Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Sex första gången - på mystoan i skolan

Det fanns en toa som jag och mina vänner kallade för mystoan. Jag hade alltid velat testa gå in men hade ingen att vara med, förutom mitt crush. Vi kallar honom G.

Jag tyckte G var sjukt snygg men han kollade aldrig åt mitt håll. En dag puttade min kompis in mig i honom. Då var först gången han fick syn på mig. Vi hade en sån gemensam känsla som om vi känt varandra hela livet. Efter denna dagen började han kolla mer och mer åt mitt håll. Ungefär tre dagar därefter la G till mig på snap.

Vi snapade med varandra i typ tre veckor, han skrev god morgon och god natt till mig. Efter ett tag pratade vi flera timmar i sträck. Vi började hänga då och då. Första gången vi hängde var jag väldigt nervös men de gick bra han var jätterolig och skön att vara med.

Vi var på ett cafe när han erkände att han haft känslor för mig. Jag kände mig så lycklig och lättad över de, klart sa jag detsamma. Vi började hänga mer och mer efter den kvällen.

På vägen hem efter skolan började G prata om sex. Han berättade att han hade förlorat oskulden och frågade mig om jag hade det. Jag tänkte ljuga eftersom det lät larvigt men var ärlig och sa nej. Han frågade om jag ville ha sex på mystoan. 

Dagen efter i skolan drog vi in på skoltoan och började hångla. Jag hade hånglat med en person innan men G var inte vem som helst. Jag fick fjärilar i magen och han började gå ner mot min nacke. Han började ta av mina kläder och sedan hjälpte jag honom med hans.

Han gnuggade mina bröstvårtor, jag blev våt i snippan. Vi stoppade in hans kuk i min snippa och vi njöt. Jag började stöna men inte högt så andra hörde. Jag tänkte mig att det skulle gör ont med det var bara skönt.

Jag tog upp mobil en kollade på klockan. Min lektion hade redan börjat och vi tog på oss våra kläder snabbt. Idag är vi fortfarande tillsammans och har varit det i ett år.

/S

Mer på UMO

Egna berättelser

Första gången jag slickade

Hon viskade att hon inte va redo att ge oral sex men jag frågade om jag fick, hon stönade lätt ”o ja” och blev mera tänd.

Svara varandra

Hur säger jag till killen att jag måste vara våt när vi har samlag?

Jag gillar honom men hinner inte bli så våt innan vi ligger, vilket får de att göra lite ont.

Egna berättelser

Första gången blev inte som jag hade förväntat mig

Jag hade precis fyllt 15 och skulle träffa en kille på ett "one night stand". När han skulle köra in kuken så tog det stopp ganska direkt. Jag skämdes så mycket för det kändes så pinsamt att det var just min kropp som det var fel på.

Till toppen av sidan