Panik - lämna sidan!

Kroppen

Kroppen är fantastisk på många sätt. Den kan till exempel få oss att njuta. Försök att ta hand om din kropp så att du mår bra!

Aktuella artiklar

Mer om kroppen på UMO

Egna berättelser

Kompisarna sa att jag dödat ett barn

Att gå igenom en abort i 15 års åldern är skit. Man är ung och kåt och dum och misstag händer. Jag blev gravid när jag var 14 och sa till min mamma dagen jag tog graviditetstestet på ungdomsmottagningen. Jag ringde abortmottagningen direkt och fick en tid på min födelsedag ... Det gick i alla fall bra, jag var bara i vecka 6 så det blev bar en medicinsk abort. Aborten gick bra. Jag mådde lite illa på sjukhuset och spydde två gånger dock. Jag blödde några dagar och hade blodblandade flytningar i några dagar till. Jag har alltid varit osäker på hur jag kände mig efteråt. Jag kände att jag gjorde fel men att jag ändå inte kunde ta hand om ett barn.

Frågor och svar

Vad är blåsorna vid slidöppningen?

Det kanske är tio stycken och de gör lite ont. Vad tror ni är orsaken till dom här finnarna/blåsorna? Och hur gör jag för att få bort dem?

Frågor och svar

Hur mycket alkohol kan jag dricka?

På kvällarna dricker jag ofta öl för att kunna sova. Det funkar jättebra. Jag blir inte full, bara lugn så att jag kan somna.

Svara varandra

Vad gör ni åt mensvärk?

Om ni har mensvärk, hur brukar ni göra i skolan då?

Artikel

Kort sträng

Strängen är hudbandet som sitter fast på ollonets undersida och i förhuden. Den är inte lika töjbar som resten av förhuden, och ibland är den lite kort och kan brista. Det är inte farligt att strängen brister och det läker oftast av sig själv.

Frågor och svar

Testikeln åker upp ovanför pungen

Vad ska jag göra åt det, och påverkar det här framtiden på något sätt, till exempel sterilitet?

Frågor och svar

Kommer jag växa mer?

Efter att jag började nian har jag bara vuxit några centimeter, och nu går jag snart ut nian.

Till toppen av sidan