Panik - lämna sidan!
Sexnoveller som podd

Vi onanerade framför varandra på varsin balkong

Lyssna på novellen här: 

Välj om du vill läsa eller lyssna på den här sexnovellen. Du kan också lyssna och läsa på samma gång.

Läs novellen här:

Förra sommaren var jag inneboende hos en kompis under några veckor, och när hon var på jobbet brukade jag sola på hennes balkong. Det var en större balkong som delades med grannen och med enbart ett staket emellan. Så insynen mellan grannen och mig var i princip total.

Trots det så gick jag alltid ut på balkongen med endast en handduk om mig. Helt naken under. Det kändes spännande och syndigt, en känsla som ökade när jag en dag tog av mig handduken och la mig på mage för att läsa en bok. Spritt språngande naken, med ändan i vädret.

Plötsligt kom grannen ut. Vi hade sett varandra förut och utbytt vissa blickar. Efter en stund tittade han åt mitt håll. Jag märkte det när jag diskret sneglade över axeln. Han såg inte ut att störas av min nakenhet, tvärtom såg han ut att gilla det han såg.

Då bestämmer jag mig för att låtsas som att jag inte sett honom. Jag sätter mig upp med ryggen mot honom och börjar smörja in mig, armarna, benen, brösten och mitt sköte.

fri insyn över min svank

Det pirrade inom mig av vetskapen att han kunde se min nakna kropp och att han hade fri insyn över min svank, skinkorna och stjärtspringan.

Jag sneglade lite över axeln igen. Jo då, han stod där och tittade. Hans stora ögon liksom sög in min rumpa och kinderna rodnade. Våra ögon möttes och jag förstod att han njöt av att se mig, det gick inte att ta miste på det. Jag höjde frågande på ögonbrynen och han nickade långsamt som svar.

Uppmuntrad ställde jag mig upp på knä och sjönk sen ner på alla fyra med rumpan mot hans ansikte. Titta ordentligt nu tänkte jag och log. Långsamt och försiktigt smörjde jag nu in min stjärt tills den blänkte i solskenet.

Allt insmort i olja.

Han såg mitt anus, min fitta och mina fasta skinkor. Allt insmort i olja. Jag hörde hur hans andning ökade och jag förstod att han inte bara tittade. Med rumpan fortsatt i vädret sträckte jag mig efter min bok och låtsades läsa i den igen, allt medan jag hörde hur hans tunga andhämtning mer och mer övergick till stön. Han var med på min lilla lek.

Jag förstod att han stod där och runkade och han var inte den enda som var upphetsad och kåt nu. Min fitta var fullständigt öppen, blygdläpparna hade svullnat upp och delat på sig. Min springa och min slidmynning blottades för honom, en slidmynning som det sipprade en strid ström av safter ur. Det rann längst mina särade ben.

Jag vet inte om jag stönade eller inte, men jag tror det, för plötsligt frågade han om jag ville smeka mig själv. Och ja, det ville jag.

Långsamt rullade jag över och la mig på sidan. Jag sneglade bort mot honom och han stod där, nu med naken underkropp, mitt framför mig.

Hans hand rörde rytmiskt förhuden fram och tillbaka över ett blåsvart ollon vars yta var lika våt och hal som mitt fitthål. Det såg oerhört sexigt ut och jag förstod att han var nära.

en galen idé

Långsamt förde jag min högra hand bakåt stjärten. Jag såg hur han följde min rörelse med blicken. Munnen på honom var nu halvöppen. Försiktigt gled jag längst min springa, fram till könshålet, cirklade runt det, njöt av känslan, tryckte in fingerspetsen en aning och kände värmen, vätan och musklernas krampande.

Sen fick jag en galen idé. Med ett leende drog jag ur fingret ur slidan och lät det glida längst springan tills jag kände den skrynkliga lilla ytan - mitt anus. Det drar direkt ihop sig vid beröringen. Jag smeker runt där en stund, innan jag försiktigt trycker fingerspetsen mot dess centrum, tills fingret glider in i min stjärt.

Det pirrar nåt otroligt i klitoris och jag är nära att komma, speciellt när jag ser hur grannens snopp rycker och darrar nästan okontrollerat under hans allt ivrigare smekningar av förhuden fram och tillbaka.

Herregud vad den är hård. Stenhård. Det rinner försats ur kisshålet på toppen av ollonet, safter som snart gjort hela snoppen, och den golfbollshårda pungen, helt våt och blänkande i solens sken.

Jag knullar mig själv en stund i rumpan. Låter fingret glida in och ut medan jag spänner och gnider mina ben emot varandra. Det känns som att det drar och sliter i klitoris. Nu kastar jag boken ifrån mig och snurrar runt på rygg. Med ansiktet vänt mot honom slänger jag upp mina ben i luften och särar på dem fullständigt. Nu vill jag bara komma.

Hans hand glider upp och ner

Våra ögon möts och vi onanerar hetsigt framför varandra. Hans hand glider upp och ner för den stenhårda kuken och förhuden åker fram och tillbaka, täcker och blottar hans känsliga ollon, gång på gång. Själv smeker jag mig nästan hysteriskt över klitoris med ena handen, medan den andra handens finger fortsätter att glida in och ut ur min anal.

Det är så skönt. Vi stönar och kvider, våra ögon möts och vi kommer. Han sprutar, och min blottade fitta pulserar, krampar och rycker i den mest himmelska orgasm jag någonsin upplevt.

När orgasmvågen lagt sig märker jag att han står kvar där på balkongen och bara tittar på min svettiga, våta nakna kropp. När nu upphetsningen börjat avta så blir jag lite blyg och täcker för mitt kön och mina bröst med händerna. Jag sätter mig upp och sliter till mig handduken innan jag med blottad rumpa rusar in i lägenheten.

/Agnes

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan