Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Jag är kille och har trosor, vad ska tjejer tänka?

Jag är en kille på 18 år som använder bh, bikinis, trosor etc som underkläder. Jag oroar mig för att, om jag träffar en tjej i framtiden, kommer hon då att bli äcklad eller tycka jag är konstig när hon får veta? Vad tror ni? Jag tycker tjejunderkläder är skönare och snyggare och jag är straight.

/Trosbärande kille 03

Svar:

 • Hej, det är väll inte något konstigt med det tycker jag, sen vad andra tycker vet jag inte men jag tycker inte det är något fel på det.
  /Tjej
 • Det är ingenting konstigt med det, du använder vad du tycker är skönt.
  /123
 • Ha det som är bekvämt för dig, var dig själv!
  /Skolklassen
 • Det är absolut inget fel med det. Det är bara en konstig norm att tjejer måste ha "tjejunderkläder" och killar kalsonger. Om du träffar någon som tycker om dig på riktigt så kommer den inte bry sig om det och gilla dig för den du är.
  /:)))))
 • Inget att skämmas för, du är ju bekväm med det! Forsätt ha det.
  /fabbe
 • Det är inget konstigt med det, va dig själv Jag skulle säga att det är helt Ok om du känner att tjejunderkläder är mer skönare så fortsätt ha dom Du behöver inte skämmas över den du är. :)
  /Alla är lika värda tro på dig själv
 • Tack för alla snälla svar, trodde majoriteten skulle tycka detta var en konstig sak och inte respektera det. Tack för att ni motbevisat mig med era snälla och stöttande ord allihopa☺️🙈
  /Trosbärande kille 03
 • Hon kommer inte bli äcklad, om hon älskar dig spelar det ingen roll! Jag hade iallafall inte tyckt att du var konstig eller blivit äckladad <3
  /:)
 • Har trosor ibland också för att det är skönt. Inget konstigt alls! Ha det du är bekväm med, det är bara en bit tyg :)
  /K23
 • Man ska inte bry sig mycket om vad de andra tycker. Du ska kunna ha på dig det DU tycker skönt eller fint, inte den där tjejen.
  /Adrian
 • Det är lätt att säga att kön inte definieras av vad man bär för kläder, men inte lika lätt att förstå och acceptera vare sig man är den som kliver utanför normer eller den som bevittnar det. Kläder har inget kön och så är det bara! Kön är påhittat och existerar egentligen inte i den mängden som samhället försöker få oss att tro att det gör.

  Vad betyder det att vara kille, vad betyder det att ha på sig tjejunderkläder? Du är så otroligt modig som har på dig det du känner dig bekväm i! Du är en straight kille så länge du identifierar dig som det och ingen kan ändra det. Om en tjej tycker det är konstigt ÄR DET BARA ATT GÅ VIDARE.
  /en tjej som tycker du är fett cool
 • Till signaturen "/en tjej som tycker du är fett cool":
  Tack för ett så trevligt och övertygande/starkt positivt talande svar☺️
  /Trosbärande kille 03
 • Hej! Jag är en kille på 13 år. Och jag har också flicktrosor för det är skönast. Det började när jag fick låna av en tjejkompis som jag var hos. Vi hade hånglat och jag fick utlösning i kalsongerna så dom blev helt blöta. Så hon undrade om jag ville låna trosor när jag gick hem. Jag tyckte dom var jätte sköna för snoppen och pungen.

  Enda är att om försatsen kommer så syns den snabbare. För tyget är tunnare där fram än kalsongerna. Sen fick jag några trosor till som hon inte vill ha. Så hon tyckte inte alls de är konstigt. Vet inte hur du gör på gympan och så. Men jag har alltid svarta flicktrosor då som det inte syns så tydligt att det är trosor om de inte kollar så noga.
  /Trosor är skönt!
 • Till signaturen "/Trosor är skönt!":
  På idrotten brukar jag byta om innan för jag vågar inte prata med lärare om annat omklädningsrum och jag brukar ha stringtrosor på mig och sedan jeans, oftast så är dem väldigt färgstarka men med skärp på byxorna brukar byxorna sitta kvar (passa dig dock om du böjer dig fram på huk och tröjan glider upp). Hade varit jätte kul att höra mer om hur du får det att funka i din vardag och kunna byta lite tips med varandra om det är möjligt på denna plattform och om du vill det såklart.
  /Trosbärande kille 03
 • Men whatever, vem bryr sig egentligen, så inget och skämas över men hur var det att ta av sig och så när man skulle duscha på idrotten?
  /anonym
 • Till ”/anonym” som skrev ”Hur var det att ta av sig och så när man skulle duscha på idrotten?” Svar: Jag började officiellt med detta för typ ett år sedan vilket var mitt andra år i gymnasiet (går tredje nu) och jag har löst det genom att inte duscha och eller byta om men samtidigt så är jag sällan delaktig och intresserad nog på idrotten för att verkligen bli riktigt svettig och vi är typ inga som duschar efter då schemat oftast inte tillåter. Kul med följdfrågor från personer. Svarar mer än gärna på fler funderingar☺️☺️
  /Trosbärande kille 03
 • Jag tycker som så här att du bara ska ha det som känns bäst för dig. Du kan ha på dig vilka underkläder du vill bara det känns bra för dig =) Va dig själv och låt tjejerna tycka vad de vill, för det är deras problem, det är något jag har lärt mig =) <3
  /En tjej som försöker hitta vänner men misslyckas alltid =)
 • Omg va coolt! Det är inget fel med det. Om en tjej inte gillar dig för det är det fel person. Personen ska gilla dig för hur du är. Låt dig inte ändra bara för att du är rädd vad folk säger.
  /Jag hejar på dig
 • Jag är en kille som går i balett, där har killarna och tjejerna ungefär samma kläder. Vi har trikåer och sånna här dansdräkter/bodies. Sen har jag oftast tjejtrosor underst. Sitter tajtare och skönare över könet så det inte rör sej så mycke när jag dansar. Stringtrosor har jag ibland, då syns inte troskanterna genom trikåerna. Så man har slutat tänka på om det är killkläder eller tjejkläder ...!
  /Mvh William 14
 • Till signaturen ” William 14” coolt att du gillar Ballett! Vet andra tex dem på baletten om att du använder trosor och isåfall vad säger de?
  /Trosbärande kille 03
 • Bry dig inte om dom säger nått dumt!
  /Lovisa
 • Jag tycker inte att det är konstigt alls! Man ska kunna ha på sig vad man vill utan att få kommentarer av andra, fortsätt med att ha på dig sånt som du känner dig bekväm i. Jag som är tjej vet att om jag hade sett det så hade inte jag tänkt att det är någonting konstigt. Andra tjejer kanske tycker det, men jag tycker inte att det ska påverka dig eller vad du har på dig<3
  /Sasha
 • Absolut inget konstigt! Om det är bekvämt för dig så är de ju bra
  /1233
 • Jag har en kompis med samma intresse som du så du är definitivt inte ensam om detta. Vissa tjejer dessutom finner ett sådant intresse attraktivt. Nackdelen är dock att man kan aldrig veta om en tjej kommer ha en negativ eller positiv reaktion så det är en risk att berätta om något sådant för en tjej. Men det kan i slutändan vara en risk värt att ta för tjejen du gillar kanske accepterar det fullt ut? Man kan liksom aldrig veta i förväg.
  /Tjej, 18
 • Jag förstår dig helt och hållet!!! Tjejers underkläder är så mycket snyggare alltså och det finns såå mycket att välja mellan. Jag skulle själv inte tycka det vart konstig om min pojkvän använt det, jag tycker själv att kalsonger är så tråkiga och ganska fult. Trosor håller nog allt på plats lite bättre också. Så kör på det, både trosor, bh och bikinis. Jag fattar inte varför trosor ska vara en ”tjej”sak.
  //En tjej med två bröder
 • Vet du vad. Ha på dej vad fan du vill och rocka det! Om folk klagar så tänk bara att dom missat något :) ta hand om dej!!
  /15
 • Jag tycker du ska vara precis den du känner att du vill vara, det har du rätt till. Ingen ska få bestämma vad du tycker. Gör det som känns bäst för dig. Jag skulle acceptera det. <3 Enligt mig är det inte konstigt alls. Var den du vill vara och lev det liv du önskar.
  /transboy (från "början" tjej) 05, ps, tycker du verkar cool <3 <3
 • Du gör precis som du vill, hitta en tjej som kan acceptera det annars är hon inget att ha!
  /1
 • Men du är ju den du är. Tänk inte på det utan var den du är .
  /Tjej på
 • Jag själv hade inte haft problem med det. Träffar du en tjej som är så pass ytlig att hon blir äcklad av dig tycker jag att du ska tänka om och träffa någon som älskar den du är oavsett vad.
  /Tjej 14
 • Om hon tycker det är det hennes problem :)
  /Goo for it
 • Jag känner att du som skriver det här tycker att underkläderna är en del av dig. Jag som tjej hade inte alls tyckt det var konstigt. Det som man letar efter i en partner är inte vilken typ av underklädes plagg dom har på sig, det dom flesta letar efter är folk som är sig själva. Om du nu är en sån som festar mycket och sedan hittar en brud och ni bestämmer er för att ligga så kan du bara säga att det är en ice breaker hahahaha. Nä men hoppas det här fick dig att må bättre. Ha en fin dag:)
  /fettan

Mer på UMO

Artikel

Könsnormer - ditt kön bestämmer inte hur du ska vara

Vi förväntas ofta se ut eller vara på ett visst sätt beroende vilket kön vi har. Men alla borde kunna vara sig själva, oavsett kön och vad andra tycker.

Kärlek

Innehåll om kärlek.

Artikel

Hur blir man ihop med den man gillar?

Ta del av andras tips. Eller svara på frågan och tipsa andra.

Måste jag vara på ett visst sätt som kille?

Det finns många förväntningar på hur man ska vara, beroende på vilket kön man är. Det är som osynliga regler. Här kan du som kille läsa om några olika situationer och svara på vad du tror att du skulle göra om det hände dig.

Till toppen av sidan