Panik - lämna sidan!
Kärlek

Är hen intresserad?

Hur vet man om någon är intresserad av en? Och vad gör man då? Här kan du skriva dina tips, och läsa vad andra har svarat.

Andras svar: 

 • Söker närkontakt
  /Bob
 • När någon är intresserad av mig ser jag hur de kollar på mig. Jag försöker få ögonkontakt med den personen. Och jag får fjärilar i magen när jag är kär.
  /Tjej som älskar katter❤
 • Jag brukar känna på min magkänsla väldigt mycket. Om den säger att hen är rätt så är hen rätt för mig och gillar mig. Men kollar på en, nickar när man har ögonkontakt, tittar på en när man sitter själv i matsalen nära hen även fast hens kompisar är där och kollar upp om man tex går på övervåningen och hen ser dig när hen är på undervåningen och ler mot en för man råkar kolla på hen. Ler när du vänder dig bak för att fråga hen något och små skrattar för hen är nervös. Eller när ni är i grupp och man ska läsa upp något tex en presentation om sig själv och hen ser och redan har läst det man inte kommer säga i sin presentation muntligt. Och när man säger ”det här behöver vi inte prata om” eller ”nu är jag färdig” Finns så mycket. Med det är vad jag har upplevt av mina 2 förhållanden Men lita på magkänslan Det värsta är ett nej och det kan bli jävligt pinsamt men lita på magkänslan och ett nej ör det värsta du kan få
  /Tjejen med stora kärleksproblem
 • 1: Personen är mycket mer sprallig när du är i närheten ( hen vill få din uppmärksamhet eller känner sig mer säker o trygg med dig ) eller mycket mer tyst och blyg ( hen är nervös och vill göra bra intryck på dig och vill undvika misstag eller skämma ut sig inför dig)

  2: Röda kinder när hen ser dig eller rör vid dig eftersom det känns overkligt och spännande att vara med dig eller röras vid dig.

  3: Ler ofta när hen ser dig på ett varmt sätt

  4: kramar dig även om ni sågs igår och även om du inte är ledsen o behöver tröst ( jag menar att personen kramar dig trots att det inte finns en tydlig anledning , hen vill bara va nära dig )

  5: Är mer tolerant mot dig, mer nyfiken och positiv till dina åsikter och intressen (eftersom du är så vacker i hens ögon och gör hen så glad inombords och vill visa dig att hen inte har något emot dig)

  6: Försöker hamna i samma grupp som dig i grupparbeten, sätter sig nära dig på lunchen eller på gemensamma lektioner frivilligt.

  7: Hens vänner börjar också le mer mot dig eftersom de kan vara så att de vet vad som är på gång mellan er.

  8: Du får komplimanger även fast du inte fixat till dig för hen lägger alltid märke till dig.

  9: Hen skrattar till nästan alla dina skämt fast de kanske inte ens är roliga (för att du blir automatiskt roligare när nån tycker att du är attraktiv)

  10: Hen tar väldigt ofta och regelbundet kontakt med dig på sociala medier för att visa sin vardag för dig, fråga hur du mår, vad du gör och lära känna dig mer.
  /trustmeonthis;)
  Kollar och ler och kanske går fram
  /Linnéa
 • Hen kommer le när du tittar på hen. Hen kommer försöka ge dig blickar som hen inte gör till någon annan. Kommer vilja vara nära dig o ge mest uppmärksamhet till dig
  /gå på magkänsla❤️
 • Han/Hon skriver ofta och startar konversationer, kan också vara tillbakadragen och blyg. Hon/Han lägger märke till småsaker som du säger, hen lägger det på minnet.
  /Lycka till
 • Om han försöker irritera dig lite men inte för mycket och söker uppmärksamhet av dig så gillar han dig nog eller om han frågar om personliga saker liksom om du är ihop med någon?
  /Malvis
 • Man blir alltid glad, om ni snapar och du får ett leende då börjar man oftast gilla personen. Men ibland kan det vara så att tjejen vissar något intresse för dig, men hon tycker mer om dig som vän om du frågar henne
  /Hoppas de hjälpte
 • Hen hjälper dig hela tiden och försöker vara med dig hela tiden. Hen tittar på dig mycket och försöker vara nära dig och ger dig komplimanger.
  /anna
 • Om hen står upp för dig, kollar på dig och står på din sida. Hen är säkert kär i dig då
  /Hjulandehorses
 • Det finns 2 olika typer av killar (finns fler):
  Kille nmr 1. Han är väldigt på, ger komplimanger, och visar verkligen intresse.

  Kille nmr 2. Han är lite blyg av sig, han kanske låter era blickar mötas lite då och då, eller låsasbråkar med sina vänner.

  Själv är jag 12 och e kär i en person, men killen jag gillar vet man nt riktigt om han gillar en tillbaka. Har tittat på alla hemsidor och alla youtube videor, det stämmer in på lite av varje, men de e svårt! Nu så vet han att jag gillar han o jag vet att han gillar ngn annan//: Du ska bara säga att du gillar hen. Det kmr va lite stelt men de e skön. Har gillat denna kille sen början av fyran, och jag går i slutet av sexan nu! Och det var inte förrän förrigår jag sa det! Låt det ta sin tid! Och gör det när du är redo!!❤ Puss o kram Skumbanan MI CASA SU CASA CASA CASA
  /PLS DONT BREAK MY HEART mILO!!
 • Person nmr 1: Han visar verkligen att han gillar dig! Ger komplimanger, hjälper dig, ler mot dig, är social mot dig, vill vara med dig mm.

  Person nmr 2: han visar att han gillar dig genom att ksk TITTA på dig jätte sabbt och rodnar sedan, han väljer att vika undan.

  Person nmr 3: han visar det genom att han retar dig, tittar på dig som en vanlig person skulle gjort, kanske lägger saker på din hylla (i skolan) puttar till dig lite HOPPAS DINA TANKAR SÄTTER IGÅNG
  /Hoppas de hjälpte<33
 • Asså jag har aldrig riktigt varit med om att någon visat intresse. Däremot har jag själv förökt visa intresse, väldigt diskret, tillexempel kille jag gillar sitter brevid en av mina vänner, så jag brukar slänga ett öga på hans medans jag pratar med min vän. Det är som att jag är i en helt annan värld när våra blickar möts!! omg!!
  /Emilia
 • Först man måste förstå vad man känner? Och den andra känner också som mig? Om du tycker ja så du kan säga till hen. Men om du tycker nej, så försök att förklara den personen, kanske han börja känna samma.
  /alias
 • Om någon bryr sig om dig och frågar hur du mår eller vad du ska göra
 • Ett tecken på att nån är intresserad kan vara att man skriver/snapar ofta, kollar på en och samtidigt ler, vill vara nära en, pratar om en mycket och vill hitta på saker efter t.ex skolan, jobbet eller på helgen. Det är väll typ så man vet om någon är intresserad. Hoppas detta hjälpte♡
  /BeautyGirl12
 • Jag tror att jag vet att någon gillar mig när jag och hen får ögonkontakt. De jag gör efter är att vänta lite till liksom låt både mig och hen fatta varann.
  /!1!"#¤%&/
 • Det händer ofta att blickar möts utan att någon sagt något. När detta hänt några gånger och det står klart att det finns intresse kan man, som i förbigående, blinka med ena ögat och fortsätta med annat tills den andra personen kanske blir modigare och frågar om något. Då kan man passa på och ställa motfrågan om man kan hjälpa till med något annat...och då är snöbollen i rullning.
  /Johan Besservisser
 • den är mer med dig eller kollar mer på dig än normalt
  /pugal
 • Lita på dig själv. Tro du att hen gillar dig. Då väntar hen på att du ska ta första steget. Lycka till :)
  /DU e bäst
 • Försöker att prata och vara med den hela tiden
  /Sandradapoet
 • Jag har hört att om h*n vidgar näsborrarna betyder det att h*n gillar dig, för att de typ vill få in din doft OMEDVETET. Och sen om de kollar bort när du kollar på dem. För att veta om de tittar på dig i t.ex klassrummet, kan du försöka gäspa och om de också gäspar har de förmodligen kollat på dig. Om du är 100% säker på att de gillar dig, kan du väl fråga. Om de inte är det blir det väl jävligt pinsamt, men då vet du iaf<3
  /tjej 13
 • den personen är nära en och pratar mycket med en. Ibland skojbråkar man också. Men personen frågar ibland också t.ex. om en skulle bli glad om den gör något
  /den rosa pantern
 • Hej allihopa! ja jag gillar nån och därför vet jag hur det kan vara när man gillar nån om nån gillar dig så kollar den på dig extra och vill göra dig glad vill vara nära dig
  /Bäst på kärlek
 • När de kollar på dig medans du inte kollar dem. Och speciell om du märker att hen beter sig olika runt om dig än med andra
  /:))
 • När hen bryr sig om dig extra mycket, kollar på dig mer än vanligt, gillar inte o se dig ledsen, vill vara med dig ofta, vill prata/skriva med dig ofta, Vill krama dig och vara nära dig.
  /kärleks proffset(;
 • När hen börjar behandla dig på ett annat sett än hen behandlar andra. Skrattar åt dina ur dåliga skämt. Lyssnar på dig och håller med dig. Hen vill ofta vara med dig. vill och vågar prata med dig både på mobil och i verkligheten
  /Anonym<3
 • Hen kan vara extra snäll mott dig. Hen gillar inte se dig ledsen. Hen är nervös runt dig. Skrattar åt dina skämt
  /??
 • När hen börjar behandla dig på ett annat sett än hen behandlar andra. Skrattar åt dina ur dåliga skämt. Lyssnar på dig och håller med dig. Hen vill ofta vara med dig. vill och vågar prata med dig både på mobil och i verkligheten
  /Anonym<3
 • jag frågar om han eller hon gillar mig
  /Khadir
 • dom kollar på dig när du inte ser sen vänder sig om när du kolla tilbaka
  /Birra
 • Hen kan vara snällare mot dej än andra, ta dej före eller ksk bara köpa en läsk åt dej, personen kan ju vara rädd att visa att hen gillar dej också.
  /Emilia

Mer på UMO

Att vara ihop

Innehåll om att vara ihop.

Egna berättelser

Jag tror att jag älskar honom

Det finns en kille och han måste nästan vara min själsfrände. Vi har gått i samma klass tillsammans i nästan 6 år. Under det senaste året har mina känslor bara växt och växt.

Frågor & svar

Tänk om jag aldrig blir ihop med någon

Jag är 17 år och har aldrig varit ihop med någon, och jag är så rädd för att jag aldrig kommer bli det.

Artikel

Hur tar man kontakt med den man gillar?

Dela med dig av dina tips på hur man kan ta kontakt med den man gillar? Eller läs andras tips!

Till toppen av sidan