UMO frågar: Har du blivit dumpad?

Har du blivit dumpad, eller har du dumpat någon? Hur gick det till? Här kan du berätta om dina erfarenheter och läsa vad andra har svarat på den frågan.

Andras svar:

 • Vi kom överens om att göra slut tillsammans. Det var båda som ville. Vi ville trots att vi älskade varandra mer än något annat. Kanske hade vi bara mötts för tidigt. Båda behövde lite frihet, tror jag. Men att göra slut när båda fortfarande var kära känns jättekonstigt. 
  /Tjej, 18
 • Jag och min pojkvän var tillsammans i ca 1,5 år. Jag mådde så bra när jag var med honom! Något jag aldrig kännt innan. Men de sista 5 månaderna kände jag att han undvek mig. Han var med sina vänner hela tiden och kunde knappt prata med mig. Vi gjorde slut och jag har inga känslor för honom för jag mådde inte bra i förhållandet. Men jag saknar hans personlighet så mycket! När vi väl var med varandra hade vi bästa tiden! Vi börjar olika skolor i höst men jag vet inte hur jag ska släppa hans personlighet. Jag har känslor för en annan kille nu som också gillar mig. Men saknar mitt ex personlighet. ❤️
  /Gabriella
 • Okej, så jag blev dumpad för ca ett halvår sedan. Vi hade inte bråkat eller något speciellt, men den personen hade tappat känslorna. Det hade inte jag. Men personen ringde mig och sa det och frågade hur vi skulle göra och det slutade med att vi slutade vara tillsammans. Jag kände mig trasig och övergiven, men hade tur att det var på en torsdag, så jag hoppade skolan på fredagen. Jag grät en del de första dagarna, men sen var jag nog mest besviken eller arg. Men sen började vi faktiskt skriva igen efter några månader. Det har varit ganska jobbigt i vissa perioder men nu känns det faktiskt väldigt bra. Man får ta det i steg och aldrig glömma att man är underbar, fin och snäll oavsett om någon dumpar en. Och att det alltid finns fler chanser med både nya och kanske gamla.
  /Sjukt om någon läste allt, tack isf haha <33
 • Jag blev dumpad av en kille jag älska efter 5 månader. Han bara hejdå du snappar med ****** för mycket så jag känner mig mer bortglömd, så vill inte jag känna mig, så hejdå. Sen blocka han mig på snap.
  /Orkar inte med killar mer
 • Mitt ex dumpade mig för ett ganska bra tag sen men jag minns fortfarande hur det kändes som att min hjärta sprack i tusen bitar, jag hade ont i hjärtat och jag grät skit mkt, vi hade liksom varit tillsammans i typ 6 år. Det första jag gjorde var att ringa min allra bästa kompis och berätta det för henne, sen kom mina syskon ner (mamma och pappa var inte hemma) och jag fick glass :) Det var på en måndag så jag skulle ju till skolan dagen efter och jag började gråta direkt när någon nämnde honom, han gömde sig för mig hela dagen, det hade känts mycket bättre om han hade kommit fram och pratat med mig å så men a.
 • Jag blev dumpad idag. Eller något i den stilen. Jag har varit på en dejt med killen jag dejtade. Han sade att han tycker om mig och att han har fått hopp och glädje sedan jag kom in i hans liv. Vi har skrivit o snapat i en månad nu. Idag skulle jag äntligen få se honom igen. Jag vaknar, öppnar hans snap. Han skrev något jag inte minns för blev jävligt chockad. Sen ska jag svara. Nej det går inte, han har ju blockerat mig överallt. Så jag ringer honom. Han svarar inte. Jag skriver att det är jag, o han berättar sitt. I stil med att han tycker allt han sa om mig fast han inte är kär i mig. Jag tänkte "this is it" det här är han. Min kärlek. Och så gör han såhär. Jag kan knappt acceptera detta. Eller jag kan inte.
  /Reed
 • Jag skrev med en kille jätte länge, han är inte från min stad. Vi har slutat skriva till och från pågrund av att han har varit osäker osv, sedan åkte han till min stad och skrev till mig och då gav jag honom en ny chans. Innan vi hade träffats så kalla han mig älskling osv, sedan när vi träffades låg vi rätt så snabbt, han sa även att han ville träffa min familj osv, och ville komma till mig och jag blev jätteglad. Sedan dagen efter blev han plötsligt jätte off mot mig, och blev osäker. Jag vet inte vad jag ska göra, jag har skrivit till han men han säger typ att han inte kan lova något. Han skriver till andra tjejer nu också, jag förstår bara inte varför han gav mig falskaförhoppningar innan jag åkte ..
  /Saga
 • Jag var den som dumpade, men nu känns det som att jag är den som blivit dumpad efter 100 försök att fixa allt.
  /Petra
 • jag har blivit dumpad av mitt ex förra veckan, men de jobbigaste är att vi bråkar hela tiden och att jag fortfarande är kär i han
  /fanny
 • Aldrig hänt, kommer aldrig hända. Kan inte dumpa/bli dumpad om man inte är ihop👍
  /singel 4 life
 • jag är ledsen nu för att jag blev dumpad av min pojkvän mitt under att vi hade samlag😢😭😤
  /krossadtjej3.0
 • För ett par dar sen sa min flickvän att hon var kär i en annan och dumpade mig. Jag blev så sur på personen som snodde henne.
  /Jävlitsurperson
 • Jag höll på med en annan, ville att han skulle ge mig en andra chans men det ville han inte.
  /Alias.
 • Jag blev dumpad för en timme sedan ungefär och sen dess har jag bara kollat på tiktok och i den här chatten, vi hade bara varit tsm i en vecka och jag vet att det är lite men är extremt kär i hnm och det känns jobbigt, han gjorde slut med mig för att det inte kändes "rätt" och jag tyckte inte heller det kändes rätt men jag är fortfarande kär i han såklart och vet inte hur jag ska komma över honom nu. Vi kommer fortfarande vara bästisar men det kommer vara stelt för att vi går i samma klass, det är dock sommarlov snart. Jag har tidigare idag sagt att jag är tsm med en kille i min klass till min familj och nu måste jag säga att vi inte är tsm lixom så det känns jobbigt men har sakt till min bv
  /Anonym
 • Jag vart dumpad av mitt livs största kärlek. Jag älskar henne fortfarande ... känns som att någon har tagit en halva av mig och tvingar mig leva utan den. Hon säger att hon tappade känslor. Vill ha tbx henne, hennes kramar och pussar var höjdpunkten på dagen ...
  :(
 • Jag frågade min före detta pojkvän om vi kunde ses nästan varje helg för han bor ganska långt ifrån mig. Men han sa alltid nej och då började jag tvivla ... En gång när jag skulle åka och överraska honom såg jag att han satt och hånglade med en annan tjej helt naken.. Då förstod jag att han var OTROGEN!😭😭Jag berättade för honom och dumpade honom jag ångrar mig så nu jag älskar honom fortfarande❤️😭
  /En ledsen 11 årig tjej
 • Jag blev dumpad på snapchat på alla hjärtans dag. Vi hade varigt ihop ca 2 månader och det var väldigt jobbigt för mig. Jag skrev på morgonen att jag älskade honom och en väldigt fin text, han skev också en fin text till mig efter det. Senare på kvällen så kommer det bara en snap där det står "jag gör slut", från ingenstans. Det har gått ett halvt år nu och jag har fortfarande inte kommit över honom. Vet inte vad jag ska göra för att komma över honom för jag skulle aldrig vilja bli ihop med honom igen för det han gjorde men är fortfarande kär i honom. Han inte vågat att ens vara på g med någon efter de och jag vill aldrig känna den smärtan igen.
  /Anonym
 • Jag vart dumpad av mitt livs största kärlek. Jag älskar honom fortfararande...känns som att någon har tagit en halva av mig och tvingar mig leva utan den. Han säger att han tappade känslor för jag bråkade med hans vän och då tappade han tydligen känslor. Vill ha tbx honom, hans kramar och pussar var höjdpunkten på dagen...
  /ellen
 • Min flickvän var otrogen på mig med ganska många personer. Mina kompisar skrattade åt mig pga det. Jag gjorde slut med henne. Först var hon ledsen, men när vi sa hejdå verkade hon cool med det. Vi snackade inte på ett tag - hon var upptagen och jag orkade inte prata med henne - men nu är vi vänner igen. Det är skönt. Jag saknade henne väldigt mycket.
  /Ovärdig människa :(:
 • Har inte blivit dumpad men däremot lurad. Denna tjej som jag trodde jag var ihop med sa själv att hon var kär i mig. Men det visade sig att hon hade ett annat förhållande och total tljög om att hon var kär i mig. Sedan dess har jag inte varit intresserad av att ”hitta ” den ”rätte”.
  /Singel= Frihet
 • Hej Jag har blivit dumpad några gånger i mitt 16 åriga liv. Jag är inte ledsen eller så när dom gör slut. Varför vara ledsen över en kille när du bara kan ta nästa ;) Mina tips: * Ladda ner Yellow * Gör en profil * Dejta lite * Bli ihop och när han gör slut ta hans kompis eller bror. :) >3 
  /Från två snyggingar
 • Jag och min dåvarande pojkvän hade det superbra hur länge som helst, tills en dag jag stanna hemma från skolan, jag vet inte vad det av men jag visste att något inte var som det skulle. Jag hade ont i magen hela dagen, på kvällen skriver han till mig på snapchat att han tappat känslorna för mig och att vi inte kunde vara tillsammans längre. Jag blev helt krossad och skrek rakt ut, fick ingen luft för jag grät så mycket. Stannade hemma från skolan resten av den veckan och kunde knappt ta mig upp ur sängen. Han skickar en bild och är hur lyckligt som helst, som att ingenting hade hänt. Hans bästa vän kom sedan privat till mig och sa att han hade börjat få känslor för mig redan när jag och mitt nu så kallade ex var tillsammans... det gjorde bara situationen ennu mer hemsk. Nu lite mindre än ett halvår senare har jag fått reda på massa skit om mitt ex, han hade hållit på med två andra tjejer under tiden vi va tillsammans, varav en av dom var en av min barndomskompis (jag och hon hade dock tappat kontakten lite) och den andra hade en annan kille. Även fast allt det här hänt, och efter allt dåligt jag fått veta om han, har jag ändå kvar känslor för han, det har gått ett halvår snart och gråter så ofta över han. Känns ganska jobbigt då alla mina kompisar säger att jag ska släppa han osv. men dom förstår inte hur mycket jag älskade honom, vill inget annat än ha han även fast jag vet hur fel han behandlade mig.. 
  //En hjärtekrossad tjej 13
 • Jag o han har varit på g en liten stund.. men de har känts som vi har vart tsm hela tiden. Han sa att han älska mig igår. Men idag skrev han att det inte kunde bli mer mellan oss. Känner mig helt tom. Gråter och är helt förkrossad.
  /13 årig tjej
 • Jag har dumpat en kille för att han tjatade på mig att vi skulle pussas på munnen och jag sa hela tiden "nej" och jag vägrade men han fortsätter tjata men ungefär 2 dagar efter så skriver jag till honom på sms så här "jag gör slut och jag dumpar dig" och sen ungefär 30 minuter senare så skriver han "varför?" men jag skrev då "det borde du veta men hejdå" och han skrev ett till sms men jag svarade inte och nu vill jag aldrig se honom igen!
  /Anonym
 • Jag har blivit dumpad av en kille och han skickade ett sms och han skrev "det är slut" men jag fattade aldrig varför då skrev jag "varför?" men han ljög om att hans pappa sa att han och jag skulle göra slut så han ljög om det, så han dumpade mig och gjorde slut samtidigt.
  /Anonym
 • Jag och mitt ex gjorde slut för 3 veckor sedan. Vi vart tsm i 1 månad och dagen efter vår 1-månadsdag så skrev att på snap att han hade ångest över vår relation och att han inte mådde bra över den. På vår 1-månadsdag pratade vi om att jag kanske är gravid och dagen efter så skrev han att han hade ångest och nu tror han att han kan komma och bestämma över mig. jag vill ha tbx honom och saknar honom fett mycket men igår hände en pinsam sak och nu kan jag nog glömma att få tbx honom. Jag sitter och gråter varje kväll för att jag saknar honom så jävla mycket. Man får så många tankar som t.ex. vad gjorde jag fel eftersom att han inte mådde bra över relationen men samtidigt så tror jag att han har ångest över att jag kanske är gravid.
  /En ledsen tjej
 • Jag snackade i telefon varje kväll med en kille i en månad innan vi träffades. Allt va helt perfekt. Jag hade aldrig träffat en kille så så allt som hände va mitt första. Efter två månader blev han helt annorlunda, ville inte träffas eller prata och slutade skicka hjärtan. En kväll tog jag reda på att han var hemma hos en annan tjej. Jag ringde honom men han ljög om det men jag va helt säker. Dagen efter ringde han o sa att han inte gillade mig längre o ville ha henne istället. Idag är det en månad sedan och jag är fortfarande helt förstörd. Vill bara glömma allt. Va det någonsin äkta? Pratade han med henne hela tiden?
  /Tjej med krossat hjärta
 • Efter gymnasiet blev jag dumpad av min dåvarande flickvän eftersom hon skulle studera i en annan ort. Vi kunde inte få distans att fungera, så det var vägen vi fick gå. Först kände jag mig mest bara tom, men sen kom en krasch av tunga känslor. Men jag hade bara ungefär två månader så, för snabbt träffade jag nya människor och hittade en egen väg att gå som gjorde att det inte var lika smärtsamt längre. Det blir bättre!
  /Joel
 • Jag blev dumpad av en kille som jag var jättekär i :( Jag trodde att det var nåt emellan oss men tydligen inte, jag blev så krossad att jag ville ta livet av mig......
  /Filippa
 • Jag och en kille, (vi var egentligen nog aldrig tillsammans men) vi skrev och snackade nästan varje kväll, vi träffades en del och gick lixom på samma skola, han lärde känna mina kompisar och allt var superkul. En dag så fick jag reda på att han höll på med en annan tjej då den tjejen snapade bilder på dom två till min kompis , och även om vi inte ens hade ett förhållande så gjorde det endå sååå ont. Tog flera månader för mig att ens våga träffa en annan kille igen. Men som man brukar säga så läker tiden såren så det är bara att kämpa på <3
  /Della, 15
Till toppen av sidan