UMO frågar: Har du blivit dumpad?

Har du blivit dumpad, eller har du dumpat någon? Hur gick det till? Här kan du berätta om dina erfarenheter och läsa vad andra har svarat på den frågan.

 • Jag vart dumpad av mitt livs största kärlek. Jag älskar henne fortfarande ... känns som att någon har tagit en halva av mig och tvingar mig leva utan den. Hon säger att hon tappade känslor. Vill ha tbx henne, hennes kramar och pussar var höjdpunkten på dagen ...
  :(
 • Jag frågade min före detta pojkvän om vi kunde ses nästan varje helg för han bor ganska långt ifrån mig. Men han sa alltid nej och då började jag tvivla ... En gång när jag skulle åka och överraska honom såg jag att han satt och hånglade med en annan tjej helt naken.. Då förstod jag att han var OTROGEN!😭😭Jag berättade för honom och dumpade honom jag ångrar mig så nu jag älskar honom fortfarande❤️😭
  /En ledsen 11 årig tjej
 • Jag blev dumpad på snapchat på alla hjärtans dag. Vi hade varigt ihop ca 2 månader och det var väldigt jobbigt för mig. Jag skrev på morgonen att jag älskade honom och en väldigt fin text, han skev också en fin text till mig efter det. Senare på kvällen så kommer det bara en snap där det står "jag gör slut", från ingenstans. Det har gått ett halvt år nu och jag har fortfarande inte kommit över honom. Vet inte vad jag ska göra för att komma över honom för jag skulle aldrig vilja bli ihop med honom igen för det han gjorde men är fortfarande kär i honom. Han inte vågat att ens vara på g med någon efter de och jag vill aldrig känna den smärtan igen.
  /Anonym
 • Jag vart dumpad av mitt livs största kärlek. Jag älskar honom fortfararande...känns som att någon har tagit en halva av mig och tvingar mig leva utan den. Han säger att han tappade känslor för jag bråkade med hans vän och då tappade han tydligen känslor. Vill ha tbx honom, hans kramar och pussar var höjdpunkten på dagen...
  /ellen
 • Min flickvän var otrogen på mig med ganska många personer. Mina kompisar skrattade åt mig pga det. Jag gjorde slut med henne. Först var hon ledsen, men när vi sa hejdå verkade hon cool med det. Vi snackade inte på ett tag - hon var upptagen och jag orkade inte prata med henne - men nu är vi vänner igen. Det är skönt. Jag saknade henne väldigt mycket.
  /Ovärdig människa :(:
 • Har inte blivit dumpad men däremot lurad. Denna tjej som jag trodde jag var ihop med sa själv att hon var kär i mig. Men det visade sig att hon hade ett annat förhållande och total tljög om att hon var kär i mig. Sedan dess har jag inte varit intresserad av att ”hitta ” den ”rätte”.
  /Singel= Frihet
 • Hej Jag har blivit dumpad några gånger i mitt 16 åriga liv. Jag är inte ledsen eller så när dom gör slut. Varför vara ledsen över en kille när du bara kan ta nästa ;) Mina tips: * Ladda ner Yellow * Gör en profil * Dejta lite * Bli ihop och när han gör slut ta hans kompis eller bror. :) >3 
  /Från två snyggingar
 • Jag och min dåvarande pojkvän hade det superbra hur länge som helst, tills en dag jag stanna hemma från skolan, jag vet inte vad det av men jag visste att något inte var som det skulle. Jag hade ont i magen hela dagen, på kvällen skriver han till mig på snapchat att han tappat känslorna för mig och att vi inte kunde vara tillsammans längre. Jag blev helt krossad och skrek rakt ut, fick ingen luft för jag grät så mycket. Stannade hemma från skolan resten av den veckan och kunde knappt ta mig upp ur sängen. Han skickar en bild och är hur lyckligt som helst, som att ingenting hade hänt. Hans bästa vän kom sedan privat till mig och sa att han hade börjat få känslor för mig redan när jag och mitt nu så kallade ex var tillsammans... det gjorde bara situationen ennu mer hemsk. Nu lite mindre än ett halvår senare har jag fått reda på massa skit om mitt ex, han hade hållit på med två andra tjejer under tiden vi va tillsammans, varav en av dom var en av min barndomskompis (jag och hon hade dock tappat kontakten lite) och den andra hade en annan kille. Även fast allt det här hänt, och efter allt dåligt jag fått veta om han, har jag ändå kvar känslor för han, det har gått ett halvår snart och gråter så ofta över han. Känns ganska jobbigt då alla mina kompisar säger att jag ska släppa han osv. men dom förstår inte hur mycket jag älskade honom, vill inget annat än ha han även fast jag vet hur fel han behandlade mig.. 
  //En hjärtekrossad tjej 13
 • Jag o han har varit på g en liten stund.. men de har känts som vi har vart tsm hela tiden. Han sa att han älska mig igår. Men idag skrev han att det inte kunde bli mer mellan oss. Känner mig helt tom. Gråter och är helt förkrossad.
  /13 årig tjej
 • Jag har dumpat en kille för att han tjatade på mig att vi skulle pussas på munnen och jag sa hela tiden "nej" och jag vägrade men han fortsätter tjata men ungefär 2 dagar efter så skriver jag till honom på sms så här "jag gör slut och jag dumpar dig" och sen ungefär 30 minuter senare så skriver han "varför?" men jag skrev då "det borde du veta men hejdå" och han skrev ett till sms men jag svarade inte och nu vill jag aldrig se honom igen!
  /Anonym
 • Jag har blivit dumpad av en kille och han skickade ett sms och han skrev "det är slut" men jag fattade aldrig varför då skrev jag "varför?" men han ljög om att hans pappa sa att han och jag skulle göra slut så han ljög om det, så han dumpade mig och gjorde slut samtidigt.
  /Anonym
 • Jag och mitt ex gjorde slut för 3 veckor sedan. Vi vart tsm i 1 månad och dagen efter vår 1-månadsdag så skrev att på snap att han hade ångest över vår relation och att han inte mådde bra över den. På vår 1-månadsdag pratade vi om att jag kanske är gravid och dagen efter så skrev han att han hade ångest och nu tror han att han kan komma och bestämma över mig. jag vill ha tbx honom och saknar honom fett mycket men igår hände en pinsam sak och nu kan jag nog glömma att få tbx honom. Jag sitter och gråter varje kväll för att jag saknar honom så jävla mycket. Man får så många tankar som t.ex. vad gjorde jag fel eftersom att han inte mådde bra över relationen men samtidigt så tror jag att han har ångest över att jag kanske är gravid.
  /En ledsen tjej
 • Jag snackade i telefon varje kväll med en kille i en månad innan vi träffades. Allt va helt perfekt. Jag hade aldrig träffat en kille så så allt som hände va mitt första. Efter två månader blev han helt annorlunda, ville inte träffas eller prata och slutade skicka hjärtan. En kväll tog jag reda på att han var hemma hos en annan tjej. Jag ringde honom men han ljög om det men jag va helt säker. Dagen efter ringde han o sa att han inte gillade mig längre o ville ha henne istället. Idag är det en månad sedan och jag är fortfarande helt förstörd. Vill bara glömma allt. Va det någonsin äkta? Pratade han med henne hela tiden?
  /Tjej med krossat hjärta
 • Efter gymnasiet blev jag dumpad av min dåvarande flickvän eftersom hon skulle studera i en annan ort. Vi kunde inte få distans att fungera, så det var vägen vi fick gå. Först kände jag mig mest bara tom, men sen kom en krasch av tunga känslor. Men jag hade bara ungefär två månader så, för snabbt träffade jag nya människor och hittade en egen väg att gå som gjorde att det inte var lika smärtsamt längre. Det blir bättre!
  /Joel
 • Jag blev dumpad av en kille som jag var jättekär i :( Jag trodde att det var nåt emellan oss men tydligen inte, jag blev så krossad att jag ville ta livet av mig......
  /Filippa
 • Jag och en kille, (vi var egentligen nog aldrig tillsammans men) vi skrev och snackade nästan varje kväll, vi träffades en del och gick lixom på samma skola, han lärde känna mina kompisar och allt var superkul. En dag så fick jag reda på att han höll på med en annan tjej då den tjejen snapade bilder på dom två till min kompis , och även om vi inte ens hade ett förhållande så gjorde det endå sååå ont. Tog flera månader för mig att ens våga träffa en annan kille igen. Men som man brukar säga så läker tiden såren så det är bara att kämpa på <3
  /Della, 15
 • Ja jag har blivit dumpad.. Det kan ha varigt den värsta perioden i mitt liv. Vi hade gjort allt tillsammans. Han tog min oskuld, han va med när jag testa att röka första gången. Vi va med varandra hela tiden. jag blev dumpad i september av han och nu är det liksom mars och jag känner fortfarande att jag inte är över han. Jag kan ligga å böla på kvällen för att jag saknar han så mycket. Vi slutade inte träffas heller vi har träffats i perioder liksom han pendlar mellan mej å min bästa vän (jag vet att det låter sjukt men det är så:/) när vi träffas är det som att han älskar mej och sen kan jag bara vakna en natt av att han har blockat mej. Så det är ju en anledning varför det är svårt komma över han, men det som är mest jobbigt nu är att han har flyttat så han bor jättenära mej hos hans mamma och han bor heltid hos hans mamma för att han bor närmare min bästa vän då och då bor han ju lika nära mej. När jag inte har kontakt med han så är jag liksom rädd för han på något sätt, jag vet inte varför det är så men tyvärr så är det så.. jag vet inte vad jag skall säga mer. jag hoppas bara jag kommer komma över han någon dag.(: jag vet bara inte hur jag skall komma över han JAG BEHÖVER HJÄLLLLP
  /anonym tjej:)
 • Allt var som vanligt en morgon o han skrev till mig att han inte gillade mig längre och att vi kunde vara kompisar ist, så ja hade precis blivit dumpad över snapchat och haft extrem ångest sen det hände.
  /Anonym
 • För ett år sen blev jag dumpad av mitt ex.Han var mitt allt och kvällen efter vi hade sätts så gjorde han slut på snapchat och låg med en annan den kvällen.För mig tog det 4 månader att komma över honom.Det tar tid <3
  /Hanna, 16
 • När jag och mitt ex var ihop så hade vi precis firat 1 år tillsammans och då tänkte vi fira det med att ha sex första gången någonsin. Det kändes så skönt när han slickade mig där nere och klämde på mina bröst men det blev lite ömt. Och det kan ha varit något av det skönaste jag känt men han tyckte att det var så dåligt så att han gjorde slut med mig.
  /Deppig kvinna
 • Jag minns dagen som om det vore igår. Jag och min kille var tillsammans i 2 år och 5 månader. Alla runt omkring oss la alltid den där kommentaren att ”det finns inte på kartan att dom där gör slut”. Som i alla förhållande finns det ups and downs, och vårat var verkligen ett sånt förhållande. Men oavsett vad så hittade vi alltid tillbaka till varandra när det var som jobbigast.

  Jag och min dåvarande kille älskade varandra och gör det än idag. Jepp.. du läste rätt, vi gör det än idag. För ungefär 7 månader sedan får jag reda på att han röker på, tar benzo och missbrukar. Jag ber honom att sluta med det men han fortsatte .. Det slutar med att jag gör slut. Jag älskar honom fortfarande och han älskar mig med. 
  /Tjej
 • Rasmus sa att han inte ville bli ihop med mig.
  /Olycklig kär :(
 • Jag är 13 och blev dumpad av min tjej för drygt 2 månader sedan, och jag är fortfarande förtvivlad. Det var jobbigast i början. När jag var i skolan skrev hon på snap att hon "ville träffa mig" och att vi skulle mötas efter skolan. Jag anade redan då vad som skulle hända men jag ignorerade det mest hela skoldagen.

  Efter skolan så mötes vi och hon berättade att hon inte ville vara ihop längre och att vi skulle kunna bli vänner igen. Jag sa inte ja till det men inte nej heller. När jag kom hem sen så bröt jag ihop på mitt rum. Sedan låg jag i princip i min säng i 2 dagar. Jag mådde lite bättre efter en månad ungefär, men nu för två dagar sedan så blev det plötsligt värre. 
  /Gabbe
 • Jag har aldrig varit så kär i en kille som jag är just nu. Vi började med att vi var vänner, sen börja vi flörta, snackade om att vi skulle ha sex, när vi sedan hade legat dumpade han mig. Jag insåg att jag hade fallit för honom och blev extremt ledsen. Jag såg honom för första gången på typ 1,5 månad igår på fest och blev både ledsen, glad, nervös, halvt arg och ALLT jag ville var att vara i hans närhet. Han var snyggare än vanligt. Överallt där jag stod hade jag full koll på vart han var, och jag tittade efter honom hela tiden.

  Mina vänner säger ”du kommer komma över honom snart, du kommer hitta någon bättre, haffa någon annan så han ser att du har gått vidare” men jag vill inte någon av de grejerna. Jag vill vara med honom. Jag vill inte gå vidare, jag vill inte tänka på andra killar eller tjejer, jag vill inte hitta någon bättre, allt jag vill är att vara med honom. Vill säga till honom hur jag känner men vet inte hur. Just nu har vi nästan ingen kontakt alls, och jag känner att detta inte är något jag vill ta över snapchat... ååååååhhhhh vill bara ha honom :(((((
  /Extremt starka känslor
 • Min kille o ja va tsm i 6 mån och sen en dag efter skolan sa han att hans pappa skulle kolla om ja är oskuld och ja tyckte det var sjukt creepy så ja sa nej. då sa han att jag är äcklig och otrogen och sen skrev han på snap att han gör slut. sen dess har ja varit jätte ledsen och nu idag skickade han snap att han har en ny tjej från en annan skola. det har bara gått två veckor så jag är jätte sårad för det känns som att han aldrig tog det på seriöst om han kan gå vidare så snappt.
  /tensta-04
 • För ungefär några veckor sen så blev jag dumpad av min tjej, de var svårt och ja trodde också att hon skulle göra slut. Anledningen till att hon gjorde slut va för att hon trodde att jag var otrogen och skickade Dick picks till andra killar. Jag försökte lösa det me henne på sms men hon svarade inte på mina sms. 2 dagar senare så sågs vi för att reda ut, hon sa att hon inte kände att hon kunde lita på mig, så vi bästemmt oss för att ta en paus. Ungefär en vecka senare så fick jag ett sms från ett nummer som jag inte kände igen, det var tydligen hon och hon ville träffas och snacka.

  Vi sågs på lunchrasten och hon frågade m jag hade några känslor kvar, igentligen så hade jag nog inga kännslor kvar men ändå så sa jag att jag hade lite kännslor kvar, hon sa Dsm o vi bestämde oss för att försöka igen, 2 dagar senare så blev det låv och vi skulle ses. Jag gick med henne en bit och sa att jag inte hade några kännslor kvar o att jag inte trodde att hon hade kvar några heller så jag dumpade henne och sen dess har vi inte snackat. Några veckor senare så fick jag reda på att hon hade visat mina ”nudes” för sina vänner, det händer alltid att jag dumpar nån och så läcker den mina nudes.
  /Killen med läckta nudes:/
 • För ca. 2 månader sedan började en kille bete sig på ett lite annorlunda sätt än vad han har gjort innan. Första gången vi träffades var på ett fotbollsläger i somras och vi var inte ens vänner då. Men iallafall, han börja komma till mig på rasterna när vi hade rast samtidigt , vi hade små ”bråk” på ett lekfullt sätt och jag fattade inte att jag hade fått känslor för honom för än en vecka.

  Både jag och denna killen höll på såhär i ungefär 2 veckor innan jag la till han på snapchat, vi hade ganska stela konversationer eftersom att jag var jätte blyg och har aldrig varit kär i någon förr. Någon dag efter det gjorde en utav mina kompisar en grupp med den killen jag gillade och några andra från min klass. Men en lördagskväll när alla chattade i denna gruppen gick killen jag gillar in till privat chatt och han frågade chans på mig. Jag blev överlycklig och sa ja. Men vi låtsades som att vi inte var ihop och höll på med våra små bråk och sådant som vanligt, ( jag fick väldigt mycket skäll utav mina lärare under denna tiden eftersom att dem trodde att vi hade fight på riktigt). Några dagar senare får jag en och han sa ”-mitt namn- vi måste prata...”. Jag svarade snabbt och frågade ”Har något hänt?❤️”, och det var just denna dag som förstörde mitt liv. Han sa ”Jag är redan ihop med någon mycket bättre än dig, det är slut”.

  Jag läste om meningen om och om igen och kunde inte fatta att han var otrogen och jag blev helt förstörd. Jag mådde så dåligt över detta i skolan nästa dag att jag blev hemskickad. Jag saknar denna killen extremt mycket än idag även fast att han krossat mig. Så många problem har trängt sig in i mitt liv efter just denna händelsen och detta är kärnan till varför jag har ångest. Många i min klass retar mig fortfarande som förr när jag och denna killen höll på men kan inte få dem till att sluta. Pratar med mina mentorer att dem ska säga till klassen att sluta men inget hjälper. Nu har jag och killen ingen kontakt mer och han visar starkt att han inte gillar mig längre. Han undviker mig väldigt mycket. Men dock tror jag att han bryr sig lite, för han såg väldigt orolig ut när jag kom haltandes genom korridoren och skulle till skolsköterskan.

  Önskar bara att den kvällen aldrig hade hänt så att jag fortfarande skulle kunna kalla honom för min.
  /En tjej som är kär i sitt ex
 • Jag är en tjej på 13 år som nyss blev dumpad av min föredetta tjej. Jag vet inte vad jag ska göra eftersom hon vill inte svara när jag försöker prata med henne, skriver sms eller skickar på snap. Och alla mina vänner går emot henne. Vi hänger också med samma personer och går i samma klass, ganska jobbigt för vi kan liksom inte ta en paus eller vad man ska säga. Hon sa när hon gjorde slut i förrigår att hon fortfarande älskade mig jättemycket men mera som vän. Men nu vill hon inte det, vad ska jag göra?
  /En lesbisk ledsen tjej
 • Jag och min pojkvän hade varit tillsammans i 1 år och 7 månader på pricken när vi hade skrivit om att han skulle hälsa på mig, och vad vi skulle göra osv. Så gick jag och duschade, när jag kom tillbaka ville han göra slut.

  Jag hade inte väntat mig det, jag hade märkt att han slutade skriva hjärtan och vi pratade inte lika mycket på kvällarna. Men han hade mycket med familjen och sånt så jag trodde det var därför och så har han aldrig varit så himla romantiskt. Jag blev såklart jätte ledsen eftersom vi har planerat barn och hur vi skulle bo och vart osv.

  Sedan förstod jag inte hur han kunde dumpa mig så lätt efter så länge, och han skrev varje kväll att han älskade mig. Nu efter nästan en vecka kan jag fortfarande inte fatta hur kan kan skita i mig så snabbt, betydde jag verkligen inget för han? Jag är sjukt ledsen och kan inte förstå de än. Det värsta är att jag trodde att vi var varandras livskärlek men tydligen inte. Har svårt att lita på folk nu
  /Ledsen och chockad tjej
 • Jag blev dumpad genom snap. Han skicka när jag hade lunch, att han hade tappat känslorna. Jag hamnade i någon slags chock så jag fattade inte vad som hade hänt.
  /Anonym
 • Jag blev dumpad för ungefär 1 månad sen av min kille som jag var tillsammans med i 10 månader. Det var han som tog min oskuld och jag mår dåligt över att jag lät honom. Han krossade mitt hjärta, sen låtsades han som att ingenting hade hänt och sen krossade han det ännu mer igen.
  /Tjej som saknar sitt ex

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan