara i badrummet på typ golvet, så är det lätt att städa.
  /joe mama, jk
 • Jag brukar göra det i duschen, antingen med duschstrålen eller med handen för det är bara att skölja bort då
  /Tjej 15 år
 • Jag använder duschstrålen.
  /Lisa
 • Har exakt samma problem, alltid lika frustrerande! Men brukar köra på på typ ett golv, bara att torka upp allt då.
  /Jklllö
 • Jag brukar också bli extra kåt under min mens så när jag onanerar under den perioden brukar jag gnugga min handflata mot trosorna. Då slipper jag att få blod osv på fingrarna.
  /Hejsansvejsan
 • Hej, Känner igen mig så mycket, blir också extremt kåt första dagarna! De jag gör då är att antingen onanera med en tampong i, asså smeker bara klitoris eller så har jag en platshanske, enkelt att slänga i papperskorgen dock inte så miljövänligt.
  /Tjej 17 år
 • Jag använder mest duschen ändå så de går bra.
  /Tjej 14
Till toppen av sidan