Panik - lämna sidan!

Sned penis

De allra flesta penisar blir sneda när de har stånd. Att penisen är sned gör väldigt sällan att det blir svårare att ha sex.

Två personer sitter och pratar, den ena säger "

Precis som penisar är olika i storlek, form och färg är de också olika i utseende och hårdhet vid stånd. De flesta pekar inte rakt ut, utan lite åt höger, vänster, upp eller ner. Det beror på att blodet som pumpas in när du får stånd fördelas ojämnt i penisen.

Oavsett vilket håll penisen pekar åt så brukar det nästan aldrig bli några problem att ha sex med den. Vilken vinkel penisen har när du har stånd har ingen betydelse för hur skönt du kan ha själv när du har sex, eller hur skönt det är för någon som du har sex med.

Gör din sneda penis ont vid samlag?

Prata med någon på en ungdomsmottagning eller vårdcentral om det gör ont eller är besvärligt på något annat sätt när du har samlag. Du bör också prata med någon om penisen tidigare inte varit sned men har blivit det för att få reda på varför. I vissa fall kan du få göra en operation, men för att avgöra om den behövs kan du gå till en ungdomsmottagning eller en vårdcentral

Till toppen av sidan