UMO frågar: Är hen intresserad?

Hur vet man om någon är intresserad av en? Och vad gör man då? Här kan du skriva dina tips, och läsa vad andra har svarat.

Andras svar: 

 • Man märker att personen kollar på en hela tiden. Om man märker att någon gillar en så ska man säga vad man känner för personen.
  /tInDrA
 • Alltså jag märker typ när min kompis är intresserad i någon för att hen stirrar på den hela tiden. Då så frågar jag bara och får svaret.
  /Mari
 • När någon säger att "jag är intresserad av dig" och om man ej vet kan man alltid fråga "hej är du intresserad av mig?" Lycka till!
  /SoufiR
 • Ni möter ofta varandras blickar hen värkar vara glad när hen ser dig
  /Sara R
 • Har en tjej på jobbet, tittar ofta på henne utan att le eller skratta. Hon stirrar bara från långt håll, det lite irriterande mig ibland.
  /Robert
 • Personen kanske vill vara i din närhet väldigt mycket och kollar på din rumpa när du böjer dig ner och ska ta något från marken.
  /Abdullah
 • När en person är intresserad så stirrar personen på dig eller tittar på dig i smyg men så fort du får ögonkontakt med honom så ler han och tittar snabbt bort för att du inte ska märka något. Men om personen som du tror är intresserad kommer ihåg vad ni har pratat om och börja berätta om det igen och båda börjar skratta åt samma sak och att ni båda gör samma rörelser som t ex om du börja utrycka dig med dina händer så börjar han också det och om du tar ett steg fram så gör han också det.

  MEN kom ihåg att man lever livet en gång och att man ska försöka våga ta första steget om det är så att du också är intresserad. Men låt ingen pressa dig för det. Lycka till 🤞
  // en tjej som gick igenom detta är ihop med han nu ❤️
 • Blickar & ögonkontakt är två tecken på att personen är intresserad av dig. När jag är intresserad av någon försöker jag starta konversation med personen, ler och ögonkontakt.
  //anonym
 • Hen kanske beter sig anulunda mot dig än vad hen gör mot andra.
  /anonym
 • Nu kan jag bara utgå från mig själv. Men när jag var/är kär eller i alla fall intresserad av någon, börjar jag le och prata mycket, samt bli mera avslappnad och få mera energi på något sätt (endorfinerna sätter igång). Jag blir även lite närgången och vill gärna vara nära personen i fråga.
  /Anonym
 • Dom gångerna jag crushat på nån letade jag efter tecken på att hon gillar mig tillbaks. Det kan vara tex hon startar konversation och fortsätter den, ögonkontakt eller att hon försöker typ vara rolig framför mig.
  /Fille
 • Hur du vet att en kille gillar dig:
  1. Han brukar oftast behandla dig på ett annat sätt som han behandlar andra. T.ex. han kanske e snällare mot dig än vad han e mot andra.

  2. Han brukar vilja va nära dig, han brukar t.ex. fråga sina vänner om de kan typ gå ut t ett ställe som han vet att du ska t.

  3. Han skrattar åt alla dina skämt även om de it va ett dugg roliga.

  4. Han brukar gilla att retas med dig. Speciellt om din längd. Han brukar t.ex. säga ”asså du e så kort gå o drick mjölk så du kan bli längre” elr ngt sånt.

  5. Han brukar starta konversationer med dig. Asså det e it bara du som börjar skriva elr prata utan han brukar oxå göra det.

  6. Han brukar vilja veta ganska mycket om dig o veta saker som du gillar så att han kan leka som att han vet ALLT om den där saken o att han oxå gillar den.

  Det här va alla mina råd, lycka till 😉 o ta din chans! ❤️
  //Kärleks doktorn!🥰💯❤️
 • Jag försöker inte att vissa det . Men om man gillar den tillbaka så kan man flörta lite eller såå
  /Nopp
 • Hen sneglar på dig hela tiden. Det är för att han inte vågar se dig i ögonen men kan ändå inte se sig mätt på dig. Det vet jag för det var så när jag var kär och min pojkvän var också så
  /En lite ledsen tjej (han har nu gjort slut)
 • Såklart är alla killar/tjejer olika, men ofta är personen ganska lättskrämd, eftersom den är på helspänn hela tiden. Jag var i alla fall det när jag gillade nån. Såklart kan alla vara olika, men bara ett tips. Lycka till❤
  /Hemlig individ
 • blicken avslöjar intresset – Normalt när vi pratar med andra människor och tittar dem i ansiktet så går vår blick mellan ögon och näsa som i en triangel, men när vi blir intresserade av någon börjar vi titta på andra kroppsdelar. En väldigt erogen zon är läpparna.
 • Hen ler mycket i din närhet och kan även vara lite klumpiga då de försöker visa upp sig men är för närvösa:)
  /Tm
 • När jag var kär märkte jag att han jag gillade pratade med sina killkompisar och sa ”Elsa var ju bäst idag” när jag hade varit framme och gjort bort mig lite smått så alla skrattade. Då sa hans ena kompis ”uuu! Ni kommer ju snart vara att par!” Och då log han och skrattade bara! Jag tror att om hen du gillar pratar bra om dig och att ni har roligt tillsammans är det ett bra tecken! Pls. Det visade sig att han faktiskt var kär i mig🥰
  /Elsa
 • Man förstår att någon är kär i någon när man vill vara i närheten av personen hela tiden och verkligen säger till så att man inte tappar kontakten med varandra! 💗🥰🧡
 • En kille i min klass kollar alltid på mig och ler men han vågar liksom aldrig prata med mig för han är ganska blyg. Men jag har inte gillat han men liksom ändå ibland typ tänkt på han och nu vet jag inte om jag kanske fått för mig att han gillar mig och då börjar jag nästan gilla honom.
  /kärlek är komplicerat!!!!
 • Är det över snap, tänk först: Hade personen skickat en sån här snap till vem som, en kompis exempelvis? Vad är det för snap personen skickar? Är det en takbild eller en bild där hen ser med kåt ut? Ger personen dig några hintar om att hen gillar dig i konversationer och ställer personen frågor till dig tillbaks? Kan hen visa att hen är intresserad av att lära känna dig?

  Testa personen. Jag använde mig av en app där man ställer frågor anonymt. La ut en länk som bara han kunde se och vips kom det in lite frågor som ”Vad tycker du man kan hitta på på första dejten” och ”vad är förbjudet på en dejt” mm sen blev det rättså uppenbart.
  /En tjej med erfarenhet
 • Jag är kär i någon. Och om jag är kär i nån så går jag fram till personen jag gillar och blir vän med hen först.
  /Alias
 • Har finns några frågor du kan fråga dig själv för att ta reda på om någon är intresserad i dig:
  - Tittar/ stirrar de på dig ofta?
  - Brukar de vilja vara nära dig?
  - Kommer de ihåg det ni pratat om?
  - Brukar deras humör bli bättre när du är nära?
  Det har var allt jag kunde tänka på, men jag hoppas att det hjälper!
  /Alice
 • Man kan förstå snabbt att någon är kär i en när man håller en lång ögonkontakt minst på 5 sekunder!
  /Mandana
 • när han kollar på dig i smyg
  /annabeth
 • Du vet att någon är intresserad av dig när du märker att hen vill vara runt dig hela tiden och sedan så kommer du veta att han eller hon är intresserad så småningom
  /Benim
 • Man vet aldrig på grund av att man vet ej och hen är intresserad eller bara är en snäll person. Men jag tror att när någon skrattar på mina skämt exempelvis eller kolla på en då och då.
  /Anonym
 • Om ja är intresserad av personen tillbaka så blir man ju bara väldigt glad och vill göra allt för att få den. Men jag brukar märka att personen vill vara med en själv väldigt mycket och frågar vad de gör och hur de mår och såna saker och om ni går i samma skola så kan man se igenom att personen vill prata lite snabbt med dig eller bara säga hej när ni går förbi varandra.
  /Linus
 • Alltså en kille i min klass ”stirrar” på mej, jag känner mej typ speciell och när jag kollar tillbaks gör jag en generad och gullig blick och han gör typ en konstig grimas för att typ skämta bort situationen, tycker om han men inte liksom stört kär för att jag har svårt att se oss som ett par osv..
  /Tjej i 7/8:an
 • Svårt och förstå skillnaden mellan tex. om hon är bara artig eller intresserad!? Tjejer beter sig på 100 olika sett , en dag gråter hon samt prat sugen o kramar, en dag kan hon knappt skicka i väg ett hej. En dag tittar hon på dig rakt i ögonen o ler så kärleksfull , tar dig på ryggen/armar och bjuder dig sin hjälp osv , men nästa dag vill hon knackat komma ens närmare dig ,men dagen efter så blir hon kär igen 😂😂😂😂
  /Kille
Till toppen av sidan