UMO frågar: Har du blivit dumpad?

Har du blivit dumpad, eller har du dumpat någon? Hur gick det till? Här kan du berätta om dina erfarenheter och läsa vad andra har svarat på den frågan.

Andras svar:

 • För tre dagar sedan så hade jag en skum känsla hela dagen, då skrev jag till min kille och frågade om det var något eller om han var sur på mig. Han sa nej men senare den kvällen så ringde han och gjorde slut. Jag har mått piss sen dess och kommer inte upp ur sängen
  /Alva
 • Hej! Jag blev dumpad igår av min pojkvän. Allt började med att han var otrogen mot mig, jag förlät honom och vi gjorde aldrig slut på grund av det. Han gav mig inte rätt stöd och därför så blev jag arg för mycket småsaker vilket tillslut ledde till att jag sa att vi borde göra slut. Istället löste vi det och sa att vi älskade varandra, men min kompis berättade att jag och min pojkvän gjort slut eftersom han sagt det. Men han har ej berättat för mig ännu, han svarar inte.
 • Ja vart dumpad före jul.
  /Sad
 • Gjorde slut med min kille för cirka 4 månader sen av privata skäl men fyfan vad dåligt jag mår! Han har gått vidare och mår super bra medans jag ligger i min säng dag in och dag ut och gråter, kan inte höra av mig till han för vi tog bort varandras kontakt och vet att han inte vill ha tillbaka mig! Känns som jag kommer dö.
  /Tjej på 16 år
 • Jag vill berätta om när en tjej dumpade mig. Det var en tjej i grundskolan som blev tillsammans med mig, men dagen efter dumpade hon mig, och hennes kompis filmade, och lade ut på snapchat, när jag pussade henne. Dagen efter gjorde hon slut, men det enda hon tänkte på var sex.
  /MO69
 • Vi går i samma klass och han hade varit som vanligt. Sen efter rasten kom jag in och hans kompisar beteede sig konstigt jag tänkte inget på det och gick på lektionen. Efter skolan skulle jag och några kompisar ses då åkte vi buss hem till en av dem. Han skrev på snap och jag kände att det var fel sen kom det "jag gör slut" jag fattade inget jag grät och grät. Nu en dag efter mår jag skit vet inte vad jag ska göra gråter bara hela tiden.
  /Wilma
 • Jag blev dumpad genom telefon av en kille som jag verkligen älskade . Från bottnen av mitt hjärta. Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv det var verkligen droppen. Jag kämpade mig upp och gick ändå upp dagen efter till skolan. Det var mitt i veckan. Det var helt okej medans jag var i skolan men så fort jag åkte på moppen hem brast det. Det har snart gått 4 månader och jag är fortfarande ledsen. Jag skulle inte säga att jag älskar honom men han är fortfarande otroligt speciell för mig även fast han lämnade mig. Idag är det inte saknaden av honom som gör ondast utan det är sättet han krossade mig på. Att bara ge upp på en gör ont. Om jag ska vara helt ärlig så saknar jag det vi hade men inte den personen han var när han lämnade mig. Kung är du om du fortfarande läser. Hela min familj saknar denna kille i familjen och han var en del av oss. Det gör ont att höra. Men man får gå vidare i livet och jobba på ändå. Om man är menade hittar man tillbaka till varandra sen. Du som sitter där sårad . Tiden läker sår . Tänk alla framsteg du gjort sen du blev lämnad. Du gick upp, gick till skolan , tränade skrattade lite .
  /Muah
 • Jag hade en kille som gjorde slut med mig. Jag hade känt att det var något konstigt hela dagen. Och sen gick vi tillsammans hem o sa hejdå. När ja skickade på snap o fråga va d va så skrev han o gjorde slut. D va d lixom.
  /Tjej 16 år
 • Blev dumpad av min kille idag, han bara skrev stick och brinn det är slut, hör inte av dig nåmer. Jag som blivit sårad gång på gång och förlåtit honom varje gång efter han sårat mig. Han gjorde mig gravid och lämnade mig. Är helt förstörd vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, har inte fattat att det är påriktigt ännu...
  /Toxic relationship
 • När man är singel behöver man inte vara orolig för att bli dumpad eller dumpa.
  /Singellivet
 • Vi kom överens om att göra slut tillsammans. Det var båda som ville. Vi ville trots att vi älskade varandra mer än något annat. Kanske hade vi bara mötts för tidigt. Båda behövde lite frihet, tror jag. Men att göra slut när båda fortfarande var kära känns jättekonstigt. 
  /Tjej, 18
 • Jag och min pojkvän var tillsammans i ca 1,5 år. Jag mådde så bra när jag var med honom! Något jag aldrig kännt innan. Men de sista 5 månaderna kände jag att han undvek mig. Han var med sina vänner hela tiden och kunde knappt prata med mig. Vi gjorde slut och jag har inga känslor för honom för jag mådde inte bra i förhållandet. Men jag saknar hans personlighet så mycket! När vi väl var med varandra hade vi bästa tiden! Vi börjar olika skolor i höst men jag vet inte hur jag ska släppa hans personlighet. Jag har känslor för en annan kille nu som också gillar mig. Men saknar mitt ex personlighet. ❤️
  /Gabriella
 • Okej, så jag blev dumpad för ca ett halvår sedan. Vi hade inte bråkat eller något speciellt, men den personen hade tappat känslorna. Det hade inte jag. Men personen ringde mig och sa det och frågade hur vi skulle göra och det slutade med att vi slutade vara tillsammans. Jag kände mig trasig och övergiven, men hade tur att det var på en torsdag, så jag hoppade skolan på fredagen. Jag grät en del de första dagarna, men sen var jag nog mest besviken eller arg. Men sen började vi faktiskt skriva igen efter några månader. Det har varit ganska jobbigt i vissa perioder men nu känns det faktiskt väldigt bra. Man får ta det i steg och aldrig glömma att man är underbar, fin och snäll oavsett om någon dumpar en. Och att det alltid finns fler chanser med både nya och kanske gamla.
  /Sjukt om någon läste allt, tack isf haha <33
 • Jag blev dumpad av en kille jag älska efter 5 månader. Han bara hejdå du snappar med ****** för mycket så jag känner mig mer bortglömd, så vill inte jag känna mig, så hejdå. Sen blocka han mig på snap.
  /Orkar inte med killar mer
 • Mitt ex dumpade mig för ett ganska bra tag sen men jag minns fortfarande hur det kändes som att min hjärta sprack i tusen bitar, jag hade ont i hjärtat och jag grät skit mkt, vi hade liksom varit tillsammans i typ 6 år. Det första jag gjorde var att ringa min allra bästa kompis och berätta det för henne, sen kom mina syskon ner (mamma och pappa var inte hemma) och jag fick glass :) Det var på en måndag så jag skulle ju till skolan dagen efter och jag började gråta direkt när någon nämnde honom, han gömde sig för mig hela dagen, det hade känts mycket bättre om han hade kommit fram och pratat med mig å så men a.
 • Jag blev dumpad idag. Eller något i den stilen. Jag har varit på en dejt med killen jag dejtade. Han sade att han tycker om mig och att han har fått hopp och glädje sedan jag kom in i hans liv. Vi har skrivit o snapat i en månad nu. Idag skulle jag äntligen få se honom igen. Jag vaknar, öppnar hans snap. Han skrev något jag inte minns för blev jävligt chockad. Sen ska jag svara. Nej det går inte, han har ju blockerat mig överallt. Så jag ringer honom. Han svarar inte. Jag skriver att det är jag, o han berättar sitt. I stil med att han tycker allt han sa om mig fast han inte är kär i mig. Jag tänkte "this is it" det här är han. Min kärlek. Och så gör han såhär. Jag kan knappt acceptera detta. Eller jag kan inte.
  /Reed
 • Jag skrev med en kille jätte länge, han är inte från min stad. Vi har slutat skriva till och från pågrund av att han har varit osäker osv, sedan åkte han till min stad och skrev till mig och då gav jag honom en ny chans. Innan vi hade träffats så kalla han mig älskling osv, sedan när vi träffades låg vi rätt så snabbt, han sa även att han ville träffa min familj osv, och ville komma till mig och jag blev jätteglad. Sedan dagen efter blev han plötsligt jätte off mot mig, och blev osäker. Jag vet inte vad jag ska göra, jag har skrivit till han men han säger typ att han inte kan lova något. Han skriver till andra tjejer nu också, jag förstår bara inte varför han gav mig falskaförhoppningar innan jag åkte ..
  /Saga
 • Jag var den som dumpade, men nu känns det som att jag är den som blivit dumpad efter 100 försök att fixa allt.
  /Petra
 • jag har blivit dumpad av mitt ex förra veckan, men de jobbigaste är att vi bråkar hela tiden och att jag fortfarande är kär i han
  /fanny
 • Aldrig hänt, kommer aldrig hända. Kan inte dumpa/bli dumpad om man inte är ihop👍
  /singel 4 life
 • jag är ledsen nu för att jag blev dumpad av min pojkvän mitt under att vi hade samlag😢😭😤
  /krossadtjej3.0
 • För ett par dar sen sa min flickvän att hon var kär i en annan och dumpade mig. Jag blev så sur på personen som snodde henne.
  /Jävlitsurperson
 • Jag höll på med en annan, ville att han skulle ge mig en andra chans men det ville han inte.
  /Alias.
 • Jag blev dumpad för en timme sedan ungefär och sen dess har jag bara kollat på tiktok och i den här chatten, vi hade bara varit tsm i en vecka och jag vet att det är lite men är extremt kär i hnm och det känns jobbigt, han gjorde slut med mig för att det inte kändes "rätt" och jag tyckte inte heller det kändes rätt men jag är fortfarande kär i han såklart och vet inte hur jag ska komma över honom nu. Vi kommer fortfarande vara bästisar men det kommer vara stelt för att vi går i samma klass, det är dock sommarlov snart. Jag har tidigare idag sagt att jag är tsm med en kille i min klass till min familj och nu måste jag säga att vi inte är tsm lixom så det känns jobbigt men har sakt till min bv
  /Anonym
 • Jag vart dumpad av mitt livs största kärlek. Jag älskar henne fortfarande ... känns som att någon har tagit en halva av mig och tvingar mig leva utan den. Hon säger att hon tappade känslor. Vill ha tbx henne, hennes kramar och pussar var höjdpunkten på dagen ...
  :(
 • Jag frågade min före detta pojkvän om vi kunde ses nästan varje helg för han bor ganska långt ifrån mig. Men han sa alltid nej och då började jag tvivla ... En gång när jag skulle åka och överraska honom såg jag att han satt och hånglade med en annan tjej helt naken.. Då förstod jag att han var OTROGEN!😭😭Jag berättade för honom och dumpade honom jag ångrar mig så nu jag älskar honom fortfarande❤️😭
  /En ledsen 11 årig tjej
 • Jag blev dumpad på snapchat på alla hjärtans dag. Vi hade varigt ihop ca 2 månader och det var väldigt jobbigt för mig. Jag skrev på morgonen att jag älskade honom och en väldigt fin text, han skev också en fin text till mig efter det. Senare på kvällen så kommer det bara en snap där det står "jag gör slut", från ingenstans. Det har gått ett halvt år nu och jag har fortfarande inte kommit över honom. Vet inte vad jag ska göra för att komma över honom för jag skulle aldrig vilja bli ihop med honom igen för det han gjorde men är fortfarande kär i honom. Han inte vågat att ens vara på g med någon efter de och jag vill aldrig känna den smärtan igen.
  /Anonym
 • Jag vart dumpad av mitt livs största kärlek. Jag älskar honom fortfararande...känns som att någon har tagit en halva av mig och tvingar mig leva utan den. Han säger att han tappade känslor för jag bråkade med hans vän och då tappade han tydligen känslor. Vill ha tbx honom, hans kramar och pussar var höjdpunkten på dagen...
  /ellen
 • Min flickvän var otrogen på mig med ganska många personer. Mina kompisar skrattade åt mig pga det. Jag gjorde slut med henne. Först var hon ledsen, men när vi sa hejdå verkade hon cool med det. Vi snackade inte på ett tag - hon var upptagen och jag orkade inte prata med henne - men nu är vi vänner igen. Det är skönt. Jag saknade henne väldigt mycket.
  /Ovärdig människa :(:
 • Har inte blivit dumpad men däremot lurad. Denna tjej som jag trodde jag var ihop med sa själv att hon var kär i mig. Men det visade sig att hon hade ett annat förhållande och total tljög om att hon var kär i mig. Sedan dess har jag inte varit intresserad av att ”hitta ” den ”rätte”.
  /Singel= Frihet
 • Hej Jag har blivit dumpad några gånger i mitt 16 åriga liv. Jag är inte ledsen eller så när dom gör slut. Varför vara ledsen över en kille när du bara kan ta nästa ;) Mina tips: * Ladda ner Yellow * Gör en profil * Dejta lite * Bli ihop och när han gör slut ta hans kompis eller bror. :) >3 
  /Från två snyggingar
Till toppen av sidan