Panik - lämna sidan!
Sexnoveller som podd

En sexig tågresa

Lyssna på novellen här:

Läs novellen här:

Utanför fönstret skiner solen från en klarblå himmel. Gräset är fortfarande fuktig efter morgonens dagg. Fåglarna sjunger och gräshopporna spelar. Inne i den varma kupén sitter jag och stryker mig längs insidan av låret, så där som du alltid gör. Hjärtat börjar slå fortare och jag börjar tänka på dig allt mer intensivt.

“Nästa station Göteborg” ekar det i vagnen och jag plockar ner min kabinväska och slänger upp ryggsäcken på ryggen. Tåget saktar in och genom fönster ser jag dig. Ditt hår är nyduschat och jag ser att du har på dig den där tröjan som jag gillar.

Våra ögon möts genom glasrutan och du ler. Dörrarna öppnas och jag slänger mig över dig. Min resväska faller mot asfalten och mina armar omfamnar din nacke. Du är som elektrisk. Mina händer glider in under din t-shirt och smeker längs med din rygg och ner mot byxlinningen. Det känns som om tiden står still.

Efter ett tag plockar du upp min resväska och jag sätter på mig ryggsäcken. Vi hoppar in i bilen och du lägger ena handen på ratten och den andra på insidan av mitt lår. Vi rullar ut från centralen och din varma hand börjar smeka upp och ner längs med mitt lår.

Jag knäpper upp jeansen

I början gör du det sakta, sen fortare. Jag lägger min hand över dina byxor. Till slut är din hand vid min byxlinning. Jag knäpper upp knapparna på mina blå jeans. Du för in två fingrar som glider fram och över trosan.

Min puls ökar och det bultar där nere. Så för du in ett finger i mig och jag känner hur jag blir alldeles varm.

Vi rullar in på stugans grusplan och jag knäpper snabbt av mig bilbältet, tar tag i din nacke och kysser dig. Hjärtat bultar och jag känner dina andetag flämta.

Vi får av mig alla kläder utom bikinin som jag haft under, och jag kränger av din tröja. Vi går ur bilen, i bara badkläder, och rör oss ner mot båten och bryggan. Ingen annan är här, det är bara du och jag.

Vi åker ut på sjön

Motorn går igång och du styr ut på öppet vatten. Jag håller om dig hårt. Efter några minuter saktar du in, stänger av motor och vänder dig mot mig. Vi ställer oss upp, tar varandra i hand och hoppar i vattnet.

Vi trampar vatten medan du för in handen mellan mina ben och trycker mot min klitta, så där som bara du kan göra. Jag för in min hand i dina badbyxor och känner att den är hård. Vi häver oss upp i båten igen och jag lägger mig på rygg. Du drar av min bikini och smeker mig från topp till tå, jag följer varje rörelse och känner hur min fitta fylls av extas.

Jag drar ner dina badbyxor och du sparkade av dem. Jag tar om din kuk och för förhuden fram och tillbaka. Du stönar högt och klämmer hårt runt mina höfter. Nu känner jag hur dina fingrar masserar min klitoris och mina andetag blir häftigare.

Jag vill inte att det ska ta slut

Du för in den mellan mina ben och jag känner hur allt slappnas av. In och ut, upp och ner. Snabbare och snabbare. Svetten rinner längsmed ryggen och jag vill inte att det ska ta slut.

Jag kvider och i ett skrik kommer jag i en fontänorgasm.

När jag pustat ut tar jag tag om din snopp och runkar den samtidigt som jag för in två fingrar bakifrån. Dina andetag upphör en korts stund, för att sen bli till höga stön. Du kommer.

Jag vaknar upp med kinden tryckt mot det varma tågfönstret och inser att jag drömt. Tåget kommer fram till Göteborg om 4 minuter och jag börjar plocka ihop mina saker. Jag gör mig redo för att gå av och hoppas att drömmar kan bli verklighet.

/ Jag älskar dig

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan