Panik - lämna sidan!
Sex

Porr

Aktuella artiklar

  • Att titta på porr

    Det finns olika anledningar till att en del vill titta på porr. Många använder det för att onanera. Vissa tittar för att de är nyfikna, eller vill lära sig mer om sex. Men det är viktigt att veta att porren oftast inte visar hur det funkar att ha sex i verkligheten.

  • Att sluta titta på porr

    Du kanske vill sluta för att du mår dåligt efter att du tittat. Eller för att porren gör att du inte blir kåt när du ska ha sex med någon. En del vill titta mer sällan, till exempel för att porren tar för mycket tid.

  • Funkar sex som i porren?

    Det är lätt att tro att sex ska vara som i porren, särskilt om du ser porr innan du har sex med någon första gången. Men porr är inte till för att visa hur sex går till. Den är gjord för att vara upphetsande för den som tittar och för att de som tillverkar porren ska tjäna pengar. Här kan du läsa eller se en film om hur porr skiljer sig från sex i verkligheten.

Mer om porr

Svara varandra

Hur pratar jag om sex med honom?

Jag och min kille har varit ihop i flera år och vi har aldrig haft sex. Hur ska jag ta upp frågan om samlag med honom?

Svara varandra

Någon mer som inte gillar porr?

Varför gillar så många porr? För ett tag sen blev jag intresserad av porr, men jag gillar det inte egentligen. Jag tycker det är läskigt och många gånger förnedrande.

Svara varandra

Jag är tjej och porrberoende - hur slutar jag?

Jag har jättesvårt att bli kåt med min pojkvän, jag är attraherad av honom men jag blir inte våt och jag måste nästan kolla på porr på toan innan vi ska ha sex för att komma igång. Detta suger.

Svara varandra

Mår dåligt av att min kille tittat på porr

Jag har svårt att släppa tanken att han har tittat på andra tjejer. Jag jämför mig med tjejerna han har tittat på.

Svara varandra

Fler som ritar egen porr?

Är det konstigt att rita sina fantasier? Eller är det helt normalt?

Svara varandra

Killar, vad tycker ni om dominanta tjejer?

I porr är det jättevanligt med mansdominans, dock skulle jag vilja vara dominant när jag har sex med en kille. Är det nåt ni killar skulle tändas till på, eller skulle det vara oattraktivt?

Svara varandra

Mår ni dåligt efter att ha onanerat?

Jag undrar om ni oxå blir äcklade av er själva och/eller av andra efter ni onanerat och kommit?

Svara varandra

Hur onanerar jag utan porr?

Jag försöker bli av med porr men det leder till att jag inte kan onanera. Har ni tips på hur jag ska röra min snopp så att det känns skönt. Och vad ska jag använda istället för porr. Helst något förutom fantasi men förklara gärna vad du menar för både fantasi och annat som ni kan komma på.

Svara varandra

I porr har de sex länge, men jag kommer snabbt

Jag är en kille som undrar om det är normalt att komma fort. I porren kan de hålla på hur länge som helst liksom. När jag runkar kommer jag på typ 3 minuter.

Svara varandra

Är det okej att onanera fast man är ihop med någon?

Jag är ihop med en kille. Härom dagen bad han mig sluta onanera själv för att det gör honom obekväm och han känner att jag inte blir lika kåt eller sugen på att ha sex med honom om jag onanerar.

Svara varandra

Hur pratar jag med flickvännen om att jag kollat på porr?

Hon fick reda på att jag hade kollat porr innan, (gör det inte längre). Hon övertänker och har blivit väldigt ledsen över det, vet inte vad jag kan göra.

Svara varandra

Pappa kollar på porr, vad ska jag göra?

För ett tag sedan såg mamma att jag hade kollat på porr, hon blev såklart jättearg. Nu, ett tag senare så har jag hittat att pappa kollar, och jag tror inte mamma vet någonting. Ska jag låtsas som inget, eller ska jag berätta det? Hur ska jag säga det utan att det blir stelt?

Till toppen av sidan