UMO frågar: Har du blivit dumpad?

Har du blivit dumpad, eller har du dumpat någon? Hur gick det till? Här kan du läsa vad andra har svarat på den frågan, och svara själv.

 • För ca. 2 månader sedan började en kille bete sig på ett lite annorlunda sätt än vad han har gjort innan. Första gången vi träffades var på ett fotbollsläger i somras och vi var inte ens vänner då. Men iallafall, han börja komma till mig på rasterna när vi hade rast samtidigt , vi hade små ”bråk” på ett lekfullt sätt och jag fattade inte att jag hade fått känslor för honom för än en vecka. Både jag och denna killen höll på såhär i ungefär 2 veckor innan jag la till han på snapchat, vi hade ganska stela konversationer eftersom att jag var jätte blyg och har aldrig varit kär i någon förr. Någon dag efter det gjorde en utav mina kompisar en grupp med den killen jag gillade och några andra från min klass. Men en lördagskväll när alla chattade i denna gruppen gick killen jag gillar in till privat chatt och han frågade chans på mig. Jag blev överlycklig och sa ja. Men vi låtsades som att vi inte var ihop och höll på med våra små bråk och sådant som vanligt, ( jag fick väldigt mycket skäll utav mina lärare under denna tiden eftersom att dem trodde att vi hade fight på riktigt). Några dagar senare får jag en och han sa ”-mitt namn- vi måste prata...”. Jag svarade snabbt och frågade ”Har något hänt?❤️”, och det var just denna dag som förstörde mitt liv. Han sa ”Jag är redan ihop med någon mycket bättre än dig, det är slut”. Jag läste om meningen om och om igen och kunde inte fatta att han var otrogen och jag blev helt förstörd. Jag mådde så dåligt över detta i skolan nästa dag att jag blev hemskickad. Jag saknar denna killen extremt mycket än idag även fast att han krossat mig. Så många problem har trängt sig in i mitt liv efter just denna händelsen och detta är kärnan till varför jag har ångest. Många i min klass retar mig fortfarande som förr när jag och denna killen höll på men kan inte få dem till att sluta. Pratar med mina mentorer att dem ska säga till klassen att sluta men inget hjälper. Nu har jag och killen ingen kontakt mer och han visar starkt att han inte gillar mig längre. Han undviker mig väldigt mycket. Men dock tror jag att han bryr sig lite, för han såg väldigt orolig ut när jag kom haltandes genom korridoren och skulle till skolsköterskan. Önskar bara att den kvällen aldrig hade hänt så att jag fortfarande skulle kunna kalla honom för min.
  /En tjej som är kär i sitt ex
 • Jag är en tjej på 13 år som nyss blev dumpad av min föredetta tjej. Jag vet inte vad jag ska göra eftersom hon vill inte svara när jag försöker prata med henne, skriver sms eller skickar på snap. Och alla mina vänner går emot henne. Vi hänger också med samma personer och går i samma klass, ganska jobbigt för vi kan liksom inte ta en paus eller vad man ska säga. Hon sa när hon gjorde slut i förrigår att hon fortfarande älskade mig jättemycket men mera som vän. Men nu vill hon inte det, vad ska jag göra?
  /En lesbisk ledsen tjej
 • Jag och min pojkvän hade varit tillsammans i 1 år och 7 månader på pricken när vi hade skrivit om att han skulle hälsa på mig, och vad vi skulle göra osv. Så gick jag och duschade, när jag kom tillbaka ville han göra slut.

  Jag hade inte väntat mig det, jag hade märkt att han slutade skriva hjärtan och vi pratade inte lika mycket på kvällarna. Men han hade mycket med familjen och sånt så jag trodde det var därför och så har han aldrig varit så himla romantiskt. Jag blev såklart jätte ledsen eftersom vi har planerat barn och hur vi skulle bo och vart osv.

  Sedan förstod jag inte hur han kunde dumpa mig så lätt efter så länge, och han skrev varje kväll att han älskade mig. Nu efter nästan en vecka kan jag fortfarande inte fatta hur kan kan skita i mig så snabbt, betydde jag verkligen inget för han? Jag är sjukt ledsen och kan inte förstå de än. Det värsta är att jag trodde att vi var varandras livskärlek men tydligen inte. Har svårt att lita på folk nu
  /Ledsen och chockad tjej
 • Jag blev dumpad genom snap. Han skicka när jag hade lunch, att han hade tappat känslorna. Jag hamnade i någon slags chock så jag fattade inte vad som hade hänt.
  /Anonym
 • Jag blev dumpad för ungefär 1 månad sen av min kille som jag var tillsammans med i 10 månader. Det var han som tog min oskuld och jag mår dåligt över att jag lät honom. Han krossade mitt hjärta, sen låtsades han som att ingenting hade hänt och sen krossade han det ännu mer igen.
  /Tjej som saknar sitt ex
 • Ja hade vart ihop med min pojkvän 2 veckor innan han gjorde slut. Asså killar som e så omogna och gör slut på snapchat genom att skriva älskar en annan tjej nu gör slut med dig assåååå vaaaa så omogen och att jag äns gillade han.
  /Tjej 13 år
 • Blev dumpad på snapchat. jag mår skit vi hade varit tsm innan 4 månader men det tog slut. September 30, 2019. datumet jag blev dumpad. jag mår piss. Varför dumpade han mig? varför?! vi hade inte bråkat eller något. Skulle inte ens tänka tanken att få se han med en ny tjej. fyfan. Jag älskar han så jävla mycket jag kommer inte över han.. fan hatar mitt liv
  /krossad 13 år tjej
 • Jag och min flickvän gjorde slut för ca. 2 månader sen och jag mår fortfarande dåligt. Vi var tillsammans i nästan 8 månader och vi hade redan planerat våran framtid tillsammans. Vart vi skulle bo, hur många barn vi skulle ha och vad dom skulle heta, att vi skulle ha en hund mm. Men det gick ju skit... Vi hade varit vänner i ungefär 3 år och sedan så for vi till Ryssland med kören som vi gick i. Vi var borta i 5 dagar. Sista natten så strulade vi och jag vart stormkär. Efter det så var vi med varandra i princip HELA tiden. Hon var mitt livs kärlek och var den första som jag någonsin känt så starka känslor för. Månaderna gick och vi var dödskära i varandra när vi varit tillsammans i ungefär 7 månader prick så far hon till en annan stad på flygvapnenfrivilliga i 2 veckor (sök om du vill veta vad det är). Det var en massa andra tjejer och killar där och jag kände mig lite svartsjuk och jag saknade henne så mycket. Så andra dan hon är där så skriver jag till henne (du kanske tycker jag är dum i huvudet men aja) att jag var rädd att förlora henne. Jag har väldigt dåligt självförtroende och tycker jag är ful mm. så jag tycker det borde vara väldigt lätt att hitta någon annan som är snyggare och snällare än mig. När jagskrev det till henne så vart hon sur på mig och vi var osams. Till slut så kom hon hem därifrån men vi var fortfarande inte sams för hon var fortfarande sur på mig. Sen så kom hon hem till mig och vi pratade och jag mådde skit och jag grät såå mycket... Efter ett tag så for hon hem igen. Efter några dagar vi bestämde oss för att göra slut. Det var så himla jobbigt men vi visste båda två att det inte skulle hålla mellan oss. Vi tryckte tex. ner varandra när vi mådde dåligt istället för att höja varandra även om vi försökte så gott vi kunde. Sen så fick jag veta att hon inte hade känslor för mig längre och det gjorde så ont, det gör det fortfarande... (vi gjorde slut 2 dagar innan våra 8 månaders dag) Jag mår fortfarande dåligt...
  /Tjej på 16 år...
 • Jag var tillsammans med en kille i min parallella klass, vi hade varit tillsammans flera gånger tidigare men vi blev iallafall tillsammans och vi hade det super bra. En dag på skolan sa en utav mina dåvarande bästisar (vi är inte vänner i dagens läge) ska vi inte fara hem till din kille i veckan typ på fredag? jag sa ja det kan vi väl men måste bara höra med min mamma först.

  Vi pratade med min dåvarande pojkvän om han skulle tycka det va en bra idé då sa han jaa. Jag frågade min mamma då jag kommer hem mamma sa att hon kunde köra mig och min kompis till min pojkvän. På fredag kvällen så hämtar jag och mamma upp min kompis och sedan kör mamma oss till min pojkvän.

  Vi hade det super trevligt den kvällen, vi spelade ett kortspel och körde två lekar typ. Sedan då vi skulle fara hem stod min mamma utanför min pojkväns hus, å vi satt inne på hans rum. Min kompis ville inte att jag skulle fara innan jag hade gett min pojkvän en kyss, men jag ville verkligen inte. Men min kompis höll på i säkert över 20 minuter innan min mamma skrev ett sms till mig och sa att vi var tvungen att fara.

  På måndagen på skolan kändes det som vanligt.. Men jag hade tydligen fel för då hade min pojkvän skickat till MIN ja MIN bästa kompis ett sms för att säga att han gjorde slut. Jag skrev till mitt ex som han va då å frågade om jag hade gjort något, och varför han skickade min bästa kompis för att säga att han gör slut med mig?

  Han sa att det va absolut inget med mig som person att göra.. Nån vecka efter fick jag veta att det var för att han hade tappat känslorna från mig och gått över till en annan tjej typ direkt! Blev ju såklart ledsen, för jag tycker att han skulle ha sagt till mig direkt att det var för att han hade fått känslor för någon annan och att han hade kommit själv till mig och inte skickat min bästis.
  /MVH en förkrossad tjej, 13
 • Jag var tillsammans med en tjej i nästan 1 år, det jag kände var verkligen äkta. Vi hade våra ups and downs men alltid hittade vi tillbaka, kan erkänna att vi började bråka väldigt mycket 4 månader in i vårt förhållande och saker höll inte så bra. Men vi älskade varandra så mycket så det gick inte riktigt att släppa taget. Jag va ganska blind för denna tjejen, hon gjorde slut med mig sjukt många gånger under året som vi va tillsammans vilket är omoget som fan men det insåg ju inte jag.. Den tuffaste perioden vi hade tillsammans va cirka 10-11 månader in i vårat förhållande. Vi hade sagt till varandra att bara vara vänner och försöka att ändå kunna umgås för vi va också bästavänner. Vi skulle träffas cirka 1 vecka efter vi tog detta beslut. Allting slutade med att vi kysstes, inte lång tid efter jag kom till henne.. Sedan sov jag över hos henne också. Allting kändes bra och dagen efter pratade vi och insåg att vi kan inte vara utan varandra och att vår kärlek är för stor för att bara bryta. Meeeen.... När jag sedan åkte hem den dagen, vi skrev på snap precis som vanligt och allting va chill. Ungefär 2 dagar efter så SKRIVER hon till mig att hon inte vill ha mig, hon bara tog ett snabbt enkelt beslut och cuttade vår relation som det vore luft. Jag blev som alla andra gångerna väldigt sårad. Sedan visade det sig att hon varit otrogen, under tiden jag va hos henne och vi sov över så hade hon dagen innan varit med en annan.. Denna tjejen trodde jag skulle va min framtida. Ingenting varar för evigt, i’m just saying.. Idag mår jag bra, tog mig 8 månader att komma över henne medans hon kom över mig på några dagar.
  /Kärleksfull kille
 • En tjej som jag gillade sa att hon gillade mig tillbaka. Vi var väldigt glada och höll händer och kramades och sånt. Vi pratade även ibland om att kanske kyssas och lite mer. Men för ungefär en vecka sen bråkade vi och hon sa ganska mycket dåligt till mig. Dagen efter pratade vi om vad vi ville ha av vårt förhållande, hon sa att hon inte visste. Jag blev arg eftersom att hon alltid säger det när det är något allvarligt vi pratar om.

  Hon har nog svårt att prata om sina känslor. Jag älskar henne fortfarande. Men i alla fall dagen efter det skickar hon på snapchat att hon "nog inte har några romantiska känslor" för mig. Från ingenstans! Bara så: jag gillar dig inte längre. Jag var kär i henne. Jag älskade henne jätte mycket och hon sa och visade att hon kände samma sak.

  Det bara gör mig så arg och förvirrad. Kan inte sluta tänka på henne. Varför sa hon så? Var det för att hon var rädd för vad hennes kompisar brukar säga om mig? Var det att hon var rädd för vad folk/ hennes familj skulle säga (eftersom att vi båda är tjejer) eller var det för att hon var arg sen vi hade bråkat? eller var det helt enkelt för att hon bara förlorade alla känslor för mig över en natt?
  /~A.L
 • Jag och min kille hade varit tillsammans i 6 månader. Jag kände att det var lite annorlunda mellan oss i slutet och jag frågade honom om han tyckte det, men han svarade nej. Det gick två veckor ungefär. Han hade varit i andra städer osv med sin familj. Han var sällan hemma och det gjorde mig ledsen. Han prioriterade sällan mig i skolan utan umgicks med hans kompisar hela tiden. Han la knappt märke till mig.

  En dag var vi hemma hos honom. Han hade varit borta i en vecka och jag hade sett fram emot att få vara med honom. Jag hade saknat honom så. Han var annorlunda då med, men jag märkte det mer tydligare då. Han kysste mig inte som han alltid brukade göra. Han var ovanligt tyst och nedstämd. Jag frågade varför, men han svarade inte. Jag satt mig på hans säng och då höll han om mig. Då brast allt. Han började gråta.

  Jag ville inte tro att detta skedde. Det fick bara inte hända. Han berättade att han var rädd att såra mig nu när han skulle vara borta så mycket i sommar. Han sa också att han inte riktigt visste hur han kände, om han var kär eller inte. Jag blev förkrossad. Vi satt och grät båda två en lång stund tills han sa att det var bäst att vi gjorde slut. Då grät jag ännu mer och han höll om mig ännu hårdare. Jag förstod verkligen inte. Han hade skickat ”godnatt, jag älskar dig” kvällen innan och nu var det slut. Detta hände för fyra dagar sedan. Det är fortfarande riktigt tufft och jag gråter floder. Men jag ger inte upp. Jag kommer att komma över honom.
  /En ledsen tjej
 • Han skrev att han kände att han aldrig var redo för ett förhållande vilket jag tycker är sjukt konstigt då man inte går in i ett förhållande om man ej känner att man är redo. Han skrev också att det inte hade något med mig som person att göra och att han fortfarande var intresserad. Han skrev att han helst ville att vi bara skulle vara vänner om jag nu ville det. Och självklart ville jag det.

  Sedan skrev han en mening som jag ej kan släppa: ”men man vet aldrig vad som händer i framtiden😉”. Det gav mig pytte pytte lite hopp om att vi kanske kunde bli något ändå. Det har gått fyra dagar sedan han gjorde slut och jag försöker hålla vår kontakt uppe hela tiden. Idag snapade vi massor och han har börjat snapa mer bilder på sig själv vilket han inte gjort tidigare. Vet dock inte om han börjar tappa mig eller något.

  Vi kanske skulle träffas i veckan vilket jag verkligen hoppas att vi gör för då kanske vi hittar till varann eller så kanske vi inte gör det. Jag är otroligt otroligt kär i honom och har aldrig känt en sån kärlek till någon innan. Jag hoppas verkligen att vi hittar till varann men det kan också vara så att jag inser att vi kanske bara är gjorda som vänner. Men jag vet inte om jag ska visa mig sårad för honom eller glad för honom? Vissa kanske vill tillbaka för att den sårat någon eller för att den ser hur glad personen är trotts att man gjort slut.
  //Osäker snart 14 åring
 • Min kille ringde och berättade för mig att han tänkte komma hem till mig och hämta sina saker, att han tappat känslor och kände bara mig som en vän. Vi hade varit tillsammans i 1 o halvt år. Han berättade oxå att han inte hade varit kär i mig under helgen vi senaste umgicks. Vilket menas med att han utnyttjade mig, han hade sex med mig, han berättade för mig som vanligt att jag var det finaste han visste osv. Men allt var tydligen en lögn.

  Under vårat förhållande så hade han börjat lära känna en annan tjej. De skrev osv på snapchat under mitt och hans förhållande. När jag frågade om den tjejen så sa han att det inte var något emellan dem. Men när jag frågade om han kunde sluta skriva till denna tjejen sa han alltid ja. (( Men 5 minuter senare när jag går in på hans mobil så har han skickat till henne )).

  Jag har alltid varit en ensam människa. Jag har inga vänner att kunna prata ut med osv. Han har varit allt för mig och den ända jag brytt mig om. När han var glad så var alltid jag glad, när han var ledsen så kunde jag gråta för honom. Jag la all min tid på denna människa. Han var min allra bästa vän, min trygghet, min älskling, mitt allt. Men nu har han kastat iväg mig. Och det är så orättvist. Att jag har varit så kär i en människa, lagt ner hela sin själ på just bara han. Så jag glömde att älska mig själv och prioritera mig själv. Så nu går jag igenom ett helvete helt själv. Inga vänner att ansluta sig till. Ingen fritid som kan få mig att le.  Iallafall nu har det gått 3 veckor sen han gjorde slut. Och han är nu tillsammans med denna tjej.
  /Deprimerad tjej, 16 år..
 • Jadu han gjorde slut för 3 dagar sen vi vart tsm i 3 mån , han tog min oskuld sen nästa dagen på morgonen sa han att han hade tappat känslor , och han gjorde slut. Nästa dag fråga han hur jag mådde och ja skrev bra men igentligen mår jag skit. Och han bor i min port så ser han ganska ofta och det är det jobbigaste som finns . Jag har inte ätit bra alls och är helt krossad . (Han gjorde slut via snapchat oxå)
  /14 åring tjej
 • Min kille dumpade mig över sms. Anledningen var att han inte var redo att gå in i ett förhållande vilket var väldigt konstigt då vi hade skrivit i ett halvår. Några dagar senare fick jag reda på att han hade tjej och att dom var tillsammans i tre månader. Idag är jag och den tjejen väldigt när kompisar.
  /Väldigt osäker tjej
 • Min pojkvän gjorde slut med mig via snapchat. Jag tyckte de var fegt gjort av honom, han ignorerar mig i skolan. Han vill inte ens prata med mig, han bryr sig inte om jag blir ledsen. Han skrattar åt mig hela tiden
  / linnea
 • Min kille gjorde slut på en saning eller konka han är elak faktiskt
  /maria
 • Jag blev dumpad av min kille början av den här veckan. Vi skulle tisdagen samma vecka varit tillsammans en månad, fast man skulle lika gärna kunna säga att vi varit tillsammans i två månader då vi inofficiellt skrivit och varit med varandra längre än så. I alla fall, allt var skitbra, jag gillade honom jättemycket och han gillade mig, och det uttryckte han flera gånger.

  Ca en vecka innan han dumpade mig hade vi varit på vår första riktiga dejt på en restaurang i Gbg. Några dagar senare, när han skulle sova över hos mig, gav han mig även en present han köpt till mig när han varit med sin familj på ett shoppingställe.

  Dagen därpå fick jag ett samtal från en organisation att jag hade fått min värdfamilj. För jag ska på ett utbytesår till USA detta kommande år. Min kille hade vetat om sedan länge att jag skulle dit, och han hade även pratat om att han ville hälsa på mig. Men så fick jag detta samtal och blev såklart skitglad. Jag märket att han inte blev det och vi pratade då lite kort om hur vi skulle göra, men inte på ett helt seriöst sätt.

  När han gick gav vi varandra en lång kyss och sa att vi skulle ses på måndagen för att bada. Under de komma de dagarna märkade jag att han hade förändrats, han var väldigt frånvarande på snap och när vi pratade på telefon ville han bara prata i 30 min istället för typ 2h som vi annars lätt brukade göra. När måndagen väl kom sa han att han ville prata. Han kom hem till mig och sa att han inte klarade av att vara tillsammans med mig mer eftersom jag skulle åka och att han inte ville få för starka känslor för mig innan jag åkte.

  Han sa även att det inte var mitt fel som person, utan att det var för att jag skulle åka och att vi kunde försöka igen när jag kom hem. Jag förstod honom men blev såklart jätteledsen. Några dagar senare skrev jag till honom och sa att jag inte klarade av det här och att jag saknade honom för mycket. Han sa då att han inte hade några känslor kvar för mig och att han inte kan låtsats gilla någon om han inte hade känslor kvar. Jag blev helt förkrossad.

  Liksom hur hade han kunnat tappa känslor för mig så fort, han sa ju till och med att det inte var mig som person som gjort att han ville göra slut. Jag vet inte vad jag ska göra, jag saknar honom så mycket att det gör ont, och jag går runt med en tung sorgklump i magen som inte vill försvinna. Och nu är jag rädd att han redan gått vidare till nästa tjej då han visat mig att han skrivit med tjejer som han menade gillade honom undertiden vi var tillsammans.
  /Hjärtekrossad
 • Jag gillade en kille som jag träffade en gång i veckan på en familjeaktivitet, sedan började vi skriva efter jag fick reda på att min mormor låg på sjukhus med stroke, han fick mig att skratta när jag trodde det var omöjligt. När hon till slut gick bort, så började vi skriva igen och han var jätterolig och snäll, och vi började flörta, sedan frågade han frågan och vi blev tillsammans.

  Vi träffades två gånger och skrev jättemycket. Dagen efter begravningen var det en månad vi var tillsammans, och han skrev inget till mig, jag trodde det var mitt fel, men sedan hamnade jag på praktik och gick igenom en svår period. När vi hade varit ihop i en och en halv månad, så dumpa han mig genom text och sa att han inte hade tid för mig, men han kommer ha tid för mig i framtid, och så snäll som jag är, så sa jag att jag förstod.

  Jag var hjärtekrossad, så ledsen att jag hamnade i en depression, och första gången efter uppbrottet så kunde jag inte andas när jag såg hans familj och han, de visste inte ens om vårt förhållande, vilket gjorde det värre. Det blev lättare och mina känslor försvann för varje gång jag såg han, tills han började skriva med mig igen, och frågade vad vi var. Han hade gett mig blickar som visade att han fortfarande var intresserad vilket skrämde mig, för han sårade mig så mycket, han lovade mig något han inte höll.

  Jag sa till han att jag tyckte vi skulle va vänner, för de dök upp saker i skolan och med andra killar och jag känner inte för att leka, för det kändes som om han inte tog mig seriöst, för vi flörtade så mycket, och jag känner verkligen inte för att göra det längre. Jag grät inte så mycket som när min mormor gick bort, men sedan började jag lyssna på spellistor om krossade hjärtan, och då brast jag som en ballong, jag skrek och grät och kunde inte sova på en hel vecka.

  Jag var arg för han trodde att han kan få mig igen när inte jag vill. Jag saknar hur vi var innan vi blev tillsammans, men jag tror ingenting kan gå tillbaka till hur det var, för det är inte så lätt. Men hursomhelst, jag är singel och har mina problem med killar och jag vill inte börja något jag inte är redo för än.
  /Anonym ,16 år
 • Träffade min kille sommaren 2018. Vi blev kära i varandra och blev ihop. Vi hade det jättebra tills han började snapa med en tjej som kom 1a på hans bf på snap. Han sa att det inte var nåt men visste hela tiden att det var nåt. 
  En dag när jag sov hemma stängde han av snapkartan på natten och sa att han är hos en kompis sen sluta han svara....några veckor senare berättade han allt, att han hade varit otrogen med tjejen som var 1a, han hade farit till hon medans jag låg och sov hos han utan att jag märkt det.
  Han säger att dom låg och pussades...sen berätta han att jag hade rätt då när han stängde av snapkartan, han var hos henne! Han säger att dom bara drack kaffe men det tror jag inte på, sen att han rökt på med hon och bah träffat henne och rökt 1gång....han visade att han ångrade sig och jag tog tillbaka honom, tröstade honom fast det var han som hade varit otrogen....
  Vi hade det jättebra sen förutom att jag hade jättesvårt att lita på honom. Han var jättegullig mot mig osv, fram tills 2019, då börja han ignorera mig, sluta visa kärlek osv, han gjorde slut gång på gång å vill ha tillbaka mig igen, och skrev massa taskiga saker åt mig och bad mig dö osv för jag hade addat några killar på snap för att han hade gjort slut med mig och addat andra tjejer......
  Å sen var jag med mina gamla kill kompisar (då han hade gjort slut) berättade det för han för 3 veckor sen kanske och han blev jätteledsen, förstår inte varför, men nu har han gjort slut igen! Och jag vet inte vad jag ska göra, för nu har han blockat mig överallt, men antar att jag förtjänar bättre, förtjänar nån som inte gör slut hela tiden och sen kommer krypandes tillbaka......
  /Krossad tjej, 17år
 • Jag gillade en kille skit mycket. Vi började snapa i 2-3 veckor o sen snacka hur vi klickade direkt och träffades, vi snackade varje dag i en hel vecka från 11 till 4 på morgonen och jag älskade att snacka me han så mycket och vi blev tsm.
  Efter 2 veckor i vårat förhållande blev allt anorlunda han kunde klicka mig när ja ringde för att han spelade snapade mig mindre. En dag träffades vi och allt blev bara helt kaos, ja hade fixat mig och var helt fördif när han ringde och sa att han bara kunde träffa mig i en timme för att han skulle träffa sina vänner, ja träffade han endå.
  Istället för att göra något kul ville han träffas ute vid en skog och det var iskallt ute. Ja träffade han endå och vi började gå runt ja blev trött i mina ben och satte mig ner något som han inte ville, han var dryg och ville knappt va i närheten av mig fattade verkligen inte vad jag gjorde för fel jag gick hem och han snapade mig inte på hela dagen, dagen efter skrev han på snap att han behövde berätta en grej han sa att han inte längre hade känslor för mig jag fick panik och ringde han han svara och var helt iskall ja blockade han överallt efter det där.
  Vi har gemensama vänner som pratade me han och tydligen hade han sagt att jag försökte strula me han för att ja ville sätta mig ner på bänken något som jag inte tänkte på och något som egentligen är ganska skumt att han nämner eftersom att vi var tsm då. Nu har det gått 1 månad sen vi gjorde slut ja tänker forfarande på han och jag gillar han forfarande
  /Anonym tjej❤️
 • Min kille dumpa mig pga min ålder när vi va tillsammans i 1 år å 2 månader, han är 02 och jag är 04 och fyller år 11 april (07-04-19)
  /D
 • Var fett kär i en kille och är fortfarande men han dumpade mig för att jag inte kunde träffas en gång!! Har fett dålig relation med mina föreldrar så berättade inte att vi va tsm!! Så kunde inte säga att jag skulle träffa han. Fattar inte silken idiot han ignetligen är!!! Han ville bog bara va tsm med någon!??
  /Sååååå kär men dumpad
 • han dumpade mig på snap, jag är 14 år. väldigt fegt och omoget
  /arg
 • jag blir ledsen när jag tänker på henne ;( och så käns det att jag är helt ensam
  /ledsen ;(
 • Jag och min pv stod på skolan och pratade om vi var lyckliga tillsammans och jag sa ja men min pv sa nej och sedan sa att han gjorde slut😭😭😭😭
  /Stella
 • Jag blev dumpad utav en kille som jag va kär i. Vi var tsm 3 månader Jag var riktigt kär. Det gick inte att beskriva min kärlek till den killen! Men han dumpade mig via sms. för han vart mobbad pga av vårat förhållande och han var rädd för min pappa sen en vecka senare fick jag reda på att han hade varit otrogen med min bästavän några gånger. Dagerna gick och dom vart tsm sen kom min 15års dag, å då skrev han till mig att han saknade mig. Dum som jag var så kastade jag mitt dåvarande för honom, för älskade verkligen honom. Jag fick sen reda på att han bara skulle testa mig. Det var äckligt av mig att kasta mitt dåvarande för mitt ex men älskar fortfarande han. Vad ska jag göra:(
  //osäker tjej
 • Jag blev dumpad precis efter jag fyllt sexton. Kan fortfarande beskriva känslan och hur tomt det kändes just i den stunden när man satt där på sängkanten. Hand i hand med personen jag trodde jag skulle spendera livet med. Benen skakade och jag kände tårarna i halsen. Jag ville inte visa mig sådär, inte för honom.

  Jag kände mig som en nål i universum, ensam mot hela världen. Det var inte det att jag kände mig förkrossad, att jag skulle bli lämnad ensam eller skulle förlora min bästa vän. Ärligt så hade jag inte varit så överdrivet förälskad men jag behövde kontrol. Jag led av grova ätstörningar och det förhållandet var det enda som gav mig kontroll. Jag kände att jag föll mer och mer och längre bort från verkligheten på några sekunder. den tidiga vårmorgonen. Det var inte det att jag älskade honom och föll in i en djupsömn av förtvivlan. Det var det att han älskade mig men gav upp.
  /Sara
 • I början av Januari skaffade jag en dejtingsajt och började att chatta med en kille. Båda vi två var väldigt oseriösa och dryga mot varandra i början, ingen av oss var egentligen särkilt intresserade av ett riktigt förhållande. Efter ett tag så fick jag hans snap och jag insåg sakta att jag börjat få känslor för den här människan.

  Jag skrev till honom massor varje dag och var jätte sugen på att träffas. En dag informerade han mig om att han hade aspergers, och eftersom jag har varit med ett par diagnoser tidigare störde det inte mig så mycket. Jag gillade honom för den han var, och var väldigt taggad på att träffa honom. Första träffen var rent av magisk. Vi pratade i timmar och jag var överlycklig för vi hade kemi. Andra träffen kysstes vi för första gången och vi hade en spellista i bakgrunden med vår rätt lika musiksmak. Tredje gången sovde jag över hos honom och det var i början på sportlovsveckan. Efter ett tag märkte jag dock att han inte pratade lika mycket med mig längre och han hade blivit trött på mig.

  Jag var inte förvånad; jag var så uppmärksamhets kåt och skrev miljoner meddelanden till honom efter att jag hade sovit över hos honom. Jag har lärt mig att det ska en kvinna ALDRIG göra,men förhållanden var nya för mig och jag lärde mig sakta och säkert. Vi skulle ha träffats i mitten av den veckan, men det gjorde vi inte för han blev "sjuk". Jag var helt förkrossad, han pratade aldrig med mig och kunde inte ägna några minuter av hans dag åt mig. Jag kände mig övergiven, men speciellt att han hade tagit mig för givet. Jag insåg att det inte är naturligt för en tjej att jaga en kille sådär. Jag började bli trött på hans beteende, men tillslut så åkte jag ändå till honom i slutet av veckan. Vi gjorde det vi alltid gjort: kysstes, kramades och hånglades.

  Efter varje möte sade han alltid att han älskade mig, vilket berörde mig enormt, han visste exakt vilka punkter han skulle trycka på för att "få mig". Men han pratade inte med mig. Dessutom hade han gått lite för långt den dagen, rört mig på vissa ställen jag inte kände mig bekväm vid. Men han har ju svårt att uppfatta signaler pågrund av sin diagnos. Skolan började igen, och killen hörde inte av sig. Jag hade försökt att inte vara så på, flertal gånger svarade han inte på mina meddelanden, jag fattade ingenting. Den där fina, bra, snälla och uppfostrade killen var försvunnen. Han som hade behandlat mig så bra, som en prinsessa och alltid visat glädje av min närhet hade förvandlats till en kall, uppkäftig och passiv aggressiv man.

  Jag kände mig lurad. Manipulerad. Så hela den där showen i början var bara en fasad. Inget var äkta, nu hade han visat taggarna. Jag kände mig långt ifrån belåten. En månad in på relationen och redan uppstår problem. Då skrev jag tillslut att jag var ledsen för att han inte svarade på mina meddelanden. Att jag var trött på det. Vi bråkade i ungefär en halvtimme, och vi bråkade FULT, det var fruktansvärt. Han skrev så obeskrivliga saker till mig och jag kände mig riktigt sänkt. Tillslut så gjorde han Slut med mig. Två dagar har gått och jag har inte pratat med honom sedan dess. Jag känner mig lättad för att vara helt ärlig. Relationen var destruktiv.
  /Anonym, 15 år
 • Har blivit dumpad av nån som jag älskade för nästan ett år sen. Känns självklart sorgfull när man tittar tillbaka men samtidigt har jag lärt mig att det finns inget man kan göra utan att ba acceptera det som har redan hänt. Jag vet man borde vara starkare utifrån de värsta upplevelserna i ens liv istället för att känna sig svag...

  Han var ju min första kärlek och så därför var den en av de värsta upplevelser jag hade haft i mitt liv... För några dagar sen såg jag igen honom ensam på ett ögonkast men jag tror inte att han såg mig. Jag skulle ba hälsa honom liksom fråga eller småprat såhär:"Hur går det med livet?", osv... men det vågade jag inte göra så jag ba låtsdes inte se honom (tittade ner på golvet istället och gick min väg.)

  Det har varit nästan ett år att vi inte har sett eller pratat med varann. Jag trodde att jag redan har glömt honom helt men när jag såg honom igen då alla minnen som jag hade med honom plötsligt kom tillbaka,och även mitt hjärta slog så fort och det bryts ännu mer. Tillslut grät jag flera nätter och tappade sömn. Jag önskar ingenting mer än att han ska vara glad hela tiden.. Det sårar mig bara att han ljög till mig om tjejen han blev ihop med precis efter vi gjorde slut.. Jag förstöd inte förut varför han sa inte med mig ens om detta medan vi gjorde slut,han sa bara "förlåt." Jag avslöjade att de blev ihop genom en kompis..

  Skulle faktiskt förlåta honom och fortsätta vara vänner med honom men sen har bestämt mig att det inte längre värt och det kommer jag inte orka med, till o med att veta och se att han är ihop med den där tjejen kraschar mig. Jag är glad för dem såklart men jag hoppas bara att de kommer inte såra någon annan lika mycket som de gjorde mot mig. Jag älskar honom fortfarande men han älskar inte mig.Han älskar nån annan det är därför han dumpade mig. Det skulle vara mycket bättre om han hade sagt såhär istället för att ljuga med syftet varför skulle han göra slut med mig.
  /Jag skiter i kärlek
 • Hej, jag blev nyss dumpad och jag visste veckan innan att han skulle göra slut med mig för jag var bortrest och han snapade aldrig mig under den veckan. Vi träffades denna vecka hos mig för han ville ha tillbaka sin tröja som han glömde en gång, sen sa han " jag måste berätta en sak, jag vill göra slut, jag gillar dig fortfarande men vi bor typ en timme ifrån varandra och träffas en gång i veckan och det stör mig ". Han var hos mig i 10 minuter och lämnade bara mig helt, blockade mig ifrån allt. Sen fick jag veta genom min bästa kompis att han la ut på sin story på snap " e singel nu o det är ba o haffa på haha "... så elakt
  /En ledsen tjej

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan