Panik - lämna sidan!
När det tar slut

Har du blivit dumpad?

Har du blivit dumpad, eller har du dumpat någon? Hur gick det till? Här kan du berätta om dina erfarenheter och läsa vad andra har svarat på den frågan.

Andras svar:

 • För några dagar sen gjorde mitt ex slut med mig; han hade tappat känslor. Det kändes så svårt att förstå, för bara någon månad sen hade vi det så otroligt bra och under hela januari/februari va det verkligen peak.

  Vi var ganska chockade och ledsna, båda två. Vi var tillsammans i över 1 år. Det är viktigt att komma ihåg att det kan kännas väldigt jobbigt för den som gör slut också. Känslor går inte att styra över, och han var jätterädd att såra mig eftersom han fortfarande bryr sig om mig.

  Men det är alltid viktigt att du kan prata med din partner om varför hen vill göra slut, så att du kan förstå, för ibland kan förvirring göra en ännu mer ledsen. Nu efter ett litet tag är jag inte lika ledsen, och vi har bestämt att vi fortfarande vill vara vänner så småningom, precis som vi var innan vi blev ihop. Det har hjälpt jättemycket att prata med mina vänner och att fortsätta göra saker jag vanligtvis gör - vara i skolan, gå på födelsedagsfest, träna, laga mat, lyssna på musik etc. <3
  /p&k
 • Jag och en kille som var min bästavän i större delen av högstadiet blev en grej på sommaren till gymnasiet. Vi var aldrig tillsammans men höll på i 7 månader och efter det valde att avsluta det för han tyckte de kändes konstigt för att vi va så bra vänner innan och vi hade typ förlorat den relationen.

  Jag har aldrig varit så ledsen över något någonsin som jag var då. Jag var på så god väg att komma över honom trots att vi sa att vi ska va vänner, vi har samma kompisar, ser varandra varje dag och har kontakt nästan varje dag.

  Men i helgen hos vår kompis hände saker mellan oss och jag gjorde de för de känns så bra i stunden även fast jag visste att de skulle va jobbigt efter. Han säger att han vill ibland och ibland inte och dum som jag är går ju jag runt o väntar på han. Men hur ska jag komma över han?
  /Anonym
 • Okej här kommer det part två om ni ivar läst 1an. Jag skrev med honom o försökte liksom få honom att fatta att det inte var okej det han gjorde, fast jag har ångest och jag vågar inte att skriva såna saker utan att få ångest direkt efter jag har skrivit något ”drygt”. Fast alla ser mig som en dryg tjej bara för att jag ”ser ut som en”, dem säger alltid så och det känns så oerhört jobbigt. Jag vill fortfarande vara med min bästa vän men samtidigt så vill jag inte, tänk om hon skriver med honom också? Jag är inte svartsjuk jag är mer orolig för jag gillade verkligen killen. Det kommer att kännas jobbigt att höra deras namn i korridoren när man ska in till skolan.
  /chipsejugott
 • Jag och han var ihop i nästan 6 månader, sen så höll han på med att skriva med min bästa vän som fick mig o känna mig lite osäker för jag visste att han har varit kär i henne lite innan jag och han blev ihop. Jag dumpade honom eftersom han skrev med andra tjejer och försökte få mig att känna mig avundsjuk. Det slutade med att han aldrig gillade mig och att han gillar min bästa vän.
  /hemligt
 • Jag har blivit dumpad. Men det var inte nåt fel på vår relation eller så, han tyckte bara att det var bäst så eftersom han bor långt bort. Men det är klart att det gör ont i början, efter några dagar är det lugnt tho. Nu var det 4 månader sen men ibland tänker jag på hur vi hade kunnat vara idag om det där aldrig hände. Vi har fortfarande kontakt❤️
  /Shh
 • Det var för 4 dagar sedan då jag vart dumpad av en tjej, eller dumpad och dumpad, det var mer jag frågade vad hennes typ var och det var äldre ortenkillar vilket jag då inte var. Det var i princip som att bli dumpad sedan frågade jag en tjejkompis om detta, det hade ju hänt mer oxå men det var bäst för mig att blocka henne så jag gjorde det.
  /Gasha
 • Han skrev "De slut byeeeeeeeee"
  /ANONYM
 • Jag har blivit dumpad genom snap.
  /Anonym
 • Jag och mitt ex möttes på roblox augusti 2023 och vi blev ihop i december. Allt var perfekt. Dock i januari så ville han göra slut men ångrade det snabbt och det hände en gång till men han ångrade sig.

  När vi skulle fira Valentines tillsammans så han gav mig rosor choklad och massa godis, men när han åker hem så skickar han en kall snap där han skriver att han vill göra slut. Jag får panik och kontaktar honom överallt men varje gång jag försöker kommunicera med honom så skriver han hejdå och blockar. Jag var bara så himla ledsen och sårad.

  Tillslut skriver min kompis till honom och frågar varför han gjorde slut eftersom han inte berättade. Sedan så skriver han till mig och vi diskuterar och bestämmer oss att ha en paus. Jag klarade inte av att inte vara ihop. Sedan ger jag honom mycket space och låter honom vara.

  Men han skrev idag till mig att han tänkt klart och tycker det är bäst att göra slut. Men jag tycker inte det är bäst, jag älskade honom så mycket jag vet inte hur jag ska klara mig utan honom. Det gör mig ledsen att han inte berättar hur han kände innan det blev såhär…
  /E.D
 • Jag och min kille hade varit tillsammans i lite över 1,5 år. Han betydde verkligen allt för mig. Vi har haft lite upp och ner men de senaste 6 månaderna hade varit helt fantastiska. Efter ett stort bråk i början av vår relation där det nästan tog slut sa han alltid till mig ”jag kommer aldrig lämna dig, det kommer vara du som lämnar mig” och tillslut fick han mig att tro på det. Han började prata om vår framtid och att flytta ihop. Han stöttade mig verkligen genom allt, han var den enda personen som visste allt om mig. Vi hde alltid jätteroligt ihop och kunde verkligen sitta och prata i flera timmar.

  Men sen från ingenstans blev allt annorlunda. Han blev mycket mer lättirriterad på mig och det uppstod ofta bråk över småsaker som jag inte förstod. Han kunde inte heller prata om det och blev bara kall. Men mellan bråken så löste vi det och allt blev som vanligt. Sen en dag när jag precis hade åkt iväg på semester med min familj och han har varit ute och druckit med sina vänner är han lite kall när jag skriver med honom. Så jag ringde honom bara för att se om det hade hänt något. När vi pratade var allt som vanligt, fram tills att vi skulle säga "godnatt, jag älskar dig". Då kunde han inte säga det och blev arg när jag ifrågasatte. Direkt efter att vi lagt på skriver han ett sms. "Jag vill vara ensam". Och ingen mer förklaring. Sen gav han nån ursäkt om att jag blev ledsen av hans skämt och det var därför.

  Nu mår jag piss och vet inte hur jag ska komma över honom. Han är på nattklubb med sina vänner flera dagar i veckan och jag är så rädd att han ska vara med massa andra tjejer. Han skriver fortfarande ibland att jag var en fantastisk tjej. Men jag vet fortfarande inte om han vet hur mycket sättet han gjorde slut på egentligen sårade mig. Han kunde inte ens göra det på riktigt. Jag vet inte heller om jag vill kunna ha kvar kontakten med honom eftersom han har varit så betydelsefull eller om jag ska ta bort honom överallt för att det är jobbigt att se honom festa hela tiden.
  /18 år
 • Jag och min kille hade varit ihop i 2 månader. Vi klickade verkligen och jag älskade han så mycket. En dag så var hans lag och min killkompis lag på match, men dom satt på olika sidor av arenen.  Då säger min killkompis att han satt bredvid massa tjejer. Jag blev såklart fundersam och frågade om min kompis kunde skicka bild på dom. Han gjorde det och det såg ju ut som dom, men där och då vågade jag inte fråga honom. När han kom hem frågade jag han men han nekade. Jag trodde på att han inte hade gjort det men jag var inte helt säker. Sen så börjar han bara bli mer off och välja andra folk före mig och sånt. Jag blev helt förkrossad, men var tvungen att låtsas som ingenting.

  Dagen innan han skulle på cup ville jag så gärna prata med han, men då säger han att han pratar med nån annan. Jag får reda på att det är hans tjejkompis och bryter ihop helt. Han åker på cupen utan att vi pratar alls och under cupen är han helt off och dissar. Veckan han kom hem så kände jag på mig att han skulle göra slut och jag hade rätt. Han ringde och gjorde slut med mig.
  /hihihiihhihihih
 • Jag har blivit dumpad en gång. Det kändes jobbigt men efter ett tag mådde jag bättre, för egentligen bryr jag mig inte så mycket om att vara ihop.
  /Anonym
 • I januari 2024 tog det slut mellan mig och mitt livs kärlek, vi blev tillsammans i juni 2023. Vi har inte varit tillsammans länge men det har ingen betydelse! Jag hittade mitt livs kärlek och min framtid och nu är allt över. Jag mår skit över detta. Vill inte ha någon annan än honom och jag kommer inte låta någon annan komma emellan oss, för jag vet att det är han och jag. Vi har haft våra problem med varandra och jag har gjort dumma beslut. En dag när jag var på krogen så slutade det med att jag hånglade med en kille. Jag berättade såklart för min kille för jag kunde inte hålla det hemligt, men han hade svårt att lita på mig vilket jag verkligen förstår! Och det slutade med att han gjorde slut. Jag kommer aldrig kunna få tillbaka hans tillit för mig men jag kommer aldrig sluta kämpa för honom Han är min framtid och om han nu inte blir min framtid så vill jag inget ha.
  /Cornelia
 • Min flickvän har under en ganska lång tid tagit mycket avstånd från mig, och ex inte svarat på mina sms, inte svarat att hon älskar mig tillbaka och undvikit att krama mig. Jag kände då att hon lika järna bara kunde göra slut för att jag blev så ledsen av det. Jag frågade henne om detta och då fick jag svar av henne där hon skrev ”Du har absolut inte gjort något, jag är bara i en jobbig fas där jag måste tänka lite mer på mig själv”. Efter det så tänkte jag inte något mer på det och gick till skolan som vanligt. I skolan så pratade hon knappt med mig eller svarade när jag ställde frågor till henne. Detta gjorde mig väldigt ledsen och jag började gråta när vi pratade. Hon sa då till mig att detta inte skulle funka mer då hon behöver mer en vän än en flickvän för att hon inte vill såra mig. Men det enda jag vill är att allt ska bli som vanligt igen,
  /Jsjsbekeke
 • Jag älskar henne så himla mycket, men jag känner att hennes självmordstankar påverkar mig dåligt. Ibland fick hon även för sig saker och blev arg på mig för hon trodde att jag var otrogen med henne. Detta fick mig att tänka att våran relation inte skulle hålla. Igår gjorde jag slut. Det var de jobbigaste och svåraste jag gjort. Men jag vet att det var rätt gjort. Hon tycker att jag ska ge henne en andra chans, det gör mig så ledsen när hon säger så, för jag vet att det inte kommer fungera. Men jag älskar henne fortfarande och känner mig helt splittrad inombords. För ca 5 månader sedan begick hennes barndoms kompis självmord och det har påverkat henne väldigt mycket. Hon försökte ta livet av sig i skolan för hon mådde så dåligt. Detta var andra försöket sen vi blev tillsammans. Hennes självskadebeteende har också smittat mig. När jag var full med henne sist kände jag från ingenstans att ta ett rakblad och skära upp mitt ben. Ärren är kvar ännu idag. Ändå älskar jag henne, fast jag vet att vår relation är var så destruktiv.
  /Kille 15år
 • Dagen var den 22 oktober 2023, vi firade våran årsdag 1 vecka innan. Han dumpar genom Snapchat på ett väldigt ledsamt sätt där han skriver och sedan inte vill prata mer vilket gör att han tar bort en från allt. Han var min första riktiga kärlek vilket gjorde sjukt ont. Alla våra minnen och utflykter vi gjort tillsammans gör ont att kolla tillbaka på. Eftersom han var min första stora kärlek och han jag tänkte tillbringa mitt liv med så gråter jag ännu idag, idag är det den 18 januari och det har gått 3 månader sedan relationen tog slut, jag mår egentligen bara sämre och sämre men har såklart fått lite leende på läpparna då och då men det gör ont varje dag. När jag kollar tillbaka på bilder jag var så lycklig på och har största leendet som jag någonsin kommer att ha så brister hjärtat något enormt. Det gör så fruktansvärt ont då jag inte vet hur han står i livet, om han träffar någon annan, om han gått vidare eller kanske fortfarande tänker på mig. Det är en så jobbig sits jag är i så jag inte vet vart jag ska ta vägen men man får ta dag för dag har jag nu lärt mig på sistone, alla runt om mig sa, tiden läker alla sår, men dessa sår kommer inte bli läkande, det kommer isåfall bli stora ärr av dem för det gör mer ont än vad jag kan förklara i denna stund, går dag in och dag ut och undrar om han faktiskt fortfarande tänker men även gillar mig fortfarande, denna frågan ställer jag mig dagligen men vi får se vad tiden har att ge för den som väntar, väntat aldrig för länge.
  /Hedda
 • Det har gått tre månader sedan vi gjorde slut (han dumpade mig två veckor innan vår årsdag, vi båda (20år) var varandras första kärlek och relation). Jag gråter fortfarande varje dag med det blir mindre och mindre, och vissa dagar tårar det bara kort i ögonen. Det känns jobbigt att tänka att han har slutat älska mig. Hur kan man bara sluta älska någon som känner en så djupt, som man delat så många intima minnen med? Jag väljer att tänka att han bara gräver ner sina känslor men då återstår frågan hur man kan såra någon man älskar... När jag tänker på det ser jag så tydligt hur elak, taskig och kall han har varit mot mig och hur mycket han har sårat mig. Jag väljer att se allt det vackra och goda som han har givit mig men idag undrar jag om jag fortfarande älskar honom. När jag kollar tillbaka på bilder tittar jag inte på honom, utan på mig. Hur glad jag var. Hur älskad och åtråvärd jag kände mig. Möjligheten att få vara intim med någon för första gången och inte känna sig rädd eller dold. Jag tror det är det jag saknar. När jag kom på det här så kändes det bättre eftersom det är ett steg i att skilja det som han faktiskt bidrog med och det som jag själv skapade känslomässigt i relationen. Jag är säker att jag hittar någon som jag kan dela min kärlek med igen, trots att det känns väldigt ensamt nu. Men den som väntar på något gott...
  /väntar aldrig för länge! <3
 • Han gjorde slut med mig idag, efter 1 år av förhållande.. och jag vet vad ni tänker, bara 1 år? Men det var mer än så, vi flyttade ihop efter 8 månader. Jag hittade annonsen och hela min familj hjälpte till med flytten. Det var då allting började gå helt åt skogen.. han föredrog att gå ut med sina kompisar framför vårt förhållande, till den punkt att han krävde det skulle vara en rutin i vårt vardagsliv. Speciellt efter bråk. Jag är sån som vill fixa problemet här och nu, han ville hellre ha kul först och sedan komma tillbaka till mig för att prata om det. Det blev så frekvent att det blev bråk varje vecka och det var vad våra bråk handlade om för det mesta, killtid. Jag förstår ju att man ibland behöver omväxling från sin partner, men när det går ut över skola, vårt förhållande, tvättider som inte hålls osv så vet jag inte hur mycket det går att försvara längre. För hur jag än vrider och vänder på det, så jag orkar inte älska någon mer än han älskar mig. Det vet jag. Men när man är så kär och förälskad i någon att man ser de som en del av en, känns det nästintill omöjligt att släppa taget. Jag vet att jag heller inte är en ängel, jag har sårat honom också. Tex har jag sagt saker jag inte menat, gjort slut när jag inte menat och varit oresonlig vid vissa tillfällen (tex jul) när det gäller tiden med hans kompisar. Men det tycker jag inte försvarar hur han leker med mina känslor, att han verkar vilja ha mig och vårt förhållande när han känner för det, men inte när han tycker att friheten med kompisarna är mer intressant. Det är inte kärlek. Det är inte partnerskap någonstans. Han menar att han älskat mig hela tiden och kämpat mer än jag vet om, och det kanske han har rätt i. Men det han visar mig med handlingar är motsatsen. Jag vill så gärna att det ska fungera. Men jag kan inte heller vara ihop med två människor i en kropp, en som inte bryr sig mindre om mina känslor, och en annan som ber på sina knän att jag stannar och ser det bästa i honom.
  /J, 20 år
 • Min kille gjorde slut med mig på nyår 2023, detta hände över sms när han firade hos sin kompis och två av dom sa att det har gått för långt. Vi bråkar om små saker och stora, vi litade inte ofta på varandra och vi lyssnade inte på varandra. Men vi var ihop med varandra ändå eftersom vi älskade varandra.

  Det han menade med att det hade gått för långt är att jag kunde hota med saker men jag gjorde så klart inget av det. Jag blev svartsjuk för minsta lilla. Jag ville kontrollera honom för jag var så osäker för allt han gjorde. Han sa också att detta kunde jag förhindrat innan men det är för sent nu, men jag älskar honom så jävla mycket, jag kan inte släppa honom, men jag måste.
  // 15 årig tjej
 • Jag hade skrivit med en kille och efter nåt år bestämde vi oss för att träffas. Jag tyckte om han och han oxå (vad jag trodde). Han bestämde att vi skulle vara i ett förhållande ganska tidigt. Vi hade det bra och allt var bra vi pratade ofta och skrev då och då. En dag slutar han svara mig och ghostar mig. Jag jagar efter svar och förstår inte vad som hände. Jag va helt förstörd i flera veckor, ja månader, och hör av mig för att förstå vad som hände.

  Får ett meddelande några månader senare om att han hade varit otrogen mot mig med andra. Jag var helt helt förstörd, han förstörde min mentala hälsa och jag hade ingen ork för jag kände mig som en äcklig människa. Han ghostade mig igen och aldrig mer fick jag höra från han. Jag fortsatte höra av mig till han vet inte varför men älskade han och ville förlåta honom. Han ville inte bli förlåten eftersom han aldrig svarade mig mer. Han lämnade ett stort hål i mitt hjärta och jag hamna i en grov depression. 
  /Amani
 • Jag blev tillsammans med en kille från Danmark efter att vi hade pratat i några månader. Hans bästa kompis var också min vän så det blev en ganska stark relation. Vi hade träffats 2 gånger innan jag hade tagit initiativet till att våra föräldrar skulle ta kontakt och att min familj eventuellt skulle åka till Danmark för att träffa honom. Vi hade planerat och allt var som i en film. Veckan innan började jag bli super taggad och glad över att jag äntligen skulle få träffa honom igen. Söndag kväll hade de varit precis som vanligt, vi sa godmorgon, han sa att han älskade mig osv. Söndag kväll, en vecka innan jag skulle till honom får jag meddelade av honom när han säger att han vill göra slut. Jag gråter i flera timmar och kan inte förstå vad som har hänt. Jag sover med mamma i mina föräldrars säng i 3-4 nätter innan jag klarar av att sova själv. Jag mådde psykiskt dåligt i några månader innan jag insåg att jag klarar mig utmärkt utan honom.
  /Anonym
 • Jag vet inte riktigt om man kan kalla det att ”bli dumpad”. Men jobbig var / är det. Jag är en tjej på 15 år, och har till och från gillat en kille sen jag var 10 år. Den här killen hade jag skrivit med ganska länge under en längre tid nu när jag är 15. Jag vart verkeligen KÄR och trodde att det var något mellan oss. Vi flörtade och hängde några gånger utanför skolan, men det jag inte visste var att han bara skulle sluta. Alt var het plötsligt slut. Han slutade skriva och blev kall. Jag fattade ingenting, fattar fortfarande ingenting.
  /Så anonym jag kan bli
 • Jag var så ledsen o vänta på han i 2 år. Han blockade mig överallt och jag har aldrig känt mig så ensam.
 • Jag blev lämnad av mitt ex får ungefär ett år sedan nu och vi hade varit tillsammans i ett halvår. Jag var så kär i h#n och den första veckan var allt jag kunde göra att bara gråta och skrika tills jag inte kunde andas. Det fortsatta att vara jobbigt i flera månader efter det. Jag kände mig värdelös och som att jag aldrig skulle kunna bli älskad igen.

  Och det här kommer låta jättecheesy men efter att många månader av tårar och dålig självsyn så ändrades jag som person till det bättre. Jag var inte i rätt period i mitt liv att vara i det förhållandet och jag är på ett sätt glad idag att det avslutades och det trodde jag aldrig att jag någonsin skulle säga. Jag och mitt ex är fortfarande jättebra vänner och båda två är helt olika personer idag men vi kan ändå älska varandra som vänner.

  Det är ju så klart inte så för alla par som gör slut men efter att jag hade fått mitt space så började allt bli bättre. Jag träffade massa nya vänner på egen hand jag upptäckte nya grejer om mig själv min sexualitet och min stil. Om vi inte hade gjort slut så hade det kanske aldrig hänt nu känner jag att jag har hittat mig själv igen och även fast det kanske inte känns så för dig som just nu går igenom en break up så lovar jag dig att det kommer bli bättre
  /stelt
 • Jag blev dumpad för 2 veckor sedan. Jag hade hittat den perfekta tjejen, vi träffades ofta under höstlovet men en dag efter vi låg så fick jag stora skuldkänslor helt utan anledning och mådde väldigt illa. Jag sa att jag återkommer om 1 dag för jag inte mådde så bra. Efter 1 dag så träffades vi igen och bara hängde och tog det mest lugnt, samma kväll gjorde hon slut med mig och sa att det inte funkar mer. Jag vet inte varför men det bara blev så.
  /15
 • Jag blev dumpad 2 veckor innan vår årsdag. Jag hade själv känt att jag börjat tappa gnistan, men inte kärleken. Inte hur mycket jag älskade honom. Jag hade redan snackat med vänner om huruvida vi skulle hålla eller inte. För jag kände nästan att något saknades. Men jag bestämde mig för att jag älskade honom för mycket för att göra slut. Jag ville fortsätta kämpa, tänkte att det kunde bli som förr. Jag glömde bort att det inte spelar någon roll hur jag känner för honom, utan hur han får mig att känna. O han fick mig att känna mig ensam, tom mot slutet.

  Det var som om våra kramar saknade betydelse. Vi kramades utan att jag fick något, ingen trygghet, ingen kärlek, ingenting. Det var bara två kroppar som stod i varandras. Det var nog därför jag sökte mer närhet än någonsin tidigare. Men närheten gav mig ingenting. Tvärtom förstärktes nästan det tomrum jag redan hade. Vi hade dessutom långdistans o helgen vi gjorde slut hade vi inte setts på 3 veckor.

  Vi hade haft en bra helg där allt var som vanligt, men ändå kändes något off. På söndagkväll frågade jag vad han tänkte på. Han sa att han vet att kärleken går upp o ner, o att den just nu är nere o han var rädd att den ej skulle gå upp igen. Jag började skaka okontrollerat. Jag stod dock för mina känslor - att jag älskade honom för mycket för att sluta kämpa. Han sa att han tänkt exakt som jag men inte längre vet om kärleken är tillräckligt stark. Det kändes ganska självklart att man måste göra slut om han inte älskar mig längre. Jag förtjänar någon som gör allt för mig o älskar oss oändligt, kämpar för oss. Han sa dock att han inte var redo att fatta något beslut den kvällen, han hade ej tänkt att det skulle bli såhär. Jag sa att jag behöver ett beslut, kan inte må såhär i tre veckor för att sedan inte ens veta vad vi kommer resultera i. Så vi gjorde slut.

  Jag känner någonstans att det var det rätta. Vi var på något sätt så nära varandra men ändå så långt ifrån. Nu har det gått 3 dagar sedan dess. Jag har börjat inse att han inte var den han var i början. Jag fick inte längre det jag behövde eller ville av förhållandet. Han var ego som tusan när det gällde oss. Jag vet inte varför han trodde att han ej förtjänade mig men hans handlingar visade att han inte gjorde det. Så kortfattat, lita på din magkänsla. Den har alltid rätt även om det kan vara jobbigt i stunden.
  /18 årig tjej
 • Jag träffade min kille precis efter studenten. Han var mitt första allt och jag älskade honom så djupt, då han visade mig hur det känns att vara älskad. Det finns ingen annan som känner mig bättre och djupare än honom. Men precis två veckor innan vår årsdag gör han slut. Jag har gråtit i en hel vecka nu och kan knappt fatta varför. Han säger massa ursäkter, men alla såna grejer han tagit upp är normal i alla relationer, ingen kan vara perfekt, och jag vet att han fortfarande älskar mig.

  Vi träffades igen i helgen och han sa faktiskt att han älskar mig och att det kändes som om vi är tillsammans igen. Men han vill fortfarande inte bli tillsammans med mig igen. Jag var tvungen att ta valet igår att jag inte kan bli tillsammans med honom igen, att jag måste sluta hoppas eftersom jag inte kan gå tillbaka till en relation där min pojkvän inte är säker på om han vi ha mig eller inte. Jag kan inte vara konstant rädd att så fort det blir en konflikt så ska han lämna mig.

  Det känns så otroligt svårt just nu och jag är rädd att jag aldrig kommer hitta någon som kommer älska mig lika mycket/vara lika bra (eller bättre) som honom. Jag känner mig samtidigt så besviken för det kändes som om jag hade valt honom så noga, att han verkligen var partnern för mig- men så var jag tydligen inte värd att behålla för honom. Men jag kan inte göra något annat än att acceptera situationen och hoppas att det kommer en dag då jag hittar kärlek igen.
  /Det kommer bli bättre<3
 • Blev dumpad efter 1 år, lite jobbigt eftersom vi gick i samma klass…
  /DinBaba
 • Jag blev dumpad efter ett 1 år och 8 månaders långt förhållande. Det kändes rent ut sagt förjävligt. Det var hela mitt liv som rasade samman. Hela min framtid och min syn på livet. Det var hen som fick mig att se framåt och kämpa för livet. Men nu är allting borta. Känns som ett tomt hål och en klump i magen. Utan att veta hela historien så dumpar hon mig. Helt utan att lyssna på vad jag har att säga.
  /Anonym
 • Den dagen när jag vaknade var han väldigt konstig och sen skrev han att han inte gillade mig nå mer. Ända sedan dess har jag varit förkrossad även fast vi inte var tillsammans men jag gillade han för mycket för att acceptera det.
  /Anonym
 • Jag blev dumpad av mitt ex på sms efter 1.5 år. Jag fick ingen förklaring och har fortfarande inte fått det. Vi var verkligen bästa vänner, om något hände så kunde jag åka hem till honom eller så åkte han till mig, våra föräldrar trodde att vi skulle hålla, han var verkligen världens finaste, men efter att han gjorde slut blev han en helt annan person, kall, brydde sig inte om mig alls, elak osv.

  Jag åt och sov knappt på 1.5 vecka, jag var i sån chock, jag panik grät flera gånger om dagen och jag trodde att jag skulle dö. Det har gått lite mer än en månad nu, jag gråter mig ibland till sömns och jag vaknar upp och gråter nästan varenda morgon, men det har blivit så himla mycket bättre nu. Vi har pratat och vi har bestämt att vi ska prata ut om allting någon gång i framtiden.
  /Tjej, 17 år
 • Jag och mitt ex hade varit tillsammans i 4 månader och 3 veckor, en dag skrev han på insta till mig och bara ''Jag orkar inte vara i ett förhållande just nu, jag har inte tid med det, du är en jätte fin person och det är inte ditt fel. Jag vill gärna vara vän med dig och så, sorry'' Jag blev helt förkrossad, jag ville inte att det skulle vara slut. Det var han som fick mig att tro på kärleken. Jag älskar ju fortfarande han så jag vet inte hur jag ska ta mig vidare efter detta
  /Tjej 15
 • Hej! Jag blev dumpad senast idag av min kille som var min första och älskade kärlek som jag trodde jag skulle ha hela året MEN det tog slut efter 1månad och 2veckor. Och det är skit jobbigt, han skulle ha sin tröja som jag fick låna och sen 5min senare så skrev han att de var slut…. Jag älskade honom av botten av mitt hjärta och jag kommer inte kunna släppa honom snabbt, klarar inte av det när det var mitt real love 😢
  /Mw
 • Jag fick massa snaps om att de beklagar sorgen. Jag hade inte öppnat hans sms än. ”Förlåt men jag vill inte vara ihop med dig längre.” jag läste det om och om igen men allt bara rasade ihop.
  /Olivia

Aktuella artiklar

Egna berättelser

Jag inser att han inte har känslor kvar...

Jag och min kille har varit tsm i lite mer än 1 månad. Jag älskar honom jättemycket men han verkar inte känna detsamma som jag. Han vill knappt prata i skolan och han vill absolut inte kramas.

Egna berättelser

Signalerna jag fick var fel

Från kärleksfulla TikToks och meddelanden till allt mindre förekommande hjärt-emojis. Jag blev såklart väldigt ledsen.

Till toppen av sidan