Panik - lämna sidan!
Sexnoveller som podd

Ensamma i sommarstugan

Lyssna på novellen här:

Välj om du vill läsa eller lyssna på den här sexnovellen. Du kan också lyssna och läsa på samma gång.

Läs novellen här:

Solen har börjat gå ner, himlen lyser av färger och jag är med dig. Din hand söker min och vi börjar gå hemåt. Du smeker mina nagelband, ett efter ett, och pillar bort lite av mitt ljusgröna nötta nagellack.

Jag söker med blicken över halsen och upp vidare mot din solkyssta haka. Jag pussar den omsorgsfullt medan du ger mig en pannkyss tillbaka. Åh, vad jag älskar att du är min.

Det knastrar under fötterna medan vi går bredvid ån, en andmamma med sina andbebisar ruvar i höggräset. Vi börjar närma oss din röda sommarstuga, med vita husknutar.

vi drar oss mot king size sängen

Dina föräldrar bor i storstugan och vi har gäststugan alldeles för oss själva. Du letar fram husnyckeln och trycker sen in den i nyckelhålet, vrider om nyckeln och dörren öppnas.

Du håller runt min midja och leder mig in. Vi möts av synen av den röda tapeten föreställande vallmoblommor och jag skymtar mig själv i helkroppsspegeln innan vi drar oss mot king size sängen. När du stänger dörren försvinner solens ljus, det enda som lyser upp rummet nu är de få solstrålarna som glittrar in mellan persiennen.

Det dunsar till i sängen när du sätter dig. Jag skrattar till men du tystar mig med en kyss. Dina fina, stora, mjuka läppar. Vi kysser varandra hårt och passionerat och jag drömmer mig bort. Du leker med mitt hår och tvinnar det runt fingret. Du kollar mig i ögonen och frågar om jag är redo. Jag nickar och vi ler mot varandra.

in under bh-kupan

Jag sätter mig gränsle över dig. Tar tag i ditt ansikte med båda händerna, trycker din mun mot min och letar ivrigt efter tungan. Din högra hand söker efter mitt bröst, drar ner mitt linne och kommer in under bh-kupan. Du kramar mitt bröst och tungan söker sig nedåt på min hals.

Jag börjar stöna och drar hastigt av dig din tröja. Jag skymtar konturerna på din mage och lägger märke till en tredje bröstvårta nedanför ditt bröst. Jag smeker den lätt och för sen handen mot ditt högra bröst, det bultar hårt.

Du börjar sen med hjälp av vänsterhanden dra av mig mitt silkeslinne. När jag sen bara ligger där halvnaken på sidan, börjar du lirka upp min bh med tänderna. Nafsande mot min rygg känner jag att den faller av. Jag ligger nu med mina bröst blottade och mina bröstvårtor styvnar när du kysser dem.

Du för händerna mot mina byxor. Du hittar knappen och dragkedjan och drar ned den.

du är väldigt hård

Allt går väldigt fort och jag ligger plötsligt nästintill naken framför dig med mina bristningar på höfterna och låren. Jag väljer att fokusera på annat och börjar snabbt att knäppa upp din gylf och känner att du är väldigt hård. Byxorna åker av och nu känns det bekvämt att ligga naken framför dig.

Du möter mina läppar igen, vi kysser varandra djupt. Det pirrar till och det blir varmt i hela mig. Allt känns så rätt och jag är mer redo än någonsin. Trosorna drar jag sakta ned och du följer mina konturer och smeker insidan av mina lår. Mina nervtrådar reagerar och det blir som en våldsam stöt och jag stönar i ditt öra. Du ler och ger mig en lätt kyss.

Din mun är på väg mot mitt underliv och väl framme känns det som att den formar sig efter mina blygdläppar. Jag suckar av njutning. Du kysser mig passionerat och behandlar mitt underliv med största vördnad.

Din tunga tar tag i min klitoris och suger lätt och jag stannar upp i andningen. Min mage pirrar som aldrig förr, ingen annan har fått mig att känna så här.

Du känner hur våt jag är och för in ditt pekfinger och långfinger i mig, först långsamt och lätt, men snart allt snabbare. Jag börjar att stöna i takt med att du pullar mig, du gör mig så kåt.

Jag greppar tag om dina lockar, du tittar upp på mig och ler. Jag frågar om du vill knulla nu? Du ler och säger att det är det enda du vill.

Du ställer dig upp, greppar tag om jeansen på golvet och tar fram ett grönt kondompaket. Du öppnar paketet och kondomen flyger iväg och landar på mig. Vi båda börjar skratta och du plockar snabbt upp den igen.

Du stönar till.

Dina svarta boxerkalsonger är fortfarande på och jag för mina händer mot dina höfter. Jag känner på din hårda bula innan jag drar ner dem. Du stönar till. Kalsongerna är av och din lem uppenbarar sig för mig.

Du trär på kondomen och rullar sakta ner den, det är nu det ska hända. Du kommer närmare och greppar mina höfter. Jag tar tag i dig och kuken glider in. Jag stönar till av njutning när vi sakta men säkert stöter mot varandra. Att känna dig inuti mig är en ny, underlig, men alldeles underbar känsla.

Jag söker dina läppar och de besvaras i en intensiv kyss. Våra heta läppar suktar efter mera. Mitt hjärta värker. Åh, min älskade. Vi båda stönar när din kuk rör sig in och ut. Du tar tag om sänggaveln och du stöter. Det pulserar, mer och mer. Blodet förs mot mitt underliv.

Jag gnyr och stönar allt högre och känner din kuk växa sig allt större i mig. Jag närmar mig klimax, närmare för varje stöt. Och när du trycker dig närmare mig i en längre stöt så kommer jag. Jag stönar det högsta stönet hittills och min kropp börjar nästan skaka. Du håller om mig, som för att kontrollera mina okontrollerbara rörelser.

Min puls är skyhög och bröstkorgen höjer och sänker sig snabbt, upp och ner. Du lägger dig bredvid mig och mitt huvud hamnar automatiskt på din bröstkorg. Jag andas djupt och tittar på vallmoblommorna framför mig på väggen. Tänk, här ligger du och jag tillsammans i din sommarstuga, och jag har haft samlag för första gången.
 
/Vallmoblomman

Till toppen av sidan