Panik - lämna sidan!
UMO-podden

Hur suger jag av någon bäst?

Här kan du höra korta klipp från UMO-podden om att att suga av någon. Längst ner på sidan kan du höra hela podden.

Martina och Adrian berättar hur de suger av någon

Martina och Adrian berättar hur de gör med tungan, läpparna och händerna när de suger av någon. Adrian berättar också vad han tycker är skönt när någon suger av honom.

Sexologen ger sina suga-av-tips

Sexologen Kalle ger tips om vilka ställen på penisen du kan fokusera på när du suger av någon. Han tipsar också om vad du kan göra med händerna medan du suger.

Att suga av någon första gången

Martina var rädd att hon inte skulle vara bra på att suga av någon och väntade därför med att testa. Adrian har märkt att man inte kan vara bra eller dålig på att suga, eftersom alla tycker olika saker är skönt.

Kan man råka bita när man suger av någon?

Sexologen Kalle ger tips till dig som är orolig för att råka bita den du suger av. Adrian och Martina berättar hur de råkat komma åt med tänderna när de sugit av någon.

Hur långt in i munnen ska penisen när man suger av någon?

Sexologen Kalle tycker det är viktigt att inte pressa sig till något som känns obehagligt när man suger av någon.

Här kan du lyssna på hela podden om att suga av någon

Sexologen Kalle ger sina tips och Martina och Adrian berättar om sina erfarenheter av att suga av någon. Adrian berättar också om att bli avsugen.

Mer på UMO

Frågor & svar

Behöver jag testa mig efter munsex?

Jag undrar om jag borde testa mig efter att ha haft oralsex? Jag har inte fått några symtom, men jag vill ju liksom vara säker.

Artikel

Att tvätta penisen

Det är lagom att tvätta penisen och pungen ungefär en gång om dagen. Använd bara vatten och var noga med att göra rent under förhuden, runt ollonet.

Till toppen av sidan