Panik - lämna sidan!

Att må dåligt

Att må dåligt ibland är en del av livet. Men det kan också vara psykisk ohälsa. Här finns information om hur du kan få hjälp. Och tips för att må bättre.

Aktuella artiklar

Mer om att må dåligt på UMO

Svara varandra

Hur gör jag för att sluta övertänka och älta?

Jag övertänker väldigt lätt och jag kan älta saker väldigt länge och så tänker man alltid värsta scenario som skulle kunna hända. Har ni något sätt för att sluta övertänka som funkar för er?

UMO-podden

Frågor & svar om att må dåligt

37. Hur pratar jag med en kompis som mår dåligt? Vad kan jag göra åt min nedstämdhet? Hur ska jag göra med sorgen över att mamma kommer att dö? UMO:s experter svarar på frågorna och Martina och Adrian berättar om sina erfarenheter.

Egna berättelser

Jag gav tillbaka

JUST DU där ute är verkligen GULDVÄRD. Du är ej hatad även om andra säger det. Du är älskad av många. SPECIELLT mig även om du ej vet vem jag är.

Svara varandra

Är mina problem för små för kuratorn?

Jag har länge haft ganska mycket ångest över saker och övertänker mycket. Mitt självförtroende är inte heller så bra vilket leder till att jag ofta tänker på min kropp.

Egna berättelser

5 tips om en vän mår dåligt

Inom loppet av några månader förstod jag att två av mina närmaste vänner mådde psykiskt dåligt på olika vis. Så här kommer tips till er som är rädd om en vän.

Frågor och svar

Hur ska jag orka med min klimatångest?

Jag funderar på att förstora läpparna med fillers men undrar om det är farligt på något sätt? Vad är riskerna?

Egna berättelser

Jag försökte dö, nu är jag glad att jag lever

Jag är mycket gladare nu och har vänner som jag kan prata med. Min psykolog har hjälpt mig så otroligt mycket med mina problem.

Frågor och svar

Jag vill sluta slåss

Jag börjar ofta slåss när jag är ute med kompisar och vi träffar andra som är störiga på nåt sätt. Men efteråt brukar jag ångra mig.

Till toppen av sidan