Panik - lämna sidan!

Jag

Det finns många saker som gör dig till den du är. Delar av din identitet finns med dig från födseln. Andra delar påverkas av sånt du varit med om.

Aktuella artiklar

Mer på UMO

Frågor och svar

Kan jag ta körkort om jag har adhd?

Jag vet att medicinen kan ge problem med synen, men jag ser jättebra.

Svara varandra

Är jag konstig som tänker på gaysex fast jag är hetero?

Jag är inte homosexuell eller bisexuell men när jag onanerar vill jag gärna tänka på gaysex. Är jag konstig???

Egna berättelser

Jag är den jag är - ickebinär

Jag har alltid haft klänningar och jag har aldrig haft problem med min kvinnokropp. Men i mina drömmar är jag man. Om jag gör något sexuellt så kan jag liksom inte onanera för att jag tycker att det är för obehagligt. Jag drömmer om min penis. Jag gillar mina bröst men jag vill liksom inte visa mer än så för min partner. Min mamma säger att jag borde identifiera mig som ickebinär, vilket är något som jag alltid har gjort när jag sagt att jag är jag.

Egna berättelser

Jag är ihop med två personer

Från ingenstans så knackar det på dörren, vi tog på oss snabbt och det var mitt ex som jag gjorde slut med. Vi blev genast arga men A såg rädd ut. Jag visste att hon trodde att jag skulle lämna henne men aldrig skulle jag göra det. Han sa förlåt och sånt, sedan frågade han vad vi gjorde, jag sa sanningen. A frågade faktiskt om han kunde vara med, jag och A pratade lite med varandra och vi kom fram till att det skulle vara bra, han kunde använda penisen.

Artikel

Trans och cis

Det går att fundera mycket på om man är kille, tjej eller något annat. Och om man vill kalla sig trans, cis eller något annat.

Artikel

Kropp och utseende

Vem bestämmer vad som är snyggt och hur påverkas du av olika utseendeideal?

Artikel

Skolpsykolog

Kristina Taylor berättar om sitt jobb som skolpsykolog.

Till toppen av sidan