Panik - lämna sidan!

Att må dåligt

Att må dåligt ibland är en del av livet. Men det kan också vara psykisk ohälsa. Här finns information om hur du kan få hjälp. Och tips för att må bättre.

Aktuella artiklar

Mer om att må dåligt på UMO

Egna berättelser

Jag gav tillbaka

JUST DU där ute är verkligen GULDVÄRD. Du är ej hatad även om andra säger det. Du är älskad av många. SPECIELLT mig även om du ej vet vem jag är.

Svara varandra

Jag mår dåligt av att inte få toppbetyg!

Detta plågas jag än idag ständigt av.

Egna berättelser

Nu vill jag leva

Jag cyklade och cyklade. Jag började cykla mot ett ställe med en bro i hopp om att hoppa från den. Men någon privatperson ringde till polisen som kom och tog mig. Jag fick  sätta mig i polisbilen. Jag bad en av poliserna att ringa och berätta att jag levde!

Egna berättelser

Jag var mobbad, nu är jag lycklig!

Jag har sagt upp kontakten med de människor som fick mig att må sämre, som tyngde ner mig och krävde för mycket av mig. Jag fokuserar på kärlek, kunskap och allt vackert livet har att erbjuda.

Tips/inlägg från unga

Vad är ångest för dig?

Hur är det när du får ångest, hur påverkar det dig? Dela med dig av egna erfarenheter och ta del av andras.

Egna berättelser

Internetvännen är det bästa som hänt mig!

Folk dömer mig, familj och vänner säger att det inte är riktigt. Visst vi har aldrig träffats eller så men hon betyder allt för mig.

Egna berättelser

Tips till dig som mår dåligt eller kämpar

Våga be om hjälp om ditt ljus får syrebrist, håller på att slockna eller slocknat. Du är inte ensam, vi är många som kämpar <33

Svara varandra

Någon mer som byter för mycket bilder och mår dåligt?

Jag har i 3-4 års tid bytt bilder med killar, vilket jag senaste året insett är som ett självskadebeteende. Jag har bytt bilder med så många killar att jag verkligen inte kan minnas alla, men aa minst 300 grabbar iaf.

Till toppen av sidan