UMO frågar: Har du blivit dumpad?

UMO ställer frågan ”Har du blivit dumpad, eller dumpat någon på ett oschysst sätt?”.

Andras svar:

 • Det var 17 dagar sendans mitt ex gjorde slut med mig. Vi var ihop väldigt länge, 1 år. Det jobbiga är att det här hände på min fölsedag. Hon var ... otrogen, hon sög av killen och sa till han ''du är mycket bättre än min pojkvän, amen seriöst jag blir lätt ihop med dig" sen gjorde hon slut som att jag var inget. Hela mitt hjärta har varit brustet sedan dess ... allt, seriöst, allt suger utan den du älskar. Nu sitter jag här ensamt i ett mörkt håll och gråter ... jag saknar dig det gör jag verkligen.
  /Hjärtkrossad

 • Jag blev dumpad via sanpchat av mitt ex, han skrev typ att ett förhålande kan inte alltid hålla, men jag gillar dig fortfarande. Jag sitter o gråter av detta varje dag. Det var typ 2 månader sedan.
  /Anonym
 • Vet inte riktigt om det var att hon dumpade mig eller nåt annat men jag hade en flickvän och vi var väldigt mycket med varandra en dag. Sedan nästa dagen när jag kom till skolan så umgicks hon med en annan kille och då sa hon att hon var ihop med han istället och att hon aldrig gillade mig.
  /Anonym
 • Det var för ett år sen när jag och mitt ex gjorde slut. Det gick rykten att jag hade våldtagit henne. Jag blev deppig o självmordsbenägen efter jag fick höra det. Jag har skadat mig själv massa gånger men har slutat nu. Jag står än idag och tror på mig själv och tänker att jag ska lyckas. 
  /Albin 16
 • Jag var tillsammans med en kille från min klass och vi valde att inte berätta för någon, men en annan kille i klassen fick reda på det och han gick och spred det till alla sen så började han (min kille) och jag bråka i typ två veckor sen på söndagen så gjorde han slut genom att blocka mej och han skrev till min bästa vän att allt var en lögn..
  //Jag saknar dej..
 • Jag blev dumpad av killen som jag trodde var mitt livskärlek. Han dumpade mig efter 1 år tillsammans och han gjorde det för att alla andra la sig i vårt förhållande. Ett halvår har gått och jag älskar honom fortfarande, jag vet att han älskar mig. Men vi vågar inte. Ingen av oss kommer nånsin våga säga: jag saknar dig.
  /Jag älskar dig fortfarande F
 • Min första flickvän gjorde slut med mig och gick tillbaka till sitt ex som är en kille, jag fick senare reda på att de hade pratat jättelänge och att hon hade älskat honom hela tiden.
  /15 och lesbisk
 • Hej! jag och min kille hade varit tillsammans i över ett år, jag älskade honom så himla mycket. Sen märkte jag att han inte pratade med mig lika ofta och han hörde nästan aldrig av sig. Jag frågade han om hur det var, efter någon timme gjorde han slut... Det var i måndags, det är onsdag nu :( Det värsta är att vi går i samma klass...
  /ledsen chey
 • Jag blev dumpad av min ex pojkvän. Han har gjort slut på ett jättekonstigt sätt och utan anledning. Vi var ihop i ett år och jag har aldrig mått så dåligt som nu, saknar honom jätte mycket. Han har lovat mig att aldrig göra slut å jag trodde på han. Han är MIN första pojkvän och han är min drömkille.

  Vi kunde verkligen prata om allt med varandra, känner mig helt tom ut honom. Vill få tillbaka honom på nåt sätt men vet hur å vill jättegärna veta varför han gjorde slut??? Men så fort nån frågar honom så säger han '' VET INTE'' jag försöker att sluta tänka på honom men det går inte.
  /T.K 13år
 • Jag har blivit dumpade och jag mådde skit av de, jag å mitt ex va tsm i nästan 5 månader. Det kanske inte är så länge men det förhållandet betydde ALLT för mig.
  /N
 • Ja, jag har blivit dumpad. Det var en måndag innan min fotbolls träning, så fick jag ett (sms) av min flickväns kompis som skrev hen gör slut så jag trodde hon skoja men det gjorde hon inte.
  /Simon
 • Bliv dumpat på telefon efter 2 års långdistans förhållande. Kände mig så ledsen men samtidigt hade jag förståelse (att han hade tröttnat på distansen). Nästa dag, fick jag veta att det var inte distansens fel, men att han hade varit otrogen och gick tillbaka till hans ex. Blev hel tokig, men sen förstod jag att det var bättre så, för du visste jag att det var inte mitt fel. Bättre nu en senare. Det suger, men jag förtjänar bättre!
  / E.W
 • Har blivit dumpad genom sms eftersom det var ett 2 år och 2 månaders långdistans förhållande (mitt längsta hittills!) som tog slut i en kväll och då mådde jag skit den kvällen sedan! Men jag gjorde slut på samma gång tillbaka pga av hans oacceptabla beteende mot mig!
  /Helena, 24
 • Var dumpad genom att han blocka mig överallt, fick inte ens en förklaring om varför. Jag menar hur svårt kan det va och göra det face to face
  /Anonym
 • Jag hittade en kille på en app som man har för att hitta fler vänner runt om i landet. Vi fattade tycke för varandra och på senare tid blev vi ihop och vi pratade i telefon eller snapade varje dag. Mina föräldrar gick med på att vi skulle få träffas och vi båda blev jätteglada och längtade sjukt mycket till den dagen. Sen kom vi på att vi inte ville vänta så länge utan skulle träffas i smyg med våra kompisar som skulle följa med. Dagen innan vi skulle träffas så var allting som vanligt och bådas familjer började prata lite smått med varandra, allting kändes skit bra och på kvällen skrev vi godnatt som vanligt och att vi älskade varann.

  På morgonen såg jag att han hade skrivit något och jag tänkte väl inte mer på det för jag hade ju en buss att passa för att hinna möta honom vid stationen. Däremot kände jag en konstig känsla i min mage och öppnade meddelandet. Det första jag la märke till var att han hade skickat ett brustet hjärta efter det han hade skrivit så jag lästa det han hade skickat, allt han hade skrivit var bara : "Jag gör slut" han hade alltså dumpat mig dagen då vi skulle träffats. Jag kunde inte heller svara honom då han hade tagit bort mig på snapchat när jag försökte ringa honom istället för att få ett tydligt svar varför han hade dumpat mig. Han hade tagit bort mig ÖVERALLT, Jag fick aldrig tag på honom sen dess.
  /Sofie, 14 år
 • Jag blev dumpad en gång för min kille som jag var tsm hittade en annan så då blev jag väldigt ledsen o deprimerad
  /Liten person på 15 vårar
 • JA
  /LEDSEN TJEJ
 • Jag hade någon som fick mig att må bra under min svåra depression som blev värre, men hon blev ihop spontant med sin bästavän och lämna mig
  /Trummisen14år
 • Jag blev dumpad via snap chatten efter 5 mån
  /Anonym
 • Jag blev dumpad efter ett 5 månaders långt förhållande över mobil
  /Shronk
 • En kille gjorde slut med mig 2016. Han var mitt allt och nu är det 2018 är fortfarande ledsen över det. Visst det var jobbigt med distansförhållande. Men det gorde så ont och blev så sjuk efter.
  / Olivia 14år
 • Jag blev dumpad av en kille jag varit tillsammans med i ungefär 2 månader. Jag trodde att jag skulle va jätte ledsen. Men av någon konstig anledning var jag inte alls det. Kände mig mer fri. Jag tror att det kunde beror på att vi tjafsade ganska mycket pga. att han var ganska kall mot mig och nästan aldrig svarade mig på sms eller telefon och ifall han svarade var det väldigt korta svar. Men jag älskade honom ändå. Jag tror att det ibland är bra att göra slut för först efter ser man hur dåligt man faktist mådde av det :)))
  /Lina , 14år
 • Jag blev dumpad. Jag frågade dagen innan om vi skulle hitta på något och då sa han att han hade orienteringsträning. Jag bodde granne med hans bästa kompis så jag frågade om han hade träning men han hade inte det, så han ljög. Dagen efter ringde han mig när jag satt på bussen och dumpade mig. Sen sa han "var inte ledsen" hur ska man inte kunna vara ledsen?
  /Nerkärad tjej
 • Ja, när jag va på ett kollo var jag ihop. Sen när man skulle åka hem så såg jag honom pussa en annan tej.
  /Ebbisen
 • Hej umo! Jag blev dumpad på sms, det har jag blivit 2 ggr. Jag har varit ihop med 3, men den jag gjorde slut med ringde jag iallafall. Jag tycker det är så himla ochysst att dumpa nån på sms.
  /Anonym
 • Jag blev dumpad via snap och sen blockade han mitt nr, insta, snap och allt där vi hade kontakt..
  /Tjej
 • Jag blev dumpad en gång efter jag börjat prata med en kille på nätet som verkade superbra. Han var helt rätt, trodde jag, men när vi träffades betedde han sig helt annorlunda. Han pratade till och med om sina före detta förhållanden för mig, inte precis vad man vill höra på en dejt. Jag förstod till sist att allt han gjorde var att pika mig, att han inte var intresserad. Det gjorde mig irriterad eftersom jag hade rest i två timmar för att ta mig till honom.

  Jag hamnade själv i en liknande situation en gång och dumpade en kille som jag visste var intresserad av mig. Vi hade chattat med varandra i några veckor och pratat i telefon. Till slut bestämde vi oss för att träffas. Vi kollade på film ihop och allt kändes jättebra, men genast gjorde han det värsta man kan göra på en dejt och gick rakt på. Han mer eller mindre slängde sig över mig medan jag försökte titta på filmen, vilket självklart skrämde bort mig.

  Jag hade sedan tidigare lånat ett tv-spel utav honom som jag fortfarande har kvar, jag har inte vågat ta kontakt med honom. Främst för att jag känner mig dum som bara drog därifrån, men också för jag känner att han var alldeles för desperat och ingen vill ju känna sig som ett desperat val, vi alla vill bli älskade.
  Morgan, 19 år
 • Jag blev dumpad genom ett brev i brevlådan en gång, vilket jag tyckte var hemskt då. Så här i efterhand vet jag vilken jäkla patetisk människa det är och är glad att han faktiskt dumpade mig. Hade vi varit tillsammans längre, jag som då var en naiv 15 årig tjej, hade det bara blivit pannkaka av allt det lovar jag!
  Stina, 21 år
 • Jag har bara haft ett seriöst förhållande med en person i mitt liv än så länge och det sättet som vårt förhållande tog slut på var att avståndet mellan oss blev för stort. Att ta sig från den ena till den andra skulle ta 4 timmar och ingen av oss var redo att flytta ihop med varandra, tråkigt nog. Det som är oschysst i det hela är väl att vi inte pratar med varandra längre, eller snarare jag vill hålla kontakten men får ingen respons.
  David, 18 år
 • En kille som jag var ihop med skickade sin kompis för att göra slut. Det tycker jag var dålig stil, rent utav fegt. Nu blev jag inte särskilt sårad för vi visste båda två att det var på väg utför. Det var dags att göra slut. Jag tycker mest synd om kompisen för han ville inte göra det, men killen jag var ihop med är en sån där kille man inte säger emot. Det blev som det blev, men nu är jag glad att jag slapp göra slut, det hade varit jobbigt och jag tog ju inte illa upp så...
  Jennifer, 15 år
Till toppen av sidan