Panik - lämna sidan!
Sexnoveller som podd

Från romantiskt till hett

Lyssna på novellen här:

Läs novellen här

Det långa, bruna håret, de drömlika ögonen och de vackra läpparna. Det dröjde inte länge innan hon undrade vad jag höll på med.

– Vad är det? sa hon och tittade underligt in i mina bruna ögon.

– Kan jag kyssa dig? gav jag till svar.

Mitt hjärta började bulta när jag såg hur hennes bleka kinder började blossa. Hon nickade sakta och flyttade sig några centimeter närmare mig. Snart kände jag hur våra läppar snuddade vid vararandra. Jag tog tag om hennes höfter och sen bara hände det. Vi började hångla.

Jag kände hur det pulserade och bultade där nere. Det var nog den skönaste känsla jag någonsin haft. Under det intensiva hånglet började mina händer sakta leta sig ner och in i hennes jeans. De tunna spetstrosor ledde mig in till hennes fitta. Jag tryckte min hand mot det våta könet men plötsligt så avbröt jag mig själv.

– Är det okej? 

– Ja, jag gillar det, sa hon.

Jag var inte nervös längre

Dom orden fick hela min kropp att värmas upp och mitt hjärta att bulta ännu hårdare. Därefter kände jag hur allting släppte och jag var inte längre nervös för att säga det till henne.

– Jag älskar dig.

De tre orden hade äntligen lämnat min mun.

– Hon gav mig inget svar, utan tryckte bara sina mjuka läppar mot mina. Det intensiva hånglet återupptogs och snart började vi även ta av oss kläderna. När de svarta spetstrosorna gled av kunde jag inte låta bli att stöna. Snart skulle kanske min kuk vara där inne.

När vi var helt nakna började jag ännu en gång smeka och trycka lätt, utanpå hennes fitta. Det var varmt och fuktigt där nere. Jag tryckte lite och fingrarna gled lätt ini den våta gången och då kom ännu ett stön.

Jag stönade också. Och andningen blev tyngre.

– Jag vill ha din kuk i mig, sa hon viskande.

Jag förde in den

Jag förde mina läppar mot hennes nacke och gav henne en lätt kyss som svar. Därefter särade hon på sina ben och jag flyttade mig så nära jag kunde komma. Jag tog sen tag i min styva kuk och förde in den.

Det började lugnt och mjukt. Vi bara låg där, kände varandras varma kroppar och pulserande kön samtidigt som jag gav henne lätta, mjuka kyssar längs den vackra, lena kroppen. Men det övergick snabbt från romantiskt till hett.

Jag lyfte upp henne på skrivbordskanten och lät min penis glida fram och tillbaka i ett rätt högt tempo. Jag tryckte mina läppar mot hennes hals och började kyssa den, nästan aggressivt.

– Jag älskar det du gör nu, suckade hon dovt.

Jag blev ännu mer upphetsad av hennes ord och kände plötsligt hur en våg av njutning spreds sig genom kroppen. Jag gav ifrån mig ett högt stön. Jag kom.

Bara sekunder efter kom hon också. Efter att båda fått orgasm var hon så matt och dåsig att hon ville sova. Jag lade min hand runt hennes midja och borrade ner ansiktet i det silkeslena håret. Det pirrade till när jag tänkte på henne. Nu var hon min, bara min.

/ Star

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan