Panik - lämna sidan!

Sexnovell: Med Maja från innebandyn

Jag lutar mig fram och ger Maja en kram. Hennes bröst trycks mot mig och jag känner mig helt yr. "Kan inte du komma hem till mig på lördag? Jag är ensam hemma."

Lyssna på novellen här:

Läs novellen här:

Jag och Iris går längs parkeringen. Det är kyligt ute och jag har bara shorts på mig, så jag fryser lite.

– Åh, jag är så trött, vi har så mycket plugg just nu, säger Iris.

– Ja, jag vet, vi har också det, svarar jag.

Vi går över övergångsstället och uppför den jobbiga backen till skolan. Bakom den ligger idrottshallen där vi tränar. Vi går med ögonen klistrade vid mobilerna. En svag nervositet blandad med längtan och spänning börjar växa inom mig.

Hoppas att hon är där, tänker jag. Maja. Hoppas, hoppas, hoppas!

Jag skyndar mig att ta av mig mina skor vid ingången. Håller tummarna medan jag öppnar dörren till omklädningsrummet. Den första personen jag ser är Maja! Jag försöker att dölja det leende som framträder på mina läppar. Hennes ansikte är bara för fint.

Iris har hunnit ta fram både sin innebandyklubba och sina innebandyglasögon.

– Skynda dig lite, vi börjar ju nu, säger hon.

– Ok, svarar jag och börjar ta på mig mina skor. 

Knutarna blir dåliga och jag är nära att glömma min innebandyklubba i omklädningsrummet. Min hjärna är helt uppslukad av Maja.

När jag är hemma igen går jag direkt in på innebandykontot på Instagram där jag vet att det finns både bilder och videor där Maja är med. Hennes blonda hår, runda ansikte och kurviga höfter ... åh, jag kan inte få nog av henne! Hon har rätt stor rumpa också.

Det enda som är jobbigt är att jag inte tror att hon gillar mig. Jag vet inte om jag borde visa att jag gillar henne, och hur man gör det har jag ingen aning om. Nej, det är nog bäst att hålla det för mig själv. Bara ingen har märkt något! En våg av panik sköljer över mig. Jag blir ju ofta ganska konstig när jag pratar med henne. Herregud, tänk om hon har förstått! Fast det kan hon väl inte ha gjort?

Svaret på den frågan får jag en vecka senare, på nästa innebandyträning.

En kall ispåse och heta läppar

På nästan varje träning spelar vi match i slutet. Denna matchen går dock inte riktigt som jag har tänkt mig. Maja och jag är i olika lag och när jag har bollen kommer Maja plötsligt bakom mig och försöker ta den med sin klubba. Hon trycker sig mot mig för att få tag i den. Dock lite för hårt. Jag faller framåt och hamnar med min fot under mig på något konstigt sätt.

”Nej!” tänker jag sekunden innan jag landar, och utbrister sen i ett skrik. Jag ligger på idrottshallens golv och gör mitt bästa för att inte börja gråta. Maja är den första som kommer fram.

– Gud, förlåt, säger hon. Hur gick det?

– Det gick bra, säger jag fast det värker i hela foten.

Jag reser mig upp för att fortsätta spela men jag kan inte stödja på foten så benet viker sig och jag faller ihop på golvet igen.

Maja hjälper mig upp. Hon lägger min arm över sin axel och sen småskuttar jag av planen. När Maja har lagt mig ner på andra sidan planen tar hon av mig min sko och börjar klämma på foten. Jag känner hur hela min kropp protesterar och jag får fram ett ”aj”.

Maja får en ispåse av tränaren och lägger den på min fot och ger mig en kram.

– Förlåt, säger hon.

Sen återgår hon till matchen. Jag har fortfarande kvar känslan från kramen i min kropp. Maja kramade mig. Maja hjälpte mig. Maja bar mig, typ. Det var helt klart värt att ramla.

När träningen är slut frågar Maja om hon får snacka med mig. Jag börjar direkt svettas (ännu mer än under träningen) och den största nervositeten någonsin griper tag i mig inifrån. Samtidigt känner jag hur en stor glädje sprider sig i hela kroppen och det blir aningens blött i trosorna.

– Visst, svarar jag.

Vi går bort en bra bit så att ingen kan höra eller se oss. Jag går dock inte utan hoppar på ett ben.

– Först av allt, förlåt för att jag råkade knuffa dig, det var verkligen inte med mening, säger hon.

– Det är lugnt.

– Men det var egentligen inte det jag skulle säga, fortsätter Maja med en lite tvekan i rösten. 

– Ok, jag går rakt på sak, säger hon sen med en helt annan, mycket mer bestämd, ton. Du är kär i mig, eller hur?

Jag grips av panik. Helst av allt skulle jag bara vilja springa därifrån.

– Vad menar du? försöker jag.

– Jag vet att du är kär i mig, säger Maja. Jag kommer inte att bli arg och absolut inte tycka att du är konstig. Bara erkänn, snälla!

– Ok då. Men hur kan du inte tycka att jag är konstig?”, säger jag.

Maja tvekar lite.

– För att jag är kär i dig också, säger hon.

Vänta lite nu. Sa Maja precis att hon är kär i mig? Glädjen sprider sig i hela min kropp och det känns som att jag står i en varm dusch. Sen inser jag att hon kanske bara säger så för att vara snäll. Om det är sant så är det ju bara helt sjukt.

– Ingen är väl kär i mig? säger jag, för att, som vanligt, försöka trycka ner mig själv.

Mitt självförtroende har blivit så mycket sämre den sista tiden.

– Vad menar du med det? Du är ju ashet, säger Maja.

Jag säger att jag vill ha bevis och Maja säger självsäkert att jag ska få det. Först visar hon stolt upp alla skärmdumpar hon tagit på bilder jag lagt upp. Sen säger hon:

– Du ska du få ett till bevis. Tror du inte på detta så ger jag upp.

Maja pussar mig mitt på munnen. Hennes läppar känns mjuka och varma mot mina och jag vill att hon ska ha kvar dem så för alltid.

– Tror du mig nu? frågar hon, med ett brett leende.

– Ja.

Jag lutar mig fram och ger Maja en kram. Hennes bröst trycks mot mig och jag känner mig helt yr.

– Kan inte du komma hem till mig på lördag, säger hon efter en lång kram.

– Visst, svarar jag och ler.

– Jag är ensam hemma, säger Maja och blinkar med ena ögat.

Ensamma på Majas rum

Jag står utanför dörren till Majas hus och väntar nervöst på att hon ska öppna. Jag har rakat hela kroppen och gjort huden len och mjuk. Jag har varit på toaletten minst sju gånger innan jag åkte. Jag är minst sagt redo, redo för vad som helst.

– Hej! säger Maja, när hon öppnar dörren.

Vi kramar varandra länge och sen går vi in. Maja visar mig till sitt rum och vi sätter oss bredvid varandra på sängkanten.

– Fint rum, säger jag.

– Jag hoppas att sägen är tillräckligt stor bara. Tycker du att den är skön? frågar Maja lurigt, och jag nickar.

– Du är så fin, säger jag modigt, nästan imponerad av mig själv.

Då pussar Maja mig på munnen och sätter en av sina händer på mina bröst. Det vattnar sig där nere och jag gör likadant på Maja. Nu tar Maja bort sina läppar från mina och stoppar istället in båda händerna under min vita T-shirt. Efter någon minut tar hon av den och det dröjer inte länge innan hon ber mig att vända mig om.

Jag gör som hon säger och hon tar av mig min bh. Nu pirrar det i hela kroppen. Hon tar av sig sin tröja och bh hon med och vi tar på varandras bröst medan vi ler mot varandra. Majas bröst är ganska mycket större än mina men Maja verkar inte bry sig. Jag känner på Majas bröstvårtor och Maja gör detsamma på mig. Det känns pirrigt men samtidigt skönt.

Majas bröst är mjuka och lena.

– Vill du ta av dig byxorna? frågar Maja.

Jag, som tydligen har tappat talförmågan i min njutning, nickar och börjar ta av mig byxorna. Jag ser i ögonvrån att Maja gör detsamma. När jag tittar upp klappar hon på sängen och säger åt mig att lägga mig. Jag gör som hon säger och Maja lägger sig på mig. Hon smeker mina bröst och pussar mig på munnen.

Majas vikt pressar ner mig men jag tycker bara att det är härligt. Jag känner lite på hennes rumpa som är varm och gosig. Efter ett tag ser jag hur hennes ena hand börjar röra sig ner mot mina trosor. Jag känner hur handen glider in och smeker min klitoris.

– Vill du ta av dig trosorna? frågar hon.

Jag skyndar mig att göra det hon frågar om. Inte bara för att hon säger det, utan mest för att jag vill.

Maja sätter sig upp och tar av sig trosorna hon med. Jag ser att hon, precis som jag, har rakat av allt hår. Maja knuffar ner mig på rygg och jag skrattar. Maja är inte bara snygg och snäll, hon är sjukt rolig också. Jag känner hur Majas fingrar dras fram och tillbaka över min klitoris, det känns riktigt skönt.

Nu gör hon någonting som, om möjligt, känns ännu skönare. Hon böjer sig ner så att hennes ansikte hamnar vid mitt underliv. Sen sträcker hon ut tungan och börjar slicka. Saliven från hennes mun blandas med lubrikationen från min slida och jag känner hur det känns riktigt varmt och härligt.

– Hur känns det? frågar Maja och ett stön är det enda som kommer ut från min mun.

Maja skrattar.

– Jag tolkar det som att det känns bra.

Jag skrattar jag med. Jag kramar mina egna bröst hårt för att det känns så extremt skönt.

Nu lägger sig Maja bredvid mig. Jag tar bort händerna från mina bröst och Maja börjar krama dem istället. Jag för ner min hand till Majas snippa och stoppar in ett finger i slidan. Jag rör fingret in och ut och efter ett tag hör jag hur Maja stönar. Hon kramar mina bröst hårt och pussar mig på munnen. Sen lägger hon ett ben över min höft och jag känner att det bultar och rycker i hennes kropp.

Hon går tillbaka till positionen hon hade tidigare och börjar slicka på min snippa samtidigt som hon stimulerar min klitoris hårt.

– Herregud, detta är den skönaste känslan jag har haft i hela mitt liv tror jag, säger jag till henne.

Nu känns som att jag kommer att spricka snart.

Ett högt stön kommer plötsligt ur min mun och jag känner hur det rycker i snippan rejält, samtidigt som det bultar i hela min kropp. Maja lägger sig bredvid mig. Jag flyttar mig ner till hennes underliv och börjar göra det som hon precis gjorde på mig. Hon skriker, och jag förstår att hon precis fick orgasm.

Jag lägger mig bredvid henne igen och vi kramar varandra hårt. Jag kramar Majas bröst det hårdaste jag kan och Majas finger åker in och ut genom min slida supersnabbt. Nu känns det som att det springer myror genom hela min kropp och exakt samtidigt som jag får orgasm igen så känner jag att Maja också får det.

Vi kramar varandra så att det nästan gör ont och det rycker, bultar och pirrar i varenda cell i våra kroppar. Fy fan vad detta är nice!

Några veckor senare får jag ett sms. Jag och Maja har inte pratat men varandra sen sist, så jag bli extra glad när jag ser att sms:et är från henne. Det står: ”Hej finis! Du får gärna sova över här från fredag till lördag. Är ensam hemma ...”

Till toppen av sidan