UMO frågar: Har du blivit dumpad?

Har du blivit dumpad, eller har du dumpat någon? Hur gick det till? Här kan du läsa vad andra har svarat på den frågan, och svara själv.

Andras svar:

 • Träffade min kille sommaren 2018. Vi blev kära i varandra och blev ihop. Vi hade det jättebra tills han började snapa med en tjej som kom 1a på hans bf på snap. Han sa att det inte var nåt men visste hela tiden att det var nåt. 
  En dag när jag sov hemma stängde han av snapkartan på natten och sa att han är hos en kompis sen sluta han svara....några veckor senare berättade han allt, att han hade varit otrogen med tjejen som var 1a, han hade farit till hon medans jag låg och sov hos han utan att jag märkt det.
  Han säger att dom låg och pussades...sen berätta han att jag hade rätt då när han stängde av snapkartan, han var hos henne! Han säger att dom bara drack kaffe men det tror jag inte på, sen att han rökt på med hon och bah träffat henne och rökt 1gång....han visade att han ångrade sig och jag tog tillbaka honom, tröstade honom fast det var han som hade varit otrogen....
  Vi hade det jättebra sen förutom att jag hade jättesvårt att lita på honom. Han var jättegullig mot mig osv, fram tills 2019, då börja han ignorera mig, sluta visa kärlek osv, han gjorde slut gång på gång å vill ha tillbaka mig igen, och skrev massa taskiga saker åt mig och bad mig dö osv för jag hade addat några killar på snap för att han hade gjort slut med mig och addat andra tjejer......
  Å sen var jag med mina gamla kill kompisar (då han hade gjort slut) berättade det för han för 3 veckor sen kanske och han blev jätteledsen, förstår inte varför, men nu har han gjort slut igen! Och jag vet inte vad jag ska göra, för nu har han blockat mig överallt, men antar att jag förtjänar bättre, förtjänar nån som inte gör slut hela tiden och sen kommer krypandes tillbaka......
  /Krossad tjej, 17år
 • Jag gillade en kille skit mycket. Vi började snapa i 2-3 veckor o sen snacka hur vi klickade direkt och träffades, vi snackade varje dag i en hel vecka från 11 till 4 på morgonen och jag älskade att snacka me han så mycket och vi blev tsm.
  Efter 2 veckor i vårat förhållande blev allt anorlunda han kunde klicka mig när ja ringde för att han spelade snapade mig mindre. En dag träffades vi och allt blev bara helt kaos, ja hade fixat mig och var helt fördif när han ringde och sa att han bara kunde träffa mig i en timme för att han skulle träffa sina vänner, ja träffade han endå.
  Istället för att göra något kul ville han träffas ute vid en skog och det var iskallt ute. Ja träffade han endå och vi började gå runt ja blev trött i mina ben och satte mig ner något som han inte ville, han var dryg och ville knappt va i närheten av mig fattade verkligen inte vad jag gjorde för fel jag gick hem och han snapade mig inte på hela dagen, dagen efter skrev han på snap att han behövde berätta en grej han sa att han inte längre hade känslor för mig jag fick panik och ringde han han svara och var helt iskall ja blockade han överallt efter det där.
  Vi har gemensama vänner som pratade me han och tydligen hade han sagt att jag försökte strula me han för att ja ville sätta mig ner på bänken något som jag inte tänkte på och något som egentligen är ganska skumt att han nämner eftersom att vi var tsm då. Nu har det gått 1 månad sen vi gjorde slut ja tänker forfarande på han och jag gillar han forfarande
  /Anonym tjej❤️
 • Min kille dumpa mig pga min ålder när vi va tillsammans i 1 år å 2 månader, han är 02 och jag är 04 och fyller år 11 april (07-04-19)
  /D
 • Var fett kär i en kille och är fortfarande men han dumpade mig för att jag inte kunde träffas en gång!! Har fett dålig relation med mina föreldrar så berättade inte att vi va tsm!! Så kunde inte säga att jag skulle träffa han. Fattar inte silken idiot han ignetligen är!!! Han ville bog bara va tsm med någon!??
  /Sååååå kär men dumpad
 • han dumpade mig på snap, jag är 14 år. väldigt fegt och omoget
  /arg
 • jag blir ledsen när jag tänker på henne ;( och så käns det att jag är helt ensam
  /ledsen ;(
 • Jag och min pv stod på skolan och pratade om vi var lyckliga tillsammans och jag sa ja men min pv sa nej och sedan sa att han gjorde slut😭😭😭😭
  /Stella
 • Jag blev dumpad utav en kille som jag va kär i. Vi var tsm 3 månader Jag var riktigt kär. Det gick inte att beskriva min kärlek till den killen! Men han dumpade mig via sms. för han vart mobbad pga av vårat förhållande och han var rädd för min pappa sen en vecka senare fick jag reda på att han hade varit otrogen med min bästavän några gånger. Dagerna gick och dom vart tsm sen kom min 15års dag, å då skrev han till mig att han saknade mig. Dum som jag var så kastade jag mitt dåvarande för honom, för älskade verkligen honom. Jag fick sen reda på att han bara skulle testa mig. Det var äckligt av mig att kasta mitt dåvarande för mitt ex men älskar fortfarande han. Vad ska jag göra:(
  //osäker tjej
 • Jag blev dumpad precis efter jag fyllt sexton. Kan fortfarande beskriva känslan och hur tomt det kändes just i den stunden när man satt där på sängkanten. Hand i hand med personen jag trodde jag skulle spendera livet med. Benen skakade och jag kände tårarna i halsen. Jag ville inte visa mig sådär, inte för honom.

  Jag kände mig som en nål i universum, ensam mot hela världen. Det var inte det att jag kände mig förkrossad, att jag skulle bli lämnad ensam eller skulle förlora min bästa vän. Ärligt så hade jag inte varit så överdrivet förälskad men jag behövde kontrol. Jag led av grova ätstörningar och det förhållandet var det enda som gav mig kontroll. Jag kände att jag föll mer och mer och längre bort från verkligheten på några sekunder. den tidiga vårmorgonen. Det var inte det att jag älskade honom och föll in i en djupsömn av förtvivlan. Det var det att han älskade mig men gav upp.
  /Sara
 • I början av Januari skaffade jag en dejtingsajt och började att chatta med en kille. Båda vi två var väldigt oseriösa och dryga mot varandra i början, ingen av oss var egentligen särkilt intresserade av ett riktigt förhållande. Efter ett tag så fick jag hans snap och jag insåg sakta att jag börjat få känslor för den här människan.

  Jag skrev till honom massor varje dag och var jätte sugen på att träffas. En dag informerade han mig om att han hade aspergers, och eftersom jag har varit med ett par diagnoser tidigare störde det inte mig så mycket. Jag gillade honom för den han var, och var väldigt taggad på att träffa honom. Första träffen var rent av magisk. Vi pratade i timmar och jag var överlycklig för vi hade kemi. Andra träffen kysstes vi för första gången och vi hade en spellista i bakgrunden med vår rätt lika musiksmak. Tredje gången sovde jag över hos honom och det var i början på sportlovsveckan. Efter ett tag märkte jag dock att han inte pratade lika mycket med mig längre och han hade blivit trött på mig.

  Jag var inte förvånad; jag var så uppmärksamhets kåt och skrev miljoner meddelanden till honom efter att jag hade sovit över hos honom. Jag har lärt mig att det ska en kvinna ALDRIG göra,men förhållanden var nya för mig och jag lärde mig sakta och säkert. Vi skulle ha träffats i mitten av den veckan, men det gjorde vi inte för han blev "sjuk". Jag var helt förkrossad, han pratade aldrig med mig och kunde inte ägna några minuter av hans dag åt mig. Jag kände mig övergiven, men speciellt att han hade tagit mig för givet. Jag insåg att det inte är naturligt för en tjej att jaga en kille sådär. Jag började bli trött på hans beteende, men tillslut så åkte jag ändå till honom i slutet av veckan. Vi gjorde det vi alltid gjort: kysstes, kramades och hånglades.

  Efter varje möte sade han alltid att han älskade mig, vilket berörde mig enormt, han visste exakt vilka punkter han skulle trycka på för att "få mig". Men han pratade inte med mig. Dessutom hade han gått lite för långt den dagen, rört mig på vissa ställen jag inte kände mig bekväm vid. Men han har ju svårt att uppfatta signaler pågrund av sin diagnos. Skolan började igen, och killen hörde inte av sig. Jag hade försökt att inte vara så på, flertal gånger svarade han inte på mina meddelanden, jag fattade ingenting. Den där fina, bra, snälla och uppfostrade killen var försvunnen. Han som hade behandlat mig så bra, som en prinsessa och alltid visat glädje av min närhet hade förvandlats till en kall, uppkäftig och passiv aggressiv man.

  Jag kände mig lurad. Manipulerad. Så hela den där showen i början var bara en fasad. Inget var äkta, nu hade han visat taggarna. Jag kände mig långt ifrån belåten. En månad in på relationen och redan uppstår problem. Då skrev jag tillslut att jag var ledsen för att han inte svarade på mina meddelanden. Att jag var trött på det. Vi bråkade i ungefär en halvtimme, och vi bråkade FULT, det var fruktansvärt. Han skrev så obeskrivliga saker till mig och jag kände mig riktigt sänkt. Tillslut så gjorde han Slut med mig. Två dagar har gått och jag har inte pratat med honom sedan dess. Jag känner mig lättad för att vara helt ärlig. Relationen var destruktiv.
  /Anonym, 15 år
 • Har blivit dumpad av nån som jag älskade för nästan ett år sen. Känns självklart sorgfull när man tittar tillbaka men samtidigt har jag lärt mig att det finns inget man kan göra utan att ba acceptera det som har redan hänt. Jag vet man borde vara starkare utifrån de värsta upplevelserna i ens liv istället för att känna sig svag...

  Han var ju min första kärlek och så därför var den en av de värsta upplevelser jag hade haft i mitt liv... För några dagar sen såg jag igen honom ensam på ett ögonkast men jag tror inte att han såg mig. Jag skulle ba hälsa honom liksom fråga eller småprat såhär:"Hur går det med livet?", osv... men det vågade jag inte göra så jag ba låtsdes inte se honom (tittade ner på golvet istället och gick min väg.)

  Det har varit nästan ett år att vi inte har sett eller pratat med varann. Jag trodde att jag redan har glömt honom helt men när jag såg honom igen då alla minnen som jag hade med honom plötsligt kom tillbaka,och även mitt hjärta slog så fort och det bryts ännu mer. Tillslut grät jag flera nätter och tappade sömn. Jag önskar ingenting mer än att han ska vara glad hela tiden.. Det sårar mig bara att han ljög till mig om tjejen han blev ihop med precis efter vi gjorde slut.. Jag förstöd inte förut varför han sa inte med mig ens om detta medan vi gjorde slut,han sa bara "förlåt." Jag avslöjade att de blev ihop genom en kompis..

  Skulle faktiskt förlåta honom och fortsätta vara vänner med honom men sen har bestämt mig att det inte längre värt och det kommer jag inte orka med, till o med att veta och se att han är ihop med den där tjejen kraschar mig. Jag är glad för dem såklart men jag hoppas bara att de kommer inte såra någon annan lika mycket som de gjorde mot mig. Jag älskar honom fortfarande men han älskar inte mig.Han älskar nån annan det är därför han dumpade mig. Det skulle vara mycket bättre om han hade sagt såhär istället för att ljuga med syftet varför skulle han göra slut med mig.
  /Jag skiter i kärlek
 • Hej, jag blev nyss dumpad och jag visste veckan innan att han skulle göra slut med mig för jag var bortrest och han snapade aldrig mig under den veckan. Vi träffades denna vecka hos mig för han ville ha tillbaka sin tröja som han glömde en gång, sen sa han " jag måste berätta en sak, jag vill göra slut, jag gillar dig fortfarande men vi bor typ en timme ifrån varandra och träffas en gång i veckan och det stör mig ". Han var hos mig i 10 minuter och lämnade bara mig helt, blockade mig ifrån allt. Sen fick jag veta genom min bästa kompis att han la ut på sin story på snap " e singel nu o det är ba o haffa på haha "... så elakt
  /En ledsen tjej
 • En händelse mellan mig och mitt ex. Vi hade varit tillsammans förut och tror båda hade svårt att släppa varandra. Jag fick veta av en kompis att han kände likadant så jag pratade med honom. Vi blev senare tillsammans och det kändes bra. Han frågade om jag ville åka skridskor nån dag o ja svarade ja, även om han spelar bandy o jag suger på att åka. Jag åkte ditt och han lärde mig spela litegrann.

  När jag skulle hem så sa jag hejdå och inget mer med det. Tror kanske han ville att ja skulle typ kyssa honom eller något men jag gjorde inte det då jag kände att de skulle gått för fort fram. När jag kom hem var jag lycklig och la mig på sängen och tänkte tillbaka på allt. Senare den kvällen skrev (notera SKREV) han till mig att de inte skulle fungera. Jag svarade bara okej för kände mig ovärdig. Jag hade skippat mina planer för dagen för att åka skridskor med honom för att sedan bli dumpad på sms.

  En liten detalj som gjorde mig fundersam: Det finns en tjej i min klass som knappt låter mig vara med killarna för hon kräver uppmärksamhet av dom. Jag och den här killen blev tillsammans två dagar innan skolan slutade för jullov. Den här tjejen var på semester vid den tiden och var även borta under lovet. Han dumpade mig tre dagar efter att hon kommit tillbaka och fyra dagar innan skolan började. Tillbaka i skolan kallar dom varandra älskling och hon brukar ligga på honom osv. Är inte avundsjuk, mår bara allmänt dåligt när jag ser honom.
  /Tjej som mådde psykist dåligt😘
 • Jag har blivit dumpad av två tjejer på kollot. Jag var ihop med en i taget. Ena dumpade mig efter 5 dagar och hon hade varit kär i mig i 2 år. Den andra dumpade jag för att jag hade inga känslor för henne. Men hon den första grät jag jättemycket. Men inte den andra. Det kändes som att hjärtat ville gå i 1000 bitar det var det värsta jag har varit med om.
  /Saknar I
 • Ja, det har hänt och jag blev väldigt ledsen.
  /Gabriel
 • Jag var ihop med en bisexuell tjej. Hon dumpade mig via sms, hennes förklaring var att hon mådde dåligt och inte orkade med ett förhållande. Tre dagar senare så ringde hennes kompis mig och berättade att det där inte stämde, anledningen till stt hon dumpade mig var att hon kommit på att hon var Lesbisk.
  /J.17år
 • Jag och min pojkvän hade varit ihop i ungefär tre månader, han var min första pojkvän och jag älskade honom mer än något annat. Så en dag när vi var hemma hos en av hans vänner berättade han att en av hans ex (jag var verkligen inte hans första flickvän) hade skrivit till honom att hon saknade honom. Jag frågade då givetvis om han saknade henne, varpå han svarade vet inte. Sen sågs vi inte på ett tag mer än i skolan då han led av Psykisk ohälsa. Men vi pratade varje dag på sociala medier. Varje dag talade vi om hur mycket vi saknade och älskade varandra. Men sedan en kväll skrev han ett långt meddelande om att hans känslor för hans ex var starkare än hans känslor för mig. Jag blev sårad men frågade om vi kunde träffas och prata. Han frågade var och när jag vill se då vi träffades första gången efter att vi blev tillsammans på biblioteket svarade jag biblioteket. Vi träffades pratade och gjorde slut som vänner. Han är en av dem jag går till när jag mår dåligt. Han berättade att han hade skaffat en ny tjej bara lite drygt en vecka efter att vi gjorde slut. Jag älskar han fortfarande men jag vill att han ska vara lycklig är det mig eller någon annan tjej han är lyckligast får tiden utvisa. Men jag måste varje dag tvinga mig själv att le mot honom när vi träffas i skolan, jag älskar han fortfarande och tanken på hans nya förhållande krossar mig.
  /Kluven 15 år gammal tjej
 • För två år seden blev jag ihop med en tjej som gick i samma sport som mig. Hon var väldigt kär i mig men jag hade inte direkt några större känslor för henne. En dag bjöd hon mig ut på bio med hennes bästa vän. Kvällen var lugn och vi hade det trevligt. Några dagar senare bjöd hon ut mig igen, den här gången ensam. Jag började misstänka att hon skulle fråga chans på mig. Innan jag gick hemifrån bestämde jag mig för att säga nej till henne om hon frågade mig. Vi träffades och hade det trevligt, senare på kvällen gick vi en tur på stan när hon plötsligt frågade vad jag känner för henne. Jag ljög och sa att jag hade känslor för henne. Sen frågade hon mig och jag sa bara ja ;(. När jag gick hem började jag att ångra mig. Vi var ihop i en månad och träffades några gånger, inget intimt. Plötsligt en morgon hade hon skickat ett DM till mig på Insta. Där stod det att vi hade varit ihop i en månad och att hon hade tappat sina känslor för mig. Jag skrev bara okej och så var allt slut. Senare på året vill hon plötsligt snacka med mig. Då anklagade hon mig för våldtäckt och sexuella förhållanden utanför våran "starka relation".
  /Kille 15 år...
 • Jag har blivit dumpad flera ggr/gånger. Man känner liksom att man inte duger för nån men det gör du, det är dom som inte inser det.
  /Natasha
 • Ja Jag blev dumpad av min tjej 2018 men första gången sa hon inte det utan hennes kompis
  /Orten
 • Jag gjorde slut med min pojkvän för jag inte var kär i honom längre. Han ville tafsa på mig så jag sa nej och gjorde slut. Idag gillar jag en annan kile och han är världens bästa pojkvän!
  /S
 • Jag blev dumpad av mitt ex 2018 på mogen han ringde och sa att jag va falsk och att jag inte ville göra nånting med han och han sa att det va jag som startade bråcken men det va han som började bråka med mig
 • Jag blev dumpad utav en kille som jag va kör i. Jag va riktigt kär. De gick inte att beskriva min kärlek till den killen! Men han dumpade mig via sms. För han sa att han inte ville se mig gråta. En dag efter han hade gjort slut me mig. Så skrev en tjej till mig på insta. Och sa att min kille varit otrogen under hela tiden vi var tillsammans. Jag vart helt krossad. Tjejen som skrev till mig åkte hem till mig samma kväll. Och det va så skönt att ha en axel att gråta på. Idag är hon en av mina närmaste vänner!❤️
  /Osäker tjej.. pga detta
 • Jag blev dumpad på snapchat på ett dumt sätt. Han som dumpade mig hade ingen förklarning till varför det är slut. Han sa, jag känner inget för dig. Dagen före sa han tvärtom. Han svarade inte när jag ringde och därefter blockade mig och snackade skit om mig med sina vänner. Jag fattade ingenting
  /Tjej/anonym 13 år
 • Jag blev dumpad via sms.
 • Jag började äta mindre och mindre, tillslut åt jag inte på flera dagar. Denna killen som jag var tillsammans med ville såklart hjälpa mig dom första dagarna. Ju längre tiden gick och ju dåligare jag började må, kände jag att vi gled ifrån varandra. En dag ringde han mig och sa att han gjorde slut. Dagen efter ringde jag han och frågade varför han gjorde slut, svaret jag fick var: ”Vill inte att du ska dra in mig i dina problem”
  /Ledsen tjej
 • Mitt ex sa dan innan att han älskade mig och dagen efter gör han slut. Vet inte om det någonsin har varit äkta. Det är det värsta. Hur länge har han sagt saker som han inte menade.
  /Ett krossat hjärta
 • Jag tycker väldigt mycket om henne. Hon är väldigt klängig på framförallt andra och kallar dom älskling när vi fortfarande var tsm. Hon va som vanligt ena sekunden sen så gjorde hon slut. Fast alla trodde jag gjorde slut för att hon grät jättemycket, dagen efter hon gjort slut så ser jag hon stå och hångla med en annan kille...
  Jag blev jätteledsen och ignorerade henne ett jag tills hon började skriva igen hon skrev - jag gillar dig jättemycket fortfarande men om det ska bli något igen måste du prata och du skriver aldrig till mig längre. Jag svarande Konstigt. Men typ 2 månader efteråt vi gjort slut börjar jag få känslor för henne igen.. men hon är så klängig på andra killar och mig så jag vet inte vad jag ska göra... de är jättejobbigt
  /N M 13
 • Det var 17 dagar sendans mitt ex gjorde slut med mig. Vi var ihop väldigt länge, 1 år. Det jobbiga är att det här hände på min fölsedag. Hon var ... otrogen, hon sög av killen och sa till han ''du är mycket bättre än min pojkvän, amen seriöst jag blir lätt ihop med dig" sen gjorde hon slut som att jag var inget. Hela mitt hjärta har varit brustet sedan dess ... allt, seriöst, allt suger utan den du älskar. Nu sitter jag här ensamt i ett mörkt håll och gråter ... jag saknar dig det gör jag verkligen.
  /Hjärtkrossad
 • Jag blev dumpad via sanpchat av mitt ex, han skrev typ att ett förhålande kan inte alltid hålla, men jag gillar dig fortfarande. Jag sitter o gråter av detta varje dag. Det var typ 2 månader sedan.
  /Anonym
Till toppen av sidan