Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Sex första gången - jag var inte tillräckligt kåt

Jag ville inte ha sex med någon som jag var tillsammans med eller kär i på riktigt, utan jag ville bara se hur sex kändes, för att inte behöva tänka på det senare. Och för att sexet ska funka bra när jag väl träffar en person jag är kär i.

Det fanns en kille, Maximilian. Vi hade träffats under sommaren, han var ingen som jag kände något extra för men vi brukade hålla på, mest bara för att hålla på med någon.

Den senaste gången hade han tagit utanpå mina trosor. Det hade känts väldigt skönt och just där och då kändes det som att han var en bra person att ha sex med.

Jag hade en kondom hemma som jag hade sagt att jag skulle ta med mig.

Dagen efter träffades vi igen, vi båda visste egentligen vad som väntade. Det var liksom outtalat. Jag hade hintat om det och han också. Jag hade en kondom hemma som jag hade sagt att jag skulle ta med mig. Jag gick hem till honom och vi började som vanligt med att kolla film.

Han började ta utanpå mina byxor och försökte få upp knapparna på mina jeans. Till slut hjälpte jag till. Han började ta innanför medan jag började ta på honom. Jag tog av min tröja samtidigt som han tog av sin.

Under hela smekningsperioden hånglade vi samtidigt. Det kändes inte på samma sätt som dagen innan och jag var väldigt nervös och spände mig nog. När vi båda hade fått av oss alla klädesplagg började han kyssa ner på min mage, insidan av låren och sen fittan. Det var första gången för honom också så han var nog nervös.

Det kändes inte särskilt skönt för mig.

Det kändes inte särskilt skönt för mig. Han kom upp och la sig mellan mina ben, han började försöka trycka in snoppen i min snippa och i det ögonblicket kände jag bara ”äntligen, nu händer det”.

Men det blev inte så bra. Vi bytte positioner massa gången men inget fungerade. Han började tappa ståndet så jag gick ner på honom, men när han sedan försökte trycka in den igen kändes det nästan som att den böjdes. Efter en stund slutade vi och klädde vi på oss.

penisen glider inte in lika lätt som man kan tro

Jag ville bara förmedla till alla er därute att detta inte var det jag förväntade mig av första gången, och att penisen inte glider in lika lätt som man kan tro. Särskilt inte om det är första gången och man inte är kåt.

/Hoppsan, 15

Till toppen av sidan