Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Finns det killar som gillar lite större tjejer?

Finns det killar som gillar tjejer som väger ungefär 70 kg?

Denna fråga skulle jag säga är mer riktad till alla killar där ute. Det är så att många tjejer skäms för sina kroppar och mår dålig av det. Många tjejer som väger mer vet inte om någon kille skulle vilja vara ihop med dem för att de väger mer. Det är något slags kroppsideal som är att man ska vara smal och väga under 50 kg. Det jag vill komma till är att fråga alla killar där ute om de tycker att det är oattraktivt att vara ihop med en tjej som väger typ 70 kg?
/Alla kroppar är fina!💋

Svar:

 • Antagligen men jag är ganska smal så det är ganska läskigt, vill inte bryta något. Men generellt tror ja väldigt många är helt ok med det dessutom bryr sig folk mindre o mindre med åren.
  /För smal tyvärr
 • Nejjj, det spelar ingen roll hur mycket en person väger, om andra människor inte tycker om det så är det deras förlust. Tänk om de dissar någon bara för dens vikt och då förlorar chansen för världens snällaste människa. Jag tycker du borde göra det som känns rätt för dig.
  /Popcorn
 • Som tjej så kan jag säga att när man verkligen blir kär i någon, att ens själar connectar så bryr man sig inte om man är lite större. Min kille till exempel, tror inte att jag kommer gilla honom mer när han skaffar abs, för att han har bulkat så han har stora muskler men också mer fett, men jag bryr mig verkligen inte alls, för han är perfekt i mina ögon och det är inte ens hans kropp jag är kär i, det är han som person. Rätt person kommer inte bry sig om din vikt.
  /15 årig tjej
 • Ja bara hon har en bra personlighet! Men jag drar linjen om hon har svårt att sätta sig i en bil eller är alldeles för överviktig men då menar jag ca 32 i bmi. Min största ick är om hon är dum mot andra.
  /En fet idiot
 • Här! Jag älskar lite stora tjejer. Så jävla heta. Va inte osäker om din kropp. Alla tjejer är fan snygga.
  /Ash
 • Jag gillar alla tjejer! Bara de har stora bröst...
  /Weird fråga
 • Det finns jättemånga killar där ute som är attraherade till lite större tjejer. Det flesta kanske vill ha mindre tjejer men det gör ingenting. För kärleken gör en blind. Det spelar ingen roll hur stor man är så länge man är fin på insidan så kan man bli älskad. Var inte orolig.
  /Charlie
 • Inte personligen men säkert många andra som gör det.
  /Kille, 15
 • Jag är tjej men bisexuell och jag tycker att lite större tjejer är snygga! Det som är avgörande för mig vem jag blir attraherad av är mer vad man har för utstrålning och personlighet (t.ex. så tycker jag att det är attraktivt med självförtroende och att man är snäll och rättvis) än kroppstyp.
  //Du är vacker, kom ihåg det!
 • Dom finaste tjejer och kvinnor ska ha stora former. Hundar jagar ben.
  /Rontan6
 • Många tycker det spelar roll. Tycker inte jag. Slå en signal om du vill ha mig. 
  /OS
 • Smaksak skulle jag säga.
  /Kebab Kalle
 • Jag är ju då en tjej, men jag tycker absolut inte att det är nåt fel med det! Tvärtom, så tycker jag att man ska se alla på samma sätt. För vi alla är ju olika, och vi kan inte göra nåt åt det! Kör på bara! Det är mitt bästa tips :)
  /En tjej
 • Nu förstår ni hur killar känner sig.
  /Kille
 • Absolut! Det finns massor med killar som gillar lite större tjejer. Alla tjejer är fina oavsett hur mycket eller lite man väger! Alla är fina ! Alla tycker att det är viktigt med utseendet men det viktigaste är hur personen behandlar dig. Man kan hitta någon person som man inte alls tycker är attraktiv i utseende men attraktiv i personligheten. Det är viktigt att veta om.
  /Anonym
 • Jag håller med om att det är personligheten som är viktigast.
  /#Vågaälskaalla
 • Ja såklart att man kan tycka om alla. Det är personligheten som är högsta prio.
  /En vanlig grabb
 • För min del spelar de ingen roll på de sättet för de är insidan som räknas liksom. Är en lite större kille som svarar nu och har inte haft många förhållande elr samlag med många.
  /Alla är vi lika mycket värda
 • Det spelar ingen roll hur hon ser ut, det är personligheten och ens egen kärlek.
  /Anonym
 • För mig spelar det ingen roll om hur tjejen ser ut jag tycker det viktigaste är personligheten.
  /Anonym
 • Personligen gillar jag ej guzzar över 60 pannor där börjar de gå åt de tyngre hållet (förutom om du har feeeet gött och runda och gigantiska boppar) dock är det bara min preferens och alla är olika och fina på sina egna sätt (ignorera allt de sista).
  /Top SMEGMA
 • Alltså först måste man förstå att 70 kg kan se olika ut beroende på kroppsbyggnad. En tjej som är 180 cm kommer se ut på ett sätt när hon är 70 kg och en tjej som är 150 cm kommer se ut på ett sätt när hon är 70 kg. Om man ska kolla statistiskt sett är 70 kg, två kilo mer än genomsnittet i Sverige för kvinnor.

  Man måste även tänka på hur vikten är uppdelad, om man har stora bröst eller stora höfter. Många killar bryr sig inte jätte mycket om din vikt så länge du ler! Personligen tycker jag att tjejer som har lite vikt är rätt så nice. Ni är mjuka och gulliga.
  /Kille 15
 • Not my type no cap, but you go girl!
  /slay
 • Jag är ingen kille men skulle inte tycka det var oattraktivt med en tjej som väger lite mer än Kim kardashian. Men vill också säga att det inte är rätt med det här att killar ska vara längre än tjejer för att det ska bra. Alla är perfekta!
  /Emma
 • Ja, smaken är olika men många killar gillar mer kurviga tjejer tänk Kim kardashian. Tyngre tjej = större röv och pattar. Sen är det så också att om en kille verkligen är kär i en tjej kommer han aldrig att bry sig om vikten. Personligheten är det som räknas.
  /Kille 17
 • Jag har absolut inte några problem med tjejers vikt eller utseende. Jag skulle heller inte tycka det är pinsamt eller oattraktivt att vara ihop med en sådan tjej.
  /Victor
 • Det är inte oattraktivt att se nån annan som är ihop med nån på 70 kg, not my business, men jag vill inte vara med nån över 65 kg. Det där med att alla kroppar är fina och att man ska "va sig själv" betyder inte att man inte ska önska att man ser ut på nåt annat sätt och att du är ok som det är, utan att du inte ska tänka att du är otillräcklig eller fel på nåt sätt på grund av nån (eller nåt) annan/annat än dig själv.

  Men om du tycker att du är fel och hellre vill se ut på nåt annat sätt bör du väl göra så att du ser ut så, om det är nåt du verkligen vill. Om du vill gå ner i vikt, så gör nåt för att det ska bli så. Ät/drick bättre (inte nödvändigtvis mindre) och träna. Därför tycker jag som jag tycker. Om nån som ser ut så, även om de inte vill det, har de nog inte särskilt bra disciplin och/eller självsäkerhet. Båda är saker jag vill att min partner har, för att de är sexiga.
  /Var inte "dig själv", var den du vill vara
 • Vikten är inte viktig och det är tjejens personlighet som räknas för mig 😀
  /Peter 15
 • 100% för mig spelar inte en tjejs vikt roll över huvud taget utan bara personlighet och att man kommer överens såklart.
  /Pöjk
 • Älskar stora tjejer!
  /Poinip
 • Gärna för mig, så länge du inte är en mördare
  /En 16 årig grabb

Mer på UMO

Svara varandra

Vad ska man tänka på inför första dejten?

Jag har haft kontakt med en kille ett tag och nu ska vi träffas för första gången.

Artikel

Köpa och sälja sex – vad säger lagen?

Att köpa sex är olagligt. Det spelar ingen roll om ersättningen är pengar, alkohol, ett jobb eller något annat. Här kan du läsa mer om vad lagen säger om att köpa och sälja sex.

Svara varandra

Hur pratar man "dirty"?

Min tjej vill att jag ska prata "dirty talk" med henne. Men jag vet inte hur man gör. Vad ska man säga?

Svara varandra

Min tjej vill inte ha sex längre, vad ska jag göra?

Jag och min tjej brukade ha ett perfekt sexliv, men nu vill hon inte ligga längre. Vad hade du gjort i samma situation?

Svara varandra

Jag är beroende av porr, vad ska jag göra?

Jag är en trettonårig kille som blivit beroende av porr. Nu vill jag titta mindre på porr men vet inte hur.

Svara varandra

Vad gör ni tjejer när ni går in tillsammans på toaletten?

Vad gör tjejer egentligen när de går in flera på toaletten samtidigt?

Svara varandra

Varför blir jag inte kåt?

Jag blir inte kåt av något alls och vill inte ha sex med andra. Är det något fel på mig?

Svara varandra

Hur får jag honom att våga prata med mig?

Jag gillar en kille som är lite blyg och tillbakadragen. Många dömer mig på grund av mitt utseende, men jag vill lära känna honom och att han ska gilla mig för min personlighet. Hur ska jag få honom att våga prata med mig?

Svara varandra

Gillar min kompis, hjälp!

Jag gillar en tjej i min ålder som går i samma kyrka och vi är bra kompisar. Har på senaste kunnat se tecken på att hon kanske gillar mig, hur ska man gå till väga för att ta det vidare?

Svara varandra

Vad blir killar kåta av?

Ge tips på vad killar blir kåta av!

Till toppen av sidan