Panik - lämna sidan!
Sexnoveller som podd

Orgasmer vid havet

Lyssna på novellen här:

Läs novellen här:

Det var en sval sommarkväll. Solen stod lågt och dess röda sken nådde våra kroppar. Nedanför oss fanns det glittrande havet vars vågor böljade mot stranden. Vi låg på en stor mjuk filt, tätt intill varandra. Ingen annan syntes till på stranden, det var bara du och jag.

– Kom lite närmare, det är kallt, sa jag och huttrade lite.

Mina bröstvårtor var hårda och syntes genom bikinitoppen. Du flyttade dig närmare och la armen runt mig. Din hand snuddade vid mitt bröst och du placerade försiktigt handen runt det. Jag tittade upp mot ditt ansikte och kysste dig.

Jag tog om din penis och du stönade

Våra läppar öppnades lätt så att tungorna kunde hitta varandra. Ditt tag runt mitt bröst blev tydligare och du började försiktigt klämma på det. Jag förde min hand mot dina badbyxor, stoppade in handen och tog tag om din allt hårdare penis. Du gav ifrån dig ett lågt stön.

Våra kroppar värmdes långsamt av varandra medan vi hånglade och smektes. Du flyttade din hand till mitt andra bröst och det var som att bara inte kunde motstå mig. Jag började föra min hand upp och ner, kände hur ollonet växte och hur det blev halt av försatsen.

Jag gned in ditt ollon med försatsen och du stönade högre. Du förde din hand mot min våta snippa, men då ställde jag mig snabbt upp och gick ned mot vattnet. Jag tittade mot dig och log, smekte mina bröst, min rumpa och stönade, som en inbjudan. Sen sprang jag ned i vattnet.

Vi fortsatte i vattnet

Du reste dig och sprang efter, vi var så kåta nu. Du hann ifatt mig i vattnet och lyfte upp mig. Jag kramade om dig och hakade fast benen runt dig. Jag kände ditt hårda stånd mot min kropp och viskade i ditt öra.

– Jag är så kåt älskling!

Du satte ned mig i vattnet igen, slet av dig badbyxorna medan jag drog av mig bikinin. Så började vi om igen, du lyfte upp mig och vi tryckte våra kön mot varandra. Din kuk låg perfekt tryckt mot min snippa. Jag rörde höfterna så att snoppen gled fram och tillbaka, och till sist gled den in i mig. Jag stönade högt när den stötte emot en skön punkt.

Du lyfte mig upp och ner över kuken. Vi fortsatte och njöt båda två. Jag spände min slida i takt med pumpandet och rörde höfterna för att du skulle komma åt den där sköna punkten. Jag kände hur du blev ännu hårdare och hur ditt grepp runt min midja blev fastare. Det gjorde mig ännu mer upphetsad.

– Jag kommer snart, sa du och stönade.

– Jag också, stönade jag tillbaka.

Vi ökade tempot

Vi rörde oss snabbare och snabbare, våra kroppar gungade fram och tillbaka. Känslan av din snopp i mig blev starkare och det kändes som att jag skulle explodera av njutning.

– Jag kommer nu, flämtade jag.

Då tryckte du min kropp mot dig i några sista juck. Vågen av orgasm sköljde över mig, jag blev alldeles varm och avslappnad. Så såg jag hur du blundade hårt och så kom du också. Jag kände sprutet i slidan.

Andfådda la vi oss ner för att flyta i vattnet en stund, innan vi klev upp på stranden.

Du fick det att pirra i snippan igen

Vi la oss på rygg på filten och skrattade. Du såg en vattendroppe mellan mina bröst och slickade bort den. Du fortsatte att slicka min ena bröstvårta som du sen tog i din mun och sög på.

Jag kände hur det började pirra till i snippan igen. Du förde din hand nedåt och började smeka klitoris. Du flyttade din mun från mitt bröst, ned till magen, naveln och slutligen till min snippa. Jag kände din varma tunga och skälvde till av njutning. Skulle jag komma igen?

Dina fingrar och din tunga slutade inte. Du fortsatte, jag njöt och efter en stund kom jag igen. Jag stönade högt och min kropp böjdes uppåt av orgasmen. Det pulserade i mig av njutning. Jag grävde ned fingrarna i sanden och bara fokuserade på den sköna känslan.

/Tintin

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan