Panik - lämna sidan!
Sexnoveller som podd

Sexnovell: Massage som blir till sex

Lyssna på novellen här:

Läs novellen här:

Det var en sommarkväll. Vi hade bara underkläder och tröja på oss. Vi stod i köket. Hon satte sig på diskbänken och jag ställde mig intill. Vi pratade om något och jag minns hur hon skrattade.

Hennes ögon blänkte och hennes leende sken som en soluppgång. Hennes fingrar gled över mina axlar och runt min nacke och jag la mina armar om hennes midja. Hennes parfym var söt och påminde om godis. Vi kysstes.

Vi fortsatte kyssas samtidigt som jag lyfte upp henne och började gå iväg. Jag la ner henne på soffan i vardagsrummet. Kysste henne på hakan och sen ner på halsen. Hennes huvud föll tillbaka och jag såg hur hon blundade av njutning.

Hon drog mig närmare

Hennes händer började smeka min rygg samtidigt som de kramade mig närmare. Jag började nafsa på hennes hals och hon försökte dra av mitt linne. Jag reste mig halvt för att hjälpa henne dra av det. Så fort det var av satte hon sig upp, la armarna runt min nacke och drog mig närmare för att kunna kyssa mig.

Snart började jag smeka henne utanpå tröjan. Jag kysste hennes hals och drog henne ännu lite närmare. Hon drog upp sin tröja, tog min hand och förde in den under. Jag lät fingrarna glida över huden samtidigt som jag kysste henne och började ta av hennes tröja.

Så låg vi där, båda två utan tröjor med händerna runt varandra. Plötsligt viskar hon något.

–  Vill du ge mig en massage med ”happy ending”?

Jag hällde massageolja på hennes rygg

Det ville jag. Vi gick in till mitt rum, hon la sig i sängen och jag tog fram massageoljan. Jag hällde sakta lite olja på hennes rygg och började massera. Jag masserade hela hennes rygg, men också benen och rumpan. Sen vände hon sig och jag masserade framsidan.

Jag smekte och masserade hennes bröst samtidigt som jag kysste henne. Vi rullade runt och hon satte sig på mig. Hennes händer smekte och liksom greppade om mitt bakhuvud, ungefär som när en katt kramar med tassarna när den myser.

För en stund stannade mina tankar upp och jag fascinerades över hur vacker hon är.

–  Du kommer aldrig förstå hur vacker du faktiskt är, sa jag med ett leende på läpparna och stirrade in i hennes ögon.

Hon log och rullade över igen.

–  Visa hur man får en vacker flicka att bli stygg, viskade hon.

Jag kysste mig neråt

Som en smygande katt på jakt kröp jag upp. Jag kysste hennes hals och lät mina fingertoppar glida längs hennes kropp. Jag kysste mig sakta men säkert neråt. Jag kysste hennes bröst och drog fingertopparna längs sidan så att hon rös och fick gåshud.

Jag nafsade och kysste mig ner till troskanten som jag smekte och kysste innan jag sakta vände tillbaka uppåt igen. Medan läpparna lekte vid brösten lät jag fingertopparna glida längs troskanten. Jag hörde hennes andning blir tyngre.

Vi fortsatte en stund innan hon tog min hand och förde den lite längre ner. Jag smekte hennes kön och hon bet sig i läppen. Jag la mig på sidan och fortsatte. Snart förde hon sin hand till mina kalsonger och kände den. Vi smekte varandra länge innan vi klädde av oss de sista plaggen.

Hon gick ner på mig, sög en liten stund. Sen gick jag ner på henne. Jag slickade tills hon nästan kom, sen kröp jag upp och tog på kondomen. Vi gnuggade kuk mot fitta en stund innan jag stoppade in den.

Vi kom

Jag smekte och kysste henne samtidigt som vi är ett. Jag viskade i hennes öra hur vacker hon är och att jag älskar henne. Jag kände hennes värme och hur våra själar dansar. Det var otroligt skönt och vi hann bara hålla på en kort stund innan vi båda kom.

Jag knöt ihop kondomen och vi somnade nakna i varandras famn.

/Din sommarkärlek

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan