UMO frågar: Har du blivit dumpad?

UMO ställer frågan ”Har du blivit dumpad, eller dumpat någon på ett oschysst sätt?”.

Andras svar:

 • Ja, det har hänt och jag blev väldigt ledsen.
  /Gabriel
 • Jag var ihop med en bisexuell tjej. Hon dumpade mig via sms, hennes förklaring var att hon mådde dåligt och inte orkade med ett förhållande. Tre dagar senare så ringde hennes kompis mig och berättade att det där inte stämde, anledningen till stt hon dumpade mig var att hon kommit på att hon var Lesbisk.
  /J.17år
 • Jag och min pojkvän hade varit ihop i ungefär tre månader, han var min första pojkvän och jag älskade honom mer än något annat. Så en dag när vi var hemma hos en av hans vänner berättade han att en av hans ex (jag var verkligen inte hans första flickvän) hade skrivit till honom att hon saknade honom. Jag frågade då givetvis om han saknade henne, varpå han svarade vet inte. Sen sågs vi inte på ett tag mer än i skolan då han led av Psykisk ohälsa. Men vi pratade varje dag på sociala medier. Varje dag talade vi om hur mycket vi saknade och älskade varandra. Men sedan en kväll skrev han ett långt meddelande om att hans känslor för hans ex var starkare än hans känslor för mig. Jag blev sårad men frågade om vi kunde träffas och prata. Han frågade var och när jag vill se då vi träffades första gången efter att vi blev tillsammans på biblioteket svarade jag biblioteket. Vi träffades pratade och gjorde slut som vänner. Han är en av dem jag går till när jag mår dåligt. Han berättade att han hade skaffat en ny tjej bara lite drygt en vecka efter att vi gjorde slut. Jag älskar han fortfarande men jag vill att han ska vara lycklig är det mig eller någon annan tjej han är lyckligast får tiden utvisa. Men jag måste varje dag tvinga mig själv att le mot honom när vi träffas i skolan, jag älskar han fortfarande och tanken på hans nya förhållande krossar mig.
  /Kluven 15 år gammal tjej
 • För två år seden blev jag ihop med en tjej som gick i samma sport som mig. Hon var väldigt kär i mig men jag hade inte direkt några större känslor för henne. En dag bjöd hon mig ut på bio med hennes bästa vän. Kvällen var lugn och vi hade det trevligt. Några dagar senare bjöd hon ut mig igen, den här gången ensam. Jag började misstänka att hon skulle fråga chans på mig. Innan jag gick hemifrån bestämde jag mig för att säga nej till henne om hon frågade mig. Vi träffades och hade det trevligt, senare på kvällen gick vi en tur på stan när hon plötsligt frågade vad jag känner för henne. Jag ljög och sa att jag hade känslor för henne. Sen frågade hon mig och jag sa bara ja ;(. När jag gick hem började jag att ångra mig. Vi var ihop i en månad och träffades några gånger, inget intimt. Plötsligt en morgon hade hon skickat ett DM till mig på Insta. Där stod det att vi hade varit ihop i en månad och att hon hade tappat sina känslor för mig. Jag skrev bara okej och så var allt slut. Senare på året vill hon plötsligt snacka med mig. Då anklagade hon mig för våldtäckt och sexuella förhållanden utanför våran "starka relation".
  /Kille 15 år...
 • Jag har blivit dumpad flera ggr/gånger. Man känner liksom att man inte duger för nån men det gör du, det är dom som inte inser det.
  /Natasha
 • Ja Jag blev dumpad av min tjej 2018 men första gången sa hon inte det utan hennes kompis
  /Orten
 • Jag gjorde slut med min pojkvän för jag inte var kär i honom längre. Han ville tafsa på mig så jag sa nej och gjorde slut. Idag gillar jag en annan kile och han är världens bästa pojkvän!
  /S
 • Jag blev dumpad av mitt ex 2018 på mogen han ringde och sa att jag va falsk och att jag inte ville göra nånting med han och han sa att det va jag som startade bråcken men det va han som började bråka med mig
 • Jag blev dumpad utav en kille som jag va kör i. Jag va riktigt kär. De gick inte att beskriva min kärlek till den killen! Men han dumpade mig via sms. För han sa att han inte ville se mig gråta. En dag efter han hade gjort slut me mig. Så skrev en tjej till mig på insta. Och sa att min kille varit otrogen under hela tiden vi var tillsammans. Jag vart helt krossad. Tjejen som skrev till mig åkte hem till mig samma kväll. Och det va så skönt att ha en axel att gråta på. Idag är hon en av mina närmaste vänner!❤️
  /Osäker tjej.. pga detta
 • Jag blev dumpad på snapchat på ett dumt sätt. Han som dumpade mig hade ingen förklarning till varför det är slut. Han sa, jag känner inget för dig. Dagen före sa han tvärtom. Han svarade inte när jag ringde och därefter blockade mig och snackade skit om mig med sina vänner. Jag fattade ingenting
  /Tjej/anonym 13 år
 • Jag blev dumpad via sms.
 • Jag började äta mindre och mindre, tillslut åt jag inte på flera dagar. Denna killen som jag var tillsammans med ville såklart hjälpa mig dom första dagarna. Ju längre tiden gick och ju dåligare jag började må, kände jag att vi gled ifrån varandra. En dag ringde han mig och sa att han gjorde slut. Dagen efter ringde jag han och frågade varför han gjorde slut, svaret jag fick var: ”Vill inte att du ska dra in mig i dina problem”
  /Ledsen tjej
 • Mitt ex sa dan innan att han älskade mig och dagen efter gör han slut. Vet inte om det någonsin har varit äkta. Det är det värsta. Hur länge har han sagt saker som han inte menade.
  /Ett krossat hjärta
 • Jag tycker väldigt mycket om henne. Hon är väldigt klängig på framförallt andra och kallar dom älskling när vi fortfarande var tsm. Hon va som vanligt ena sekunden sen så gjorde hon slut. Fast alla trodde jag gjorde slut för att hon grät jättemycket, dagen efter hon gjort slut så ser jag hon stå och hångla med en annan kille...
  Jag blev jätteledsen och ignorerade henne ett jag tills hon började skriva igen hon skrev - jag gillar dig jättemycket fortfarande men om det ska bli något igen måste du prata och du skriver aldrig till mig längre. Jag svarande Konstigt. Men typ 2 månader efteråt vi gjort slut börjar jag få känslor för henne igen.. men hon är så klängig på andra killar och mig så jag vet inte vad jag ska göra... de är jättejobbigt
  /N M 13
 • Det var 17 dagar sendans mitt ex gjorde slut med mig. Vi var ihop väldigt länge, 1 år. Det jobbiga är att det här hände på min fölsedag. Hon var ... otrogen, hon sög av killen och sa till han ''du är mycket bättre än min pojkvän, amen seriöst jag blir lätt ihop med dig" sen gjorde hon slut som att jag var inget. Hela mitt hjärta har varit brustet sedan dess ... allt, seriöst, allt suger utan den du älskar. Nu sitter jag här ensamt i ett mörkt håll och gråter ... jag saknar dig det gör jag verkligen.
  /Hjärtkrossad

 • Jag blev dumpad via sanpchat av mitt ex, han skrev typ att ett förhålande kan inte alltid hålla, men jag gillar dig fortfarande. Jag sitter o gråter av detta varje dag. Det var typ 2 månader sedan.
  /Anonym
 • Vet inte riktigt om det var att hon dumpade mig eller nåt annat men jag hade en flickvän och vi var väldigt mycket med varandra en dag. Sedan nästa dagen när jag kom till skolan så umgicks hon med en annan kille och då sa hon att hon var ihop med han istället och att hon aldrig gillade mig.
  /Anonym
 • Det var för ett år sen när jag och mitt ex gjorde slut. Det gick rykten att jag hade våldtagit henne. Jag blev deppig o självmordsbenägen efter jag fick höra det. Jag har skadat mig själv massa gånger men har slutat nu. Jag står än idag och tror på mig själv och tänker att jag ska lyckas. 
  /Albin 16
 • Jag var tillsammans med en kille från min klass och vi valde att inte berätta för någon, men en annan kille i klassen fick reda på det och han gick och spred det till alla sen så började han (min kille) och jag bråka i typ två veckor sen på söndagen så gjorde han slut genom att blocka mej och han skrev till min bästa vän att allt var en lögn..
  //Jag saknar dej..
 • Jag blev dumpad av killen som jag trodde var mitt livskärlek. Han dumpade mig efter 1 år tillsammans och han gjorde det för att alla andra la sig i vårt förhållande. Ett halvår har gått och jag älskar honom fortfarande, jag vet att han älskar mig. Men vi vågar inte. Ingen av oss kommer nånsin våga säga: jag saknar dig.
  /Jag älskar dig fortfarande F
 • Min första flickvän gjorde slut med mig och gick tillbaka till sitt ex som är en kille, jag fick senare reda på att de hade pratat jättelänge och att hon hade älskat honom hela tiden.
  /15 och lesbisk
 • Hej! jag och min kille hade varit tillsammans i över ett år, jag älskade honom så himla mycket. Sen märkte jag att han inte pratade med mig lika ofta och han hörde nästan aldrig av sig. Jag frågade han om hur det var, efter någon timme gjorde han slut... Det var i måndags, det är onsdag nu :( Det värsta är att vi går i samma klass...
  /ledsen chey
 • Jag blev dumpad av min ex pojkvän. Han har gjort slut på ett jättekonstigt sätt och utan anledning. Vi var ihop i ett år och jag har aldrig mått så dåligt som nu, saknar honom jätte mycket. Han har lovat mig att aldrig göra slut å jag trodde på han. Han är MIN första pojkvän och han är min drömkille.

  Vi kunde verkligen prata om allt med varandra, känner mig helt tom ut honom. Vill få tillbaka honom på nåt sätt men vet hur å vill jättegärna veta varför han gjorde slut??? Men så fort nån frågar honom så säger han '' VET INTE'' jag försöker att sluta tänka på honom men det går inte.
  /T.K 13år
 • Jag har blivit dumpade och jag mådde skit av de, jag å mitt ex va tsm i nästan 5 månader. Det kanske inte är så länge men det förhållandet betydde ALLT för mig.
  /N
 • Ja, jag har blivit dumpad. Det var en måndag innan min fotbolls träning, så fick jag ett (sms) av min flickväns kompis som skrev hen gör slut så jag trodde hon skoja men det gjorde hon inte.
  /Simon
 • Bliv dumpat på telefon efter 2 års långdistans förhållande. Kände mig så ledsen men samtidigt hade jag förståelse (att han hade tröttnat på distansen). Nästa dag, fick jag veta att det var inte distansens fel, men att han hade varit otrogen och gick tillbaka till hans ex. Blev hel tokig, men sen förstod jag att det var bättre så, för du visste jag att det var inte mitt fel. Bättre nu en senare. Det suger, men jag förtjänar bättre!
  / E.W
 • Har blivit dumpad genom sms eftersom det var ett 2 år och 2 månaders långdistans förhållande (mitt längsta hittills!) som tog slut i en kväll och då mådde jag skit den kvällen sedan! Men jag gjorde slut på samma gång tillbaka pga av hans oacceptabla beteende mot mig!
  /Helena, 24
 • Var dumpad genom att han blocka mig överallt, fick inte ens en förklaring om varför. Jag menar hur svårt kan det va och göra det face to face
  /Anonym
 • Jag hittade en kille på en app som man har för att hitta fler vänner runt om i landet. Vi fattade tycke för varandra och på senare tid blev vi ihop och vi pratade i telefon eller snapade varje dag. Mina föräldrar gick med på att vi skulle få träffas och vi båda blev jätteglada och längtade sjukt mycket till den dagen. Sen kom vi på att vi inte ville vänta så länge utan skulle träffas i smyg med våra kompisar som skulle följa med. Dagen innan vi skulle träffas så var allting som vanligt och bådas familjer började prata lite smått med varandra, allting kändes skit bra och på kvällen skrev vi godnatt som vanligt och att vi älskade varann.

  På morgonen såg jag att han hade skrivit något och jag tänkte väl inte mer på det för jag hade ju en buss att passa för att hinna möta honom vid stationen. Däremot kände jag en konstig känsla i min mage och öppnade meddelandet. Det första jag la märke till var att han hade skickat ett brustet hjärta efter det han hade skrivit så jag lästa det han hade skickat, allt han hade skrivit var bara : "Jag gör slut" han hade alltså dumpat mig dagen då vi skulle träffats. Jag kunde inte heller svara honom då han hade tagit bort mig på snapchat när jag försökte ringa honom istället för att få ett tydligt svar varför han hade dumpat mig. Han hade tagit bort mig ÖVERALLT, Jag fick aldrig tag på honom sen dess.
  /Sofie, 14 år
 • Jag blev dumpad en gång för min kille som jag var tsm hittade en annan så då blev jag väldigt ledsen o deprimerad
  /Liten person på 15 vårar
 • JA
  /LEDSEN TJEJ
 • Jag hade någon som fick mig att må bra under min svåra depression som blev värre, men hon blev ihop spontant med sin bästavän och lämna mig
  /Trummisen14år
 • Jag blev dumpad via snap chatten efter 5 mån
  /Anonym
Till toppen av sidan