Panik - lämna sidan!
Penisen och pungen

Sned penis

De allra flesta penisar blir sneda när de har stånd. Att penisen är sned gör väldigt sällan att det blir svårare att ha sex.

Två personer sitter och pratar, den ena säger "
De flesta penisar pekar inte rakt ut, utan lite åt höger, vänster, upp eller ner när de har stånd.

Precis som penisar är olika i storlek, form och färg är de också olika i utseende och hårdhet vid stånd. De flesta pekar inte rakt ut, utan lite åt höger, vänster, upp eller ner. Det beror på att blodet som pumpas in när du får stånd fördelas ojämnt i penisen.

Oavsett vilket håll penisen pekar åt så brukar det nästan aldrig bli några problem att ha sex med den. Vilken vinkel penisen har när du har stånd har ingen betydelse för hur skönt du kan ha själv när du har sex, eller hur skönt det är för någon som du har sex med.

Gör din sneda penis ont vid samlag?

Prata med någon på en ungdomsmottagning eller vårdcentral om det gör ont eller är besvärligt på något annat sätt när du har samlag. Du bör också prata med någon om penisen tidigare inte varit sned men har blivit det för att få reda på varför. I vissa fall kan du få göra en operation, men för att avgöra om den behövs kan du gå till en ungdomsmottagning eller en vårdcentral

Mer på UMO

UMO-podden

Hur blir sex med sned penis?

03. "Jag tänkte inte på att den var sned när vi hade sex. Det var mer, jaha den är lite sned. Det var normalt och blev normalt efteråt också."

Frågor & svar

Min penis är sned, kan den bli rak?

Min snopp är böjd åt vänster och jag tycker inte om det. Kan jag få den rak på nåt sätt?

Artikel

Undersökning av penisen och pungen

Du kan få din penis eller pung undersökt om du till exempel har fått ont, har fått utslag eller undrar över något. Då kan du få svar på dina frågor och hjälp om du behöver det. Undersökningen går snabbt och ska inte göra ont.

Till toppen av sidan