Panik - lämna sidan!

UMO frågar: Har du blivit dumpad?

Har du blivit dumpad, eller har du dumpat någon? Hur gick det till? Här kan du berätta om dina erfarenheter och läsa vad andra har svarat på den frågan.

Andras svar:

 • Jag blev dumpad sen blev min bästa vän tillsammans me han och jag möt jättedåligt av de men jag och hon e fortfarande vänner är så avensjuk på dom
  /Elsa
 • när han dumpade mig så sa han att han inte kunde se oss ha en relation längre fram
  /vera
 • Jag blev dumpad för lite över en månad sedan nu och det gör fortfarande så ont. Jag och min tjej blev introducerade genom en gemensam god vän. Det var kärlek vid första ögonkastet för oss båda. Vi bodde i olika städer men vi älskade varandra så vi blev tillsammans på långdistans.

  Under tiden led jag av social ångest, medans hon var tvärtom och har mer fomo. Detta spelade ingen roll för mig, jag älskade henne så mycket att jag var villig att utmana alla mina rädslor när jag hade henne.

  Vi båda skulle börja plugga på universitetet i samma stad, det var vårt slut på distansförhållandet. Hon skulle flytta ner någon vecka tidigare än mig och samma vecka som hon ska flytta ner ringer hon mig och säger att hon gör slut med mig. För mig var detta en blixt i klar himmel.

  Så hon dumpade mig några dagar innan hon flyttade ner. Jag känner mig besviken, förråd, ledsen, lurade, krossad … allt. I efterhand inser jag att jag är bättre utan henne eftersom hon konstant körde över mina känslor för att hennes känslor var viktigare.
  /Anonym
 • I december 2020 träffade jag en kille men blev aldrig tillsammans, han sa att han inte hade tid för de. Jag fastnade verkligen för den här killen. Sen började vi bråka mer och mer, jag tog initiativet och sa ”dehär är inte bra för någon av oss, ska vi sluta elr fortsätta?” Han sa att han ville avsluta allt. 

  Ungefär 2 veckor senare behövde jag kontakta han. Tillslut bad jag han komma hem t mig, vilket han gjorde, men de slutade såklart med att vi låg. Det har gått 4 månader sen vi breakade o vi har fortsatt ligga ända tills nu.

  Även fast vi bara säger att vi är vänner, kan ja it se han som en vän, o kommer aldrig kunna göra. Sitter nu, helt hjärtekrossad utan att veta vad jag ska göra.
  /Ensam tjej på 15 år
 • Jag blev nyligen dumpad av en kille som hade lovat mig allt. Lovat att han skulle älska mig för alltid, lovat att han skulle ta hand om mig vad som än händer. Lovat mig att aldrig berätta för någon om mina mörkaste hemligheter. Han fick mig att lita på honom, jag lät han komma mig så fysiskt nära som det bara går, även fast jag hade väldigt svårt för att låta någon göra det. Men han sa att det var okej, jag litade på honom med allt.

  En dag skriver han till mig att han såg mig som en vän, och att han hade gjort det ett tag. Vilket betyder att jag låg med honom när han bara såg mig som en vän. Det kom även sedan fram att han hade bytt nakenbilder med andra tjejer under tiden vi var tillsammans. Min kropp räckte tydligen inte till för honom, den räckte inte till så pass mycket att han behövde andra tjejers kroppar.

  Några dagar senare konfronterade jag honom, jag frågade varför han hade behövt andra tjejers kroppar. Han kollade mig i ögonen och sa "När ska du förstå att jag aldrig gillade dig, jag ville bara ligga". Hans vänner sa till mig att han hade utnyttjat mig hela tiden, det var sant. Han krossade mig, mitt hjärta, mitt självförtroende och hela min bild av kärlek.
  /lol
 • För nån vecka sedan blev jag dumpad av min flickvän. Vi dejtade inte jättelänge men det gjorde fortfarande ont. Vi försöker att fortfarande vara vänner men det är lite stelt och svårt.
  /Amanda, 13
 • Jag dumpade honom nyss. Han jobbar hela tiden och bokar in saker med mig för att sen avboka. Jag har varit klistret i det här förhållandet som har hållit oss samman. Nu har allt fallerat och jag gjorde slut. Orkar inte vara den personen som alltid hjälper honom med saker och ska vara förstående över hans situation och att han alltid är trött.

  Han tycker att jag tjafsar hela tiden när jag nämner att jag vill ha mer tid och att jag saknar honom. Ställer mig frågan om han verkligen älskar mig. Bad honom att gå vidare. Alla kan gå vidare från ett förhållande. Det gör ont i början. Vill dock inte slösa min tid på någon som uppenbarligen inte bryr sig alls.
  /Inte hans tjej längre
 • Hej , jag blev dumpad igår av min pojkvän som skrev på sms att han pallar inte längre! Han tycker att jag är omogen o har inga framtids planer . Att jag ber för mycket. Min o hans relation var lite upp o ner , vi träffades 1 gång i veckan o han bad om space redan då . Han säger att jag är beroende av honom jag förstår vad han menar kärleken gör att man vill va med människan man älskar o känna sig trygg han orkade inte längre så han har lämnat mig o skrev vi kan vara vänner. Jag mår skit och vill att det ska bli jag och han igen
  /Pati
 • Han dumpade mig efter att jag jagat efter honom flera dagar för att jag ville prata igenom våran relation. Jag hade inställningen att vi skulle lösa saker men han lämnade mig som att jag aldrig betytt någonting för honom, även fast de var han som kämpade för att få mig ibörjan 🤪
  /Hej
 • Hej. min kille gjorde precis slut med mig pga att han var för stressad och inte kände sig bra i ett förhållande. han är fortfarande kär i mig och jag är kär i honom. vi går i ettan på gymnasiet och ska gå tillsammans hela gymnasiet. allt känns jättejobbigt och att veta att han gillar mig känns ännu värre. det känns som om jag aldrig kommer komma över honom eftersom vi ständigt kommer träffas och jag kan inte undvika honom då. mitt ex gjorde slut med mig för ett år sen och jag vet att mitt sätt för att komma över honom var att ta bort kontakten och aldrig se honom. det funkade tills jag såg honom. jag är så rädd att det kommer vara samma här och eftersom jag vet att han gillar mig så kommer jag inte vilja komma över honom eftersom jag vill ha en till chans. men han vill inte. allt känns meningslöst.
  /anonym
 • Hej min kille dumpade mig efter 1/3 år mår fruktansvärt han vill vara själv för han sa han inte har tid för ett förhållande just nu och han har vart sur på mig på senaste tiden utan anledning för han jobbar hela tiden nu för någon dag sen ringde han och bad om ursäkt och sa han saknar mig men behöver vara ensam ett tag och det fortfarande är slut men han hoppas vi ska kunna hitta tillbaka till varandra vad ska jag göra ska jag vänta på han eller inte och hur länge jag vågar inte fråga eller höra av mig för vill inte förstöra något om det kan bli vi igen
  /Jenny
 • Jag och min "pojkvän" om man säger så, var ihop i ungefär 3 år. Han gjorde slut och ja va helt krossad. Sen en dag så frågade han bara chans på mig, vi var typ best friends men han gjorde slut igen så ... glädjedödare liksom. Jag kommer alltid att minnas allt som vi gjorde tillsammans. SNYFT! Tack för att just precis du har läst detta! Tänk på att du är lika värdefull som alla andra😘 ha en bra dag!!
  /Anonym tjej som vill trösta dig!!
 • Han gjorde slut på vår två och ett halv års dag, utan att något hade hänt. Han sa att han tyckte att jag var för bra för honom men jag förstår inte vad han menar. De har gått ca två veckor nu o jag känner mig helt tom. Han var min bästa vän. Min närmsta vän som jag sa allt till. Vi hade planerat våran framtid tillsammans och jag trodde verkligen att de skulle bli så. Han hade sårat mig flera gånger men jag struntade i de. Han ljög för mig och rensade konversation med andra tjejer för att jah inte skulle bli arg, men de gjorde mig bara argare. Jag känner mig så svikt. Jag vet att de är hemskt men jag önskar att han kunde känna sig lika ensam som jag gör.
  /Trasigsjäl
 • Hej, jag va tsm me min kille i ett halvår, men idag gjorde han slut... vi har haft de upp och ner o bråkar o hållit på o så🥺men idag bah gjorde han slut o ja bah mår o gråter o skär mig/
  /Person som vill dö
 • Jag blev dumpad och han va otrogen. Det känns som om hela värden e meningslös. Jag gråter varje dag. Och försöker gömma min ledsen sida på dagen.
  /Mohadeseh 14 år
 • han sa att han inte kunde va tillsammans med mig för att vi bodde för långt ifrån varandra. det är 11 mil mellan oss. men direkt efter att han gjort slut med mig så frågade han min kompis om hon ville vara tillsammans med han. hon bodde då ocå 11 mil ifrån han
  /embla
 • Ja jag har blivit dumpad, men det var längesen så jag minns inte i detalj direkt. Aja, jag hade en pojkvän, vi älskade att umgås med varandra, det märkte jag för att vi båda ville hänga med varann typ hela tiden och ha lite mys ibland ;). Allting verkade som vanligt, tills vi bärjade i en ny klass. Vi hamnade i samma klass vilket jag trodde att jag skulle vara glad över men ...

  Första dagen gick jag fram till min pojkvän som hade hittat en ny killkompis. Jag gick fram och hälsade, berättade om mig själv, tillslut kom jag till den delan då jag skulle säga att jag var hans flickvän. Och det var det mest hjärtkrossande jag varit med om. Han kollade på mig som om han inte visste vad jag pratade om och så sa han: Va? och bara tog sin polare och stack.

  Jag vet inte om jag hade gjort något men jag antog att han skämdes över mig, och det gjorde mig verkligen förkrossad. Hans nya killkompis verkade vara en badboy eller vad man nu ska kalla det. Så ja, mitt ex hade tydligen valt sina killkompisar och populariteten före mig. Tack för att du läste :))
  /Anonym :3
 • Vi har gjort slut nu men vi ses fortfarande varje helg och myser, pussas och har det jättebra. Båda har känslor men hon vill utforska världen och jag är så kär så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill släppa henne men jag tror verkligen vi är menade för varandra. Vet inte vad jag ska göra!?
  /Ledsen;(
 • Jag och min pojkvän har varit tillsammans i sex år vi har haft upp- och nergångar precis som alla andra, men jag har ändå varit den som alltid har hållt ihop och som folk ser upp till kan man säga. Vi har liksom varit de där som alla trodde skulle hålla för evigt, för vi träffades när vi var 14 år och nu har jag precis fyllt 20.

  Det som gör så ont är att när jag kom hem igår från jobbet satt han på soffan och han sa att han inte längre var kär i mig. Vi har precis flyttat ihop i min lilla stuga på gården och vi har precis köpt möbler. Jag tänkte att nästa steg i livet var att kanske skaffa barn inom några år. Nu bara sitter jag här helt tom och jag kan tänker bara på allt som vi haft och hur jag väntar på att han ska komma hem igen.
  /Julia E
 • Jag har blivit dumpad för 3 år sedan av en kille som först sa att han var bög, sen att han skulle ta livet av sig. Det var så läskigt att jag blev chockad att jag inte kunde gråta. Det var han som grät. Efter det blev jag psykisk sjuk i kronisk sjukdom, och har inte fattat allt då det bli en ny tillvaro med medicinerna. Jag tror jag får glömma honom. Hans mamma gillade inte mig, hans pappa var läskig och exet visste inte ens att jag är bög i en tjejs kropp, hann inte vara ärlig mot honom. Det var synd.
  /Äsch
 • Jag blev ihop med en tjej och jag gillade henne men hon bara dumpade mig efter några timmar och jag blev jätteledsen.
  /Alias
 • Jag var tillsammans med en kille i 1 år och 2 månader och jag mådde så sjukt bra med han. Men vi gjorde slut för vi bråkade mycket och det blev bara för mycket. Först kändes de bra men sedan började jag sakna honom mer och mer. Idag är det 2 år sen vi träffades för första gången och snart är det 1 år sen vi gjorde slut. Jag mår bra nu eftersom jag har en lojal partner som jag älskar men jag tänker på han andra killen väldigt ofta och det är väldigt jobbigt. Eftersom jag och han andra killen gjorde allt tillsammans och nu när jag och min partner gör dem grejorna så tänker jag bara på mitt ex att han och jag gjorde dem grejorna. Men han mår bra och har en ny tjej som han älskar och jag mår bra och har en ny kille jag älskar så allt är väl bra :)
  /amanda
 • Det var natten inpå min födelsedag han gjorde slut med mig. Jag hade haft flera förhållanden innan honom men det här var verkligen annorlunda. Jag var döds kär absolut in i det sista. Han var allt jag någonsin önskat om. Och när han gjorde slut raserade allt. Det var då jag börja må dåligt, sen har det bara blivit värre. Jag och han stanna som vänner och allt kändes likadant som när vi var ihop. Men förra veckan bråka vi och jag blockerade honom, och nu har hon blockat mig på alla medier som går så jag kommer aldrig få tag på honom igen.
  /Från en 13 årig tjej som egentligen inte ens borde veta vad kärlek e
 • Jag gjorde slut med personen jag dejtade i ett halvår för han var otrogen mot mig. Det har nu gått 2 dagar och saker känns tungt, men man får inte glömma att det kommer bli bättre och det kommer sluta göra ont. Han har nu förlorat en lojal partner och kommer behöva leva med att vara ett otroget svin resten av sitt liv och att ha förlorat mig, som behandlade honom extremt väl och älskade honom enormt. Ingen förtjänar otrohet.
  /M
 • Jag var tillsammans med en kille i 4månader, Jag var skitkär, Han hade förlorat tillit till mig och han trodde jag ljög om grejer till han vilket inte fallet var, Han började ta avstånd från mig och dålde att han försökte göra de, Efter en vecka av att han inte hade svarat mig och inte hade skickat hjärtan och bara var helt off så skrev han att han hade tappat tilliten för mig och att han helt enkelt inte litede på mig, Jag blev såklart sårad men jag vela ändå att det skulle funka emellan oss, Det gick en vecka till och det var ganska oklart mellan oss, Jag tittade på insta och såg att han hade raderat alla bilder på oss två och tagit bort mitt namn i hans bio, Jag skickade till han och frågade varför, Han skrev bara "Vadå det har jag inte gjort?" Jag frågade sen att om han vela göra slut med mig och om han vela att vi bara skulle vara vänner. Han skrev "Mm" Och jag blev förvirrad och krossad, Jag fattade inte vad som hade hänt, Och jag kunde inte acceptera det. Och att vi hade sagt att vi inte skulle göra slut via sms eller Snapchat också, Han ringde aldrig elr något. Det har gått en månad sen vi gjorde slut och han verkar må super bra men här sitter jag och gråter och saknar honom fortfarande.
  /Jävlakärlek
  Blev dumpad över snap av en tjej så de e kul
  /Mr D
 • Min kille och jag hade blivit bästa vänner första året på gymnasiet och sen blev vi tillsammans i ett och ett halvt år, han flörtade med två av mina gamla bästa vänner som jag hatar, han tröstade mig inte när jag var ledsen i skolan, han frågade inte vad som hade hänt eller brydde sig när jag ville ta självmord, han ignorerade och mobbade mig i flera veckor när jag mådde skit och väntade aldrig på mig när det var lunch.

  Tappade tilliten till honom, blev så svartsjuk och sårad och tillslut blev det så mycket utbrott, misstankar och bråk pga allt och då gjorde han slut på telefonen med kall röst, 2 dagar innan alla hjärtans dag och samma morgon så hade han skickat godmorgon med massor hjärtan, och samma vecka hade han och jag planerat helgen.

  Saknar honom som in i h men jag hoppas ändå han känner sig ensam nu och att ingen bryr sig om honom så lite som han brydde sig om mig.
  /Hatardig
 • Asså får panik han bara kom fram till mig på min födelsedag och dumpa mig nu vill han bli ihop igen. 
  /Npn
 • ja det var ett år sen jag blev dumpad, men jag är inte över honom än och gråter mig till sömns. Oftast saknar jag honom så mycket, men vet att han inte tycker desamma och det gör ont i hjärtat. Fattar inte hur jag ska komma över nån jag har älskat så mycket. Jag gör det fortfarande. Det gör även ont att se han så glad med min bästa vän, jag hade de så bra med honom. Vi hängde varje dag och han räddade mig. Men nu finns han inte med mig längre och minnena dyker upp i mitt huvud jämt
  /anonym
 • Ok, så nu har jag läst flera kommentarer här och jag tycker verkligen att ni alla förtjänar det bästa av det bästa! Ni låter väldigt fina och önskar att ni kunde förstå hur fina ni är. Och därför fötrjänar ni det bästa. Men jag kan berätta om min: blev kär i första ögonkastet i en kille från parallellklassen. Chrushade hårt i två månader, träffade honom på fest. Vi klickade och blev tillsammans, allt gick så fort. Träffade familjen, dejtade kort och sen plöstligt var vi ett par.

  Eftertvå korta månader sa han att han inte ville mer. Han ville inte göra mig mer kär och tyckte att jag skulle passa med någon annan. Först i början mådde jag faktiskt ganska ok. Jag var ledsen, men accepterade det. Men sen blev det distans. Sen träffade jag honom några månader senare på en annan fest och blev kär i honom IGEN. Jag tror att han blev kär i mig, men att han vågade inte göra något.

  När skolan var igång igen så såg vi varandra i korridorerna. Det kändes som han sökte kontakt med mig ett tag. Sen vände det. Och för en vecka sen fick jag reda på att han har en NY tjej som också går i samma skola. Jag mår så dåligt. Har slösat ett HELT JÄVLA ÅR på en grabb. OCH DET VÄRSTA ÄR att jag fortfarande älskar honom för mycket. Kanske är det så att den första är aldrig gratis. Den första svider mest. Fuck u rent ut sagt.
  /Fan
 • Ja jag har blivit dumpad. Har aldrig varit så förkrossad i hela mitt liv. Det va snart 1 år sedan men gråter fortfarande varje dag!
  /L, du sårade skiten ur mig!
 • Mitt ex igår ville ha mig tillbaka och idag, en dag efter, gjorde han slut med mig. Jag är 19 år.
  /Gloria H
Till toppen av sidan