Panik - lämna sidan!
Sexnoveller som podd

Första gången ensamma hemma

Lyssna på novellen här:

Läs novellen här:

Eftertexterna till filmen rullar och jag lutar mig tillbaka mot soffan. Min flickvän Frida har ögonen stint fäst på skärmen och babblar på om filmen. Jag är inte så förtjust i romantiska komedier, men Frida ville se den så jag protesterade inte.

Vi sitter i källaren hemma hos Frida. Hennes föräldrar är borta och jag tror det här är första gången vi är ensamma hemma sen vi blev ihop. Sommarens hetta letar sig inte ner hit, till det mörka rummet som endast är upplyst av tv:n.

Jag kysser henne

Frida har sin hand i min och jag stryker långsamt med tummen över hennes knogar. Frida verkar inte märka det. Hon fortsätter klaga över någon skådespelare som inte såg ut han gjorde i boken. Frida pratar alltid. Jag undrar vad som skulle krävas av mig för att få henne tyst. Jag lutar mig fram och kysser henne. Jag har velat göra det sen filmen började.

Frida flämtar förvånat till men börjar sen ivrigt kyssa mig tillbaka. Det är slarvigt och slaskigt och vinkeln är dålig eftersom vi sitter bredvid varandra. Jag drar mig tillbaka. 

Min fitta trycks mot Fridas ben

– Saga! klagar Frida och sträcker sig efter mig.

Jag svingar ett ben över Frida och sätter mig i hennes knä. Min fitta trycks mot Fridas ben och det får det att pirra från magen ända till tåspetsarna.

Jag ser ner på min flickvän. Fridas glasögon är immiga och hon andas tungt genom sin halvöppna mun. Försiktigt tar jag av henne glasögonen och lägger dem på soffbordet. Sen vinklar jag upp hennes haka och vi kysser varandra igen.

Fridas tunga leta sig in

Våra munnar är redan öppnade när vi kysser och det dröjer inte länge förrän jag känner Fridas tunga leta sig in i min mun. Jag ler i kyssen. Jag älskar min flickväns entusiasm.

Jag låter mina händer, som vilat på Fridas kinder, glida nedåt. De undersöker hennes hals, smeker hennes långa hår och leker med axelbanden till hennes linne. Även om jag längtar vågar jag inte riktigt röra brösten ännu. I stället låter jag händerna glida utmed hennes bara armar, in under tröjkanten och över den mjuka magen.

den sexigaste blick jag någonsin sett

När jag rör vid hennes sidor rycker hon till och drar sig tillbaka. Frida ser på mig med den sexigaste blick jag någonsin sett, blå ögon, halvslutna och kåta.

– Du vet att jag är kittlig i sidorna Saga, säger hon andlöst. 

– Åh förlåt, säger jag utan att mena det.

– Känns det här bättre? undrar jag med oskyldig röst och kupar mina händer om hennes bröst.

röstvårtorna hårdnar

Frida flämtar till. Hon har ingen bh på sig och just nu är jag glad för det. Jag känner bröstvårtorna hårdna innanför tyget när mina händer rör vid dem. Det känns så skönt! Mina trosor är blöta när jag gnuggar mig mot Fridas ben. 

– Vänta, mumlar Frida.

Jag stelnar till. Har jag gjort något fel? Men Frida lutar sig fram och drar i stället av sig sitt linne och kastar det på golvet. Jag kan bara stirra på henne. Tjockt hår utslaget över axlarna, tunga bröst med mörka bröstvårtor som pekar uppåt, en nätt liten plutmun. Hon är så vacker. Hon ser ut som en skogsnymf.

– Tänker du fortsätta eller tänker du stirra hela dagen? frågar Frida buttert och ser ut som om hon vill korsa armarna över brösten. 

– För jag vill inte …

en hand om vänster bröst

Jag avbryter henne med att luta mig fram och kyssa höger bröst rätt på bröstvårtan. En hand lägger jag som stöd på hennes höft och den andra kupar jag om vänster bröst.

Jag låter min tunga glida över den hårda bröstvårtan, biter lätt i den och kysser bröstets vackra rundning. Handen ligger platt mot det vänstra bröstet och masserar det med jämna, fasta tag. Frida börjar andas tyngre. Jag ser upp på Frida och ser att hon har kastat huvudet bakåt så att det lutar mot soffkanten.

mitt underliv brinner

Jag rätar på mig och kysser sidan av den. Min vackra, vackra flickvän skälver under mig. Jag gör ett sugmärke precis där nacken möter axlarna. Det känns som att mitt underliv brinner. Det bultar och dunkar. Jag undrar om Frida känner likadant?

Jag reser mig upp så jag står mellan Fridas ben. Hon ser upp på mig. 

– Varför slutade du? säger hon med en nästan gnällig röst.

Min hand glider uppför hennes bara ben, vilar på kanten till hennes kjol. 

–Är det här okej? frågar jag. 

– Ja för tusan, ja! säger hon.

en hand över det blöta området

Jag ställer mig på knä och drar upp Fridas kjol över låren. Hon har på sig ett par enkla vita trosor som redan är genomskinliga av hennes safter. Jag lutar mig fram och bara andas in doften. Sen lägger jag en hand över det blöta området. Frida rycker till som om jag gett henne en stöt. Jag trycker med handen, känner den bli blöt och gnider mina egna ben mot varandra.

– Lyft på rumpan, säger jag och när Frida gör som jag säger tar jag av henne trosorna.

Hennes kön är bart framför mig och jag blir för första gången nervös på riktigt. Jag har aldrig gått ner på någon förut. Frida mumlar något och jag tänker ”Fuck it”.

Jag hittar hennes klitoris

Jag stryker det mörka, lockiga könshåret med ena handen och låter försiktigt min tunga glida in i den blöta skåran. Av Fridas stön verkar jag ha gjort rätt. Jag fortsätter låta min tunga glida djupare in. Det smakar lite metalliskt, men inte så illa som jag fruktade. Jag hittar hennes klitoris och låter tungan leka lätt över den. Sen trycker jag till.

Fridas lår spänns och hon drar hackigt efter andan. Jag fortsätter att trycka, slicka och retas med den ömtåliga lilla knoppen medan min andra hand smyger sig upp mellan min flickväns ben. Jag fingrar henne i fittan, först med ett, sen med två fingrar. Trycker in och ut i en stadig rytm.

– Saga, säger hon varnande. Jag kommer komma snart.

suger bara hårt på klitorisen

Jag svarar inte utan suger bara hårt på klitorisen. Frida kommer med ett skrik. Någonstans avlägset tänker jag att det är tur att hennes föräldrar inte är hemma och hör oss. Fridas ben krampar och hela hon darrar.

När Frida stillnat ser jag upp på henne. Hon har ett saligt leende på läpparna. Hon böjer sig fram och kysser mig. En lätt liten kyss på munnen bara. Sen skrattar hon till. 

– Du smakar som mig, säger hon.

Jag ler och vilar mitt huvud mot hennes lår. Min egen lust bultar fortfarande dovt i jeansen men det kan vänta. Idag handlar det om Frida.

Till toppen av sidan