Panik - lämna sidan!

Att må dåligt

Att må dåligt ibland är en del av livet. Men det kan också vara psykisk ohälsa. Här finns information om hur du kan få hjälp. Och tips för att må bättre.

Aktuella artiklar

Mer om att må dåligt på UMO

Egna berättelser

Jag har en superhärlig klass trots all nervositet i början

Allt de vuxna hade sagt om att alla är i samma sits stämde helt. Alla var nervösa, alla var osäkra, alla ville skaffa vänner. Nu går jag i andra ring och har det sjukt bra. Har en superhärlig klass där man absolut inte kan tro att vi bara känt varandra i ett år...

Egna berättelser

Blåmärken i själen syns inte

Jag mådde så hemskt dåligt och hoten blev hemskare och hemskare. Jag skulle ha dött om jag inte hade berättat.

Svara varandra

Ska jag våga gå till skolkuratorn?

Vad säger ni andra?

Svara varandra

Min kompis har en ätstörning, hjälp!

Jag har en kompis online som svälter sig själv för att gå ner i vikt men hon är redan underviktig och har nu ett väldigt dåligt förhållande till mat. Kan jag hjälpa på något sätt eller ska jag inte lägga mig i?

Frågor och svar

Jag tänker på självmord och skadar mig själv

Jag vet inte hur jag ska ta mig ur det här. Jag vågar inte prata med någon. Jag har försökt prata med kuratorn på min skola flera gånger, men hon verkar inte förstå att det är allvar.

Egna berättelser

Mina vänner fick ätstörningar

En fråga jag ställde mig själv var ”varför märkte jag det inte tidigare så jag kunde ha stoppat det?”. Efter två jobbiga månader blev min vän inlagd, då började skuldkänslorna på riktigt och jag mådde dåligt varje natt.

Egna berättelser

Blåmärken i själen syns inte

Jag mådde så hemskt dåligt och hoten blev hemskare och hemskare. Jag skulle ha dött om jag inte hade berättat.

Egna berättelser

Jag gav tillbaka

JUST DU där ute är verkligen GULDVÄRD. Du är ej hatad även om andra säger det. Du är älskad av många. SPECIELLT mig även om du ej vet vem jag är.

Till toppen av sidan