Panik - lämna sidan!
Sexnoveller som podd

Vi möttes i bastun

Lyssna på novellen här:

Läs novellen här:

Jag tryckte på stoppknappen för att gå av vid nästa hållplats. Jag ställde mig upp, rättade till mina glasögon och slängde ryggsäcken över axeln. Dörrarna öppnades och jag gick av bussen.

Framför mig låg min nya skola, första dagen på gymnasiet. Jag hade längtat. Äntligen skulle jag kunna gå vidare från grundskolan och släppa det som hänt.

Jag gick med bestämda steg mot den stora tegelbyggnadens port. Sen såg jag honom och tvärbromsade. Jag kunde inte tro mina ögon. Vad gjorde han här? Han stod med ryggen mot mig men jag skulle kunna känna igen honom från en mils avstånd.

Hans mörka lockiga hår hade blivit längre och snuddade precis vid axlarna. Jag märkte att jag stirrade på honom och vände snabbt bort ansiktet. Med ett bultande hjärta sprang jag upp för den lilla trappan och in i skolan. Han såg lika bra ut som när jag såg honom för första gången.

Festen på stranden

Jag och mina kompisar hade åkt till stranden för att fira att vi gått ut grundskolan. Jag hade på mig en fladdrig, kort klänning. Jag kände inte igen mig själv med allt smink och det lockade håret, men jag måste medge - jag såg snygg ut.

Väl framme på festen träffade jag och mina kompisar på ett gäng killar. Det var första gången jag såg honom. Jag och min bästa vän Nadja stod i en stor klunga och dansade. Det luktade rök från den öppna elden och från cigaretter. Jag vände mig om och då såg jag honom igen. Han satt i sanden med två vänner en bit bort från alla som dansade. Min blick fastnade på honom.

Han såg att jag kollade på honom och våra ögon möttes. Han log mot mig och jag kände hur min mage pirrade till och jag log tillbaka. Sen vände jag mig tillbaka mot Nadja och fortsatte dansa. Men jag kunde inte få hans leende ur hjärnan.

Klockan gick och festen skulle ta slut. Musiken tystnade men varken jag eller Nadja hade festat klart. Som tur var så skulle Jesper från min klass ha efterfest hemma hos sig. Jag, Nadja och två dussin andra började röra oss mot Jespers hus som bara låg en gata bort från stranden.

Vi kom fram och där festen skulle äga rum och vi blev inte besvikna. Det var ett stort gult hus med bastu och en bubbelpool. Direkt när vi kom in och hade slängt alla jackor och väskor på golvet började vi festa igen.

Bubbelpool och bastu

Någon satte på musiken på högsta volym och jag badade bubbelpool med tre främlingar. Vi skrattade och hade kul. Sen lämnade jag poolen och gick för att leta upp Nadja. Efter att ha gått runt hela övervåningen utan att hitta Nadja gick jag ner i källaren. Där hittade jag bastun. Då försvann Nadja ur mina tankar.

I bastun satt två tjejer och två killar i bara underkläder och skrattade. Jag öppnade glasdörren och kände den varma luften slå emot mig. Men innan jag hann ta ett steg ropade en av tjejerna till mig.

– Ay, bara underkläder här inne!

Hon log och jag drog snabbt av den blöta klänningen och slängde den på golvet utanför.

–Nöjd nu? sa jag och hon nickade.

Det var då jag märkte det. HAN satt också där inne i bara underkläder och glänste. Jag satte mig bredvid honom och lutade huvudet mot den varma träväggen. Vi såg på varandra och våra ögon möttes igen. Den här gången kunde jag se honom bättre. Han hade fylliga läppar, en rak näsa och ljusbruna ögon som såg ut som honung i bastulampans ljus.

– Här, sa han och sträckte fram en cigg.

Jag tog emot den och tog ett litet bloss. Egentligen gillade jag inte att röka men jag kunde inte fokusera, jag var helt fast i hans ögon och han i mina.

Jag märkte knappt de andra

Plötsligt bestämde sig de två tjejerna i bastun för att börja hångla, medan den andra killen satt mellan deras ihoptryckta ansikten. Men, jag märkte det knappt. Allt jag kunde se var honom. Tjejerna reste sig upp vaknade och jag ur min trans. De lämnade bastun med läpparna som fastlimmade i varandra.

– Johnny, sa han plötsligt och sträckte fram handen.

– Rebecka, sa jag och tog hans hand.

Killen som satt kvar på samma plats som innan stirrade fortfarande efter tjejerna.

–Asså, jag kanske borde följa med dem, sa han och kollade bort mot oss.

–Lycka till med det, sa Johnny.

–Lycka till själv, svarade killen och hånlog lite och reste sig för att lämna bastun i jakt på tjejerna.

Men innan han klev ut stannade han till, vände sig och kastade ett litet paket som Johnny fångade.

–För säkerhets skull, sa killen och blinkade med ena ögat innan han gick.

Jag kollade ner på paketet i Johnny händer. En kondom.

Nu var vi ensamma

Jag satt där inne ensam med honom och hans blick var återigen fäst på mig. Jag kände hur jag bara ville ta hans ansikte i mina händer och kyssa honom. Kyssa honom som om jag aldrig kysst någon förut. Det var inte likt mig.

Jag hade bara kysst två killar och hade inte haft sex än. Det var dock den där gången i nian när jag gav mitt ex Andy en handtralla efter en fest. Men nu var jag verkligen sugen på den här killen som jag precis träffat. Jag kunde känna att han kände samma sak. Den sexuella spänningen hängde i luften.

Han började röra sitt ansikte närmare mitt, försiktigt och långsamt. Jag mötte hans läppar i mitten och vi kysstes. Hans läppar var mjuka. Vi föll djupare och djupare in i varandra. Vi rörde oss som en väloljad maskin, allt bara fungerade så bra. Han drog sin hand genom mitt långa hår men vilade den sen vid min midja. Jag stannade upp i kyssen.

– Vill du? sa jag och kollade på honom.

– Aa, men inte här,  svarade han och reste sig upp.

Han tog min hand och vi gick ut ur bastun för att hitta ett rum utan en stor glasdörr. Han drog mig genom en lång korridor med randiga väggar. Jag orkade inte vänta mer, jag ville ha honom nu.

Jag tryckte upp honom mot korridorsväggen och jag satte återigen mina läppar mot hans. Han drog mig närmare och la sin ena hand på mitt bröst. Han masserade det bestämt medan hans kyssar flyttade sig från mina läppar ner mot min hals. Jag stönade. Han gjorde mig så kåt. 

Jag fumlade på väggen efter ett dörrhandtag men jag hittade inget. Då lyfte han upp mig och jag flätade mina ben runt hans midja. Med sina händer vilande under min rumpa bar han mig mot en stängd dörr på andra sidan av korridoren. Vi slutade inte hångla förrän vi var där. Han öppnar den och vi gick in.

I rummet drog jag ner honom i soffan

Det är ett litet rum med en sliten röd soffa, tre stora bokhyllor, mörka väggar och en trasig lampa. Jag lägger mig i soffan och drar med honom ner. Han satte sig över mig och jag drog mitt finger från hans bröstkorg nedåt tills jag var vid kanten av hans kalsonger.

– Jag vill ha dig! säger jag och tar tag i hans hårda kuk.

Han stönar och jag börjar röra min hand fram och tillbaka.

Han tar tag i mina bröst med båda händerna och börjar massera mina bröstvårtor med tummarna. Han knäppte upp min bh och slänger den över rummet.

Jag slutar runka av honom och han puttar ner mig så att jag ligger på rygg i soffan. Han började kyssa mina bröst och suga på mina bröstvårtor. Jag stönade högt och försökte trycka hans huvud ner mellan mina ben. Han fattade vinken och började dra ner mina trosor och kyssa ett spår från mina bröst ner till min fitta. 

Jag särar på mina ben och han börjar kyssa runt min klitoris. Han sträcker upp sin ena hand och greppar tag i mitt bröst medan han slickar mig. Jag försöker vara tyst men jag kan inte. Jag stönar hans namn och jag märker att han gillar det eftersom han börjar slicka och kyssa mig ännu mer passionerat.

Han är bra på det han gör och jag börjar undra om han har gjort det här flera gånger. Jag hinner dock inte tänka mer på det när han tryckte in två fingrar i min slida. Han masserade fortfarande min klitoris med tummen. Jag fortsätter stöna högt, min rygg böjs och hela min kropp är pirrig. Han märker att jag är nära att få orgasm och slutar fingra mig.

Han drar snabbt fram kondomen han fick från sin kompis och drar ner sina kalsonger. Han trär på kondomen och möter mina ögon igen. Jag kollar ner på hans stora, hårda kuk. Jag ville ha honom i mig nu.
Jag nickar och han trär in i min våta fitta. Han börjar röra sig in och ut.

Man kunde höra musiken från övervåningen och hur folk skrattar och dansar, men allt jag kunde fokusera på är honom och hur han rör sig i mig. Det gjorde inte ont som jag trodde att det skulle göra första gången. Det var bara skönt. Så skönt att jag aldrig skulle kunna få nog. Han stönar till och jag förstår att han var på väg att komma. Då rör jag på mig så att vi rullar ner från soffan och ut på den stora mattan. Nu ligger jag över honom.

Brösten studsar när jag rider

Jag sätter mig upp på honom och började rida. Jag hade aldrig gjort det innan och jag vet att han gillar det eftersom han börjar stöna ännu mer. Mina bröst studsar när jag rider honom och han börjar ta på dem. Snabbare och snabbare rider jag. Jag gillar det. Jag känner hur vi båda börjar närma oss kanten.

Mina slidväggar blir tajtare. Jag skriker ut när jag når klimax och jag kan höra honom stöna när kommer precis efter. Hela min kropp darrade och jag känner mig svag. Jag kliver av honom och lägger mig precis bredvid honom. Där ligger vi en stund och bara flåsar.

Var det bara en engångsgrej?

Men nu sitter jag i klassrummet och väntar på att läraren ska komma in för att hälsa alla välkomna. Jag tänker på hur det som hände med Johnny bara var en engångsgrej, att vi inte gillade varandra. Eller? 

– Hej, säger någon bakom mig.

Jag vänder mig om och där står han. Snyggare än första gången jag såg honom.

– Hej, svarar jag tyst och kollar upp på honom.

– Ehh, kan jag sitta här? säger han med ett litet leende.

– Såklart, säger jag.

Han drar ut stolen bredvid mig och sätter sig. Våra ögon möts återigen. Jag kanske har fel tänker jag. Detta skulle nog kunna bli något, något riktigt bra dessutom.

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan